Tänään on 22 Helmi 2019, 02:36


Long time no see

Plaza on keskustan tunnetuin yökerho ja on erityisesti villimpää juhlintaa kaipaavien mieleen. Plazassa on paras tanssilattia mitä kaupungista löytyy, eikä baari jätä janoisia kuivin suin. Klubilla on usein myös sekä tunnettuja että tuntemattomampia artisteja esiintymässä.

Yökerhon alaikäraja on 19 vuotta. Henkilöllisyys sisäänkäynnillä on todistettava.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Long time no see

Viesti16 Elo 2014, 00:09

// Elikkäs Dalamar kera Odette olisi määrä tänne tulla. Kahtoo ny sujuuko multa enää ropettaminen. :D //

Perjantai ilta oli saapunut myös Snowfinchin kaupunkiin. Yökerho Plazan hämärään syleilyyn oli kokoontunut jo runsas määrä illanviettäjöitä mielessään suuri odotuksia aamuyön tunneille. Seurueet olivat vallanneet pöytiä ja kovaa soiva musiikki oli houkutellut jo kunnioitettavan määrän tanssioita tanssilattialle. Olihan kello jo melkein puolen yön, joten kaikki olivat varmana ehtineet jo juoda rohkaisuryyppyjä päästääkseen sisäisen tanssijansa valloilleen.

Myös Nina oli päättänyt pitkäksi venähtäneen työpäivän jälkeen poiketa pitkästä aikaa Snowfinchin yöelämässä. Jo clubiin sisään astuessa musiikin pauhu sai etsivän pään vihlomaan. Viime aikoina hän oli keskittynyt työasioihin ja ylityöt olivat vaatineet veronsa.

Kellertävien silmien alla oli tummat silmän aluset muistuttamassa valvotuista öistä. Vaalean harmaan pukutakin povitaskussa taas odotti taskumatti täynnä viskiä. Onneksi taskuja ei yökerhoissa tarkistettu toisin kuin laukkuja. Ihme että etsivä oli edes päässyt sisään hapituksellaan. Harmaa puku ja valkoinen kauluspaita olivat työpäivä jäljiltä hieman ryhdittömän oloiset ja ruskea tukka oli kiepaistu huolimattomasti ponihännälle. Ponihännälle vedetty tukkaa peitti toki musta fedora.

Kukaan ei näyttänyt välittävän. Etsivä sai astella ilman häiriötekijöitä baaritiskille. "Olut kiitos." Niina totesi nyökäten baarimikolle ja istahti baarijakkaralle. Baaritiskin pinta tuntui tahmealta... joku oli varmaan jo onnistunut kaatamaan juomansa pitkin rinnuksia tämän illan aikana.

Nina sai eteensä oluensa toivoen, ettei päätyisi itse kaatamaan kullanruskeaa juomaansa lattialle. Ei etsivän palkallakaan ollut aihetta pröystäilyyn. Pitkän huiskea nainen otti pitkän huikan juomastaan ja huokaisi syvään. Pitkästä aikaan hän oli jaksanut lähteä ihmisten ilmoille muuten kuin töiden takia. Tämä tekisi etsivälle varmasti hyvää. Yökerhon vilskeessä ei varmana tulisi tylsää. Etsivä saisi vihdoinkin hieman taukoa töistään ja mieltä painavista ajatuksista.

Oluttuoppi tyhjeni hiljalleen. Paikoillaan istuminen alkoi tuntua mahdottomalta. Mitäköhän tekemistä yökerho tänään etsivälle tarjoaisi?
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti16 Elo 2014, 14:15

//Täältä tullaan ^^ //

Odette ojensi taksikuskille seteliä kehottaen naista pitämään loput. Laittautunut kaunotar nousi autosta hymy herkässä. Pitkästä aikaa hän oli päättänyt lähteä tuuletttumaan. Hän tuskin muisti milloin viimeksi oli käynyt jossain muualla kuin vaateliikkeissä tai ruokakaupassa. Kreivitär silmäili jalkoihinsa erittäin tyytyväinen ilme kasvoillaan. Viime ostosreissulta mukaan tarttuneet kengät saivat hänen olonsa entistäkin itsevarmemmaksi. Nuo kimaltelevat omenanvihreät jalkineet sopivat kreivittären jalkaan, kuin lasikenkä tuhkimolle. Kenkien ehdoton erikoisuus oli sydämeksi muotoiltu korko. Kenkien seuraksi Odette oli valinnut yksinkertaisen valkoisen leningin. Muita koristuksia paljettilaukun lisäksi ei naisella ollut. Hiuksetkin saivat lainehtia vapaana kiharapilvenä.
Odette hipsutti kohti yökerho Plazan sisäänkäyntiä. Hän ei ollut käynyt siellä sitten Ninan tapaamisen. Naisen miettiminen sai kreivittären pysähtymään keskelle jalkakäytävää. Miten pitkä aika siitä olikaan...Hän oli nähnyt Ninan viimeksi lentokentällä. Kuusi kuukautta sitten. Puolivuotta. Niin pitkä aika heidän erostaan oli. Odette jatkoi kävelyään, mutta hänen ajatuksensa pyörivät edelleen Ninassa. Mitähän naiselle oikein kuului? Asuikohan tämä enää edes Kanadassa? Kreivitär väläytti ovimiehelle kaunista hymyä miehen toivottaessa hänelle oikein mukavaa iltaa. Mukavan illan Odette oli aikeissakin viettää. Narikkaan ei ollut mitään laitettavaa, joten nainen pujahti jonottavien ihmisten takaa yökerhon puolelle. Paikka tuntui melkein täyteen ahdetulta. Odeten kultainen katse haravoi ihmismassaa. Miltein väkisin hymy valtasi kreivittären punaiset huulet. Kyllä, tänne hän kuului.
Kreivitär pujotteli itsensä tanssivien ihmiset keskeltä kohti baaritiskiä. Hän hymyili säteilevästi nuorille miehille, jotka olivat luoneet katseensa häneen. Hän ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan jatkoi ylväänä matkaansa. Kuitenkin, mitä lähemmäksi nainen baaritiskiä pääsi, sitä suuremmiksi hänen silmänsä laajenivat. Vaikka Ninan näkemisestä olikin aikaa, ei nuori nainen ollut niin radikaalisti muuttunut, etteikö Odette olisi tätä tunnistanut. Nina istui tiskin ääressä oluttuoppiaan kumoten. Ei kreivitär osannut arvioida miltä hänestä tuntui...sydän ainakin pompahti pois sijoiltaan. Sen enempää kuitenkaan harkitsematta kreivitär huiskutti kättään.
”Nina!” hän kiljahti kultaisiin silmiin syttyessä pienen pieni tuike...
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti19 Elo 2014, 22:36

Nina alkoi saavuttaa tuoppinsa pohjaa. Loppuolut alkoi jo hieman väljähtynyttä, mutta ei se estänyt etsivää kumoamasta viimeisiä pisaroita kurkustaan alas. Etsivä oli jo viittomassa baarimikkoa luokseen kun kuuli jonkun huutavan nimeään. Jonkun, joka kuulosti liiankin tutulta.

Etsivä käänähti katsomaan taakseen ja yllätykseen näki juuri sen naisen, jolle arveli äänen kuuluvan. Ninan väsyneet silmät laajenivat yllätyksestä. Odette. Yhtä säteilevän kauniina kuin silloin, kun kaksikko ensimmäistä kertaa kohtasi. Mutta tätä iltaa ei voinut millään verrata siihen.

Heidän välillään oli pahaaverta. Nina oli varma siitä. Olihan hän käyttäytynyt kreivitärtä kohtaan mitä ristiriitaisemmin. Koko touhu tuntui etsivästä nololta ja lapselliselta jälkikäteen. Hän ei ollut silloin pystynyt ajattelemaan järkevästi. Kihlatun kuolema kummitteli mielessä mutta siitä huolimatta hänellä oli tunteita uuteen naiseen. Ristiriidat olivat riepotelleet etsivää suunnasta toiseen.

Tauko oli tehnyt hyvää. Nina oli oleskellut pääosin yksin, jos töitä ei lasketa. New Yorkinkin reissu oli purkanut paljon patoutuneita tunteita ulos etsivän sisältä. Yhden illan jututkit olivat jääneet. Ehkä aika sittenkin parantaa haavat. Ainakin kipu väheni kuukausi kuukaudelta. Se varmasti johtui Kanadaan muuttamisesta. Nina oli saanut uuden alun, juuri sitä mitä hän oli kaivannut.

Nina istui baarijakkarallaan tuijottaen Odettea hölmistynyt ilme kasvoillaan kunnes tajusi avata suunsa. "oh..hei." etsivä sanoi hieman hämentyneellä äänellä ja hyppäsi jakkaraltaan alas. Krevitär oli edelleen todella lyhyt Ninaan verrattuna. Vasta seisaallen noustuaan Nina muisti sen.

Kreivittären kohtaaminen pitkän ajan jälkeen hieman pelotti Ninaa, mutta mitä hävittävää hänellä olisi? Ei etsivä voinut itselleen väittää, ettei olisi ilahtunut nähdessään Odetten, eihän tuo nainen ollut tehnyt hänelle mitään pahaa.
"Tämä on aikamoinen Déjà-vu momentti..." etsivä sanoi naurahtaen ja sipaisi hiussuortuvan korvansa taakse. "Oletko täällä kenties yksin vai seuralaisen kanssa?" Nina jatkoi ja vilkuili Odetten taakse odottaen jota kuta saapuvan.
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti20 Elo 2014, 15:03

Nina oli varmastikin yhtä hämillään Odeten näkemisestä, kuin Odette hänen.
"oh..hei." etsivä oli hämmentyneenä tokaissut laskeutuen alas baarijakkaraltaan. Kreivitär hymyili leveääkin leveämmin. Vaikka hänen ja Ninan suhde oli ollut draamaa ja tuskaa täynnä, oli Odeten myönnettävä, että hän oli iloinen Ninan nähdessään. Siitäkin huolimatta, että heidän eronsa oli ollut kreivittärelle kova paikka. Nainen oli Espanjaan päästyään miltein lamaantunut, mutta elämä oli voittanut. Tässäkin tapauksessa. Ja Odette oli tunnettu siitä, ettei hän jäänyt vatvomaan asioita. Vaikka aluksi naisen mieli oli myrkyttynyt äärimmäisestä surusta, ahdistuksesta ja vihasta, ei hän loppujen lopuksi kyennyt ajattelemaan Ninasta mitään pahaa. Nuori casanovatar oli kokenut kovia ja täysin eksyksissä elämässään. Eikä kreivittärellä ollut mitään oikeutta vihata tätä.

"Tämä on aikamoinen Déjà-vu momentti...Oletko täällä kenties yksin vai seuralaisen kanssa?" Ninan kysymys sai Odeten pudistelemaan päätään iloisen naurun pulppuessa punatuilta huulilta.
"Voi en, en. Olen aivan yksin tässä sysimustassa yössä", kreivitär dramaattisesti asian ilmaisi painaen kämmenensä otsalleen, kunnes hän jälleen nauroi. Odette puikahti Ninan viereiselle jakkaralle istumaan. Hän risti jalkansa toisen päälle heilutellen jalkateräänsä musiikin tahtiin.
"Entä sinä kultaseni? Ilmaantuuko pian paikalle kaunotar, joka on valoittanut sydämesi?" Odette ovelasti kysyi. Voisihan tuo nimenomainen kaunotar olla hän. Ei kreivitär siltikään uskonut Ninan haikailleen hänen peräänsä. Casanovattarella oli varmasti uusi ihastuttava lemmikki, jonka korvaan kuiskia kauniita sanoja takkatulen ääressä. Hassua sinänsä, ajatus toisesta naisesta sai mustasukkaisuuden ruman pään nousemaan. Odeten poskipäillä läikehti punainen hehku. Nainen käänsi katseensa Ninasta baarimikkoon peittääkseen äsköisen lapsellisen tuntemuksensa.

"Saisinko cosmopolitanin kiitos", nainen huudahti baarimikolle, joka nyökäten ryhtyi taikomaan drinkkiä.
"Miten sinulla muuten menee kultaseni? vieläkö nappaat kiinni pahoja rikollisia" kreivitär puheli vilkkaasti ja kovaan ääneen saadakseen asiansa kuulumaan musiikin yli. Naisen ilme ei värähtänytkään. Ystävällinen hymy oli vallannut hänen huulensa. Niin se taisi olla. Hän oli todella iloinen Ninan nähdessään...
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti23 Elo 2014, 20:10

"Voi en, en. Olen aivan yksin tässä sysimustassa yössä" vastasi Odette Ninan uteluihin ylidramatisoiden. Kreivitär oli yhtä hymyä ja naurua, eikä tilanne näyttänyt vaivaavan yhtään. Hän taisi olla parempi jättämään asiat taakseen kuin etsivä, joka hieman arasteli Odetten seuraa, vaikkei sitä päälle päin näyttänytkään. Nina tyytyi nyökkäämään arka hymy kasvoilleen osoittaakseen kuulleensa kreivittären vastauksen pauhaavan musiikin takaa.

Odette asteli baaritiskin eteen ja istahti yhdelle jakkaroista ja osoitti nyt vasta kysymyksen Ninalle: "Entä sinä kultaseni? Ilmaantuuko pian paikalle kaunotar, joka on valoittanut sydämesi?" Kultaseni... kreivitär taisi olla niitä ihmisiä, joka kutsui ketä tahansa hellittelynimillä. Nina päätti palata istumaan paikalleen, jossa odotti tyhjä oluttuoppi. Etsivä alkoi kaivamaan harmaiden housujensa taskusta lompakkoaan uusi tilaus mielessään ja vastasi Odetten uteluihin siinä sivussa: "Eei... aivan yksikseni minä täällä olen. Viime kuukausien aikana olen keskittynyt muihin asioihin."

Ei Nina ollut edes ajatellut puoleen vuoteen kaatavansa ketään naista. Hän oli ymmärtänyt, että oli ollut aika ottaa menneisyyden ongelmat kunnolla käsittelyyn. Olihan etsivä nähnyt, mitä suhteelle kävi, jos hän kantoi mukanaan menneisyyden taakkojaan. Nina ei halunnut enää suoda kenellekään sellaista ryöpytystä, mitä Odette oli hänen kanssaan joutunut sietämään.

Odette huudahti baarimikolle tilauksensa. Toinen vapaa yökerhon työntekijä kysyi Ninalta, jos tämä halusi jotain. "Viski jäillä, laita saman tien tuplana." Nina totesi kohteliaasti hymyillen ja jäi hajamielisesti seuraamaan kun baarimikko hapuili pullorivistöjen seasta Jack Daniels pulloa. Etsivä kuitenkin havahtui, kun Odette esitti kysymyksen: "Miten sinulla muuten menee kultaseni? vieläkö nappaat kiinni pahoja rikollisia"

"Tottahan toki, jonkunhan pitää nekin työt tehdä." Nina naurahti. Vastaus oli ehkä hieman vähättelevä sitä intohimoa kohtaan, mitä etsivä tunsi työtään kohtaan. Olihan se ollut Ninan unelma ammatti jo pienestä pitäen.

"Mutta entä mitä sinun elämääsi? Miten Dino voi?" etsivä kysäisi ystävällisesti hymyillen ja alkoi kaivamaan visaansa lompakostaan, kun baarimikko toi jäillä viilennetyn viskin hänen eteensä. Kreivittären vilpitön hymy sai Ninankin rentoutumaan ja hänenkin hymy leveni siksi tutuksi hurmurin hymyksi, joka etsivän kasvoja usein koristi.
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti24 Elo 2014, 13:18

"Eei... aivan yksikseni minä täällä olen. Viime kuukausien aikana olen keskittynyt muihin asioihin." oli Nina Odeten kysymykseen vastannut.Kreivitär kohotti kiinnostuneena kulmaansa, mutta päätti jättää tarkemman utelemisen myöhemmäksi. Olikohan Nina tosiaan matkustanut Yhdysvaltoihin selvittelemään menneisyyttään. Oliko tämä vihdoin antanut itselleen ja kuolleelle kihlatulleen rauhan. Sitä ei voinut tietää, ellei kysyisi, mutta Odette ei tahtonut vaikuttaa tahdittomalta.
Nina istuutui takaisin jakkaralle antaen baarimikolle oman tilauksensa. Samaan aikaan kreivitär sai drinkkinsä, minkä nainen hyvillä mielin maksoi kujeilevasti baarimikolle hymyillen.
"Tottahan toki, jonkunhan pitää nekin työt tehdä. Mutta entä mitä sinun elämääsi? Miten Dino voi?" casanovatar puolestaan kysyi. Odette oli juuri nostanut lasin elegantisti huulilleen laskien sen saman tien takaisin baaritiskille. Nainen keskitti kultaisen katseensa Ninaan.
”Hän voi mainiosti. Kävimme pari kuukautta sitten sekarotuisten koirien näyttelyssä. Dino sijoittui kolmanneksi! Hän oli sijoituksestaan mahdottoman onnellinen”, kreivitär vilkkaasti kertoi elehtien käsillään ja nauraen niin railakkaasti, että paljettikoristeinen laukku oli karata hänen sylistään.
”Ja minullakin menee oikein mukavasti kultaseni, olen vain…Ollut hieman yksinäinen”, Odette jatkoi vakavoituen. Hän katsoi Ninaa pahoitteleva hymy punaisilla huulillaan. Heidän eronsa jälkeen kreivitär oli ollut eristäytyneempi kuin ennen. Mutta ei hän siitä Ninaa syyttänyt. Ei missään tapauksessa. Ehkä Odette oli vain alkanut katsoa elämäänsä eri tavoin kuin aikaisemmin…
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti27 Elo 2014, 01:02

Etsivä maksoi viskinsä ja sujautti nahkaisen lompakkonsa takaisin housujen taskuun odottamaan seuraavaa tilausta. Kovin montaa drinkkiä ei Ninan tarvisi juoda, koska hän oli jo asunnollaan nautiskrllut olutta kiitettävän määrän. Etsivä oli yrittäny saada juomistottumuksensakin kuntoon muiden asioiden ohessa. Absolutistia hänestä ei kuitenkaan tulisi tekemälläkään.

Nina otti kulauksen kullanruskeaa juomaansa kuunnellen samalla, kun Odette vastasi iloisesti elehtien etsivän kysymykseen:
”Hän voi mainiosti. Kävimme pari kuukautta sitten sekarotuisten koirien näyttelyssä. Dino sijoittui kolmanneksi! Hän oli sijoituksestaan mahdottoman onnellinen” Nina hymähti ja jatkoi viskinsä nauttimista. Kreivitär oli juuri sellainen kuin etsivä muisti tämän olleen. Odeten kanssa jutteleminen tuntui tutulta ja turvalliselta. Etsivä ei pannut yhtään pahakseen, jos hän sai viettää tämän illan kreivittären seurassa. Päinvastoin.

"Ja minullakin menee oikein mukavasti kultaseni, olen vain…Ollut hieman yksinäinen” Odette jatkoi vakavoituen . Nina laski viskilasillisensa baaritiskille ja katsoi vieressään istuvaa kaunotarta huolestunut ilme kasvoillaan. Etsivän silmät kohtasivat hetkeksi kreivittären silmät mutta Nina siirsi katseensa viskiinsä ja siinä kelluvaan suureen jääpalaan.

Mitäköhän Odette tarkoitti lauseellaan. Viskilasi ei ainakaan antanut vastausta vaikka etsivä tuijotti sitä otsa rypyssä. Ninan päässä sinkoili lukuisia ajatuksia ja kysymyksiä... kreivittärellä olisi vastaus niihin, jos etsivä vain tohtisi kysyä. Ehkä Ninan pitäisi tässäkin tilanteessa unohtaa menneet ja aloittaa kreivittärenkin kohdalla puhtaalta pöydältä. Niin olisi kai paras..

Nina nosti katseensa juomastaan, kosketti kädellään kevyesti Odetten olkapäätä ja sanoi tälle suoraan silmiin katsoen "Jos tästä lähtien tunnet olosi yksinäiseksi niin soita minulle. Sopiiko?" Etsivä hymyili kreivittärelle lempeästi ja laski kätensä takaisin viskilasilleen. "Ja minäkin tarvisin välillö muidenkin kuin työkaverien ja rikollisten seuraa.." Nina vielä lisäsi naurahtaen ja hörppäsi viskiään.
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti27 Elo 2014, 16:21

Odette hätkähti tuntiessaan Ninan kosketuksen olkapäällään. Naisen kosketus oli turvallinen…tuttu. Mutta kreivitär ei olisi osannut odottaa nuoren etsivän kosketusta. Levollinen hymy viipyili vanhemman naisen huulilla. Hän muisti hetkessä, kuinka ikävä hänellä oli casanovatarta ollut. Tuo pieni ja vilpitön kosketus oli tuonut kauniit muistot takaisin, aivan kuin he eivät olisi koskaan eronneetkaan.

"Jos tästä lähtien tunnet olosi yksinäiseksi niin soita minulle. Sopiiko? Ja minäkin tarvisin välillö muidenkin kuin työkaverien ja rikollisten seuraa..", Nina nauraen lausui ja liian pian naisen käsi laskeutui takaisin viskilasille. Kreivittären seesteinen ilme ei paljastanut hänen äsköisiä ajatuksiaan. Oliko Nina tuntenut saman kuin hän? Oliko nainen muistanut, mitä ihanaa ja kaunista heillä oli joskus ollut. Hetkisen Odette katseli nuorempaansa. Ehken oli parempi unohtaa menneiden muistelu heti alkujaan.

”Sopii…Kiitos kultaseni. Olet korvaamaton ystävä”, Odette hymyillen sanoi, painottaen ehken liikaakin sanaa ´ystävä´. Niin kutkuttavalta kuin muistojen verestäminen tuntuikin, olisi kuitenkin parempi olla repimättä vanhoja haavoja auki. Ainakaan vielä. Eihän kreivitär tiennyt laisinkaan millaista Ninan elämä oli heidän jälkeensä ollut. Tai oliko casanovatar vieläkään valmis mihinkään vakavampaan? eikä sitä koskaan voinut varmaksi sanoa, halusiko Nina häntä enää. Kaikki nuo ajatukset saivat Odeten levottomaksi. Hän liikehti jakkarallaan, kunnes kulautti drinkkinsä kerralla alas. Hänen oli aivan pakko saada liikkua, tai hän tulisi hulluksi.

”Tuletko tanssimaan?” kreivitär hymysuin kysyi kumartuen hieman lähemmäs Ninan korvaa, jotta nainen varmasti kuulisi hänet. Hitaasti kaunotar pudottautui lattialle kultainen katse kiinnittyneenä casanovattareen, vasen kulma aavistuksen kysyvästi koholla vastausta odottaen.
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti27 Elo 2014, 21:29

Kreivittären hymyllä koristetuilta kasvoilta ei voinut lukea ollenkaan, mitä tämä ajatteli. Pitäisi kai Ninan nyt lukuisten kuulustelusessioiden jälkeen osata yhtä naista lukea. Näköjään näin ei ollut, vaan hänen vieressään istuvan kaunottaren ajatukset olivat pelkkä mysteeri. Edes jossain asiassa he olivat samanlaisia. He kätkivät kaiken hymyn taakse petollisen hyvin.

Nina kaatoi viskiään kurkustaan alas ja tunsi Odetten katseen itsessään. Ajattelikohan tämä menneitä? Sanoja ja tekoja, joita etsivä oli tehnyt. Asioita joita Nina katui. Liian monta kertaa hän oli onnistunut satuttamaan kreivitärtä, vaikka alunperin niin ei ollut tarkoitus. Odetten piti olla samanlainen yhden illan juttu kuin muutkin naiset, jotka olivat käväisseet Ninan elämässä Kristenin kuoleman jälkeen. Mutta asiat olivat lähteneet kokonaan etsivän hallinnasta. Tarkemmin ottaen tunteet olivat lähteneet hallinnasta. Tunteet, joita Nina ei pystynyt sillä hetkellä vielä käsittelemään.

”Sopii…Kiitos kultaseni. Olet korvaamaton ystävä” kreivitär vihdoin vastasi Ninan ehdotukseen ilman, että leveä hymy olisi karannut hänen huuliltaan hetkeksikään. Nainen painoitti sanaa ystävä. Sitä kai he nyt olivatkin. Ystävykset. Etsivä ei edes tiennyt olivatko he koskaan olleet mitään muuta. Kaikki puoli vuotta sitten tapahtunut tuntui Ninasta nykyään äärimmäisen sekavalta.
Ehkäpä ne ajat olivat jo ohitse. Ehkä etsivä voisi rakastua uudelleen. Mutta miten näyttää se kreivittärelle? Miten yhden illan jutun pokaaminen kävi Ninalta paljon helpommin, kuin tunnustaa tunteensa jollekin, josta hän oikeasti välitti?

”Tuletko tanssimaan?” oli Odette ehdottanut Ninalle ja laskeutunut alas baarijakkaraltaan. Etsivä vilkaisi viskilasiaan, jossa oli vielä runsaasti juotavaa ja sen jälkeen häntä odottavaa kreivitärtä. "Olen edelleen huono tanssija, mene sinä vain jos haluat." Nina totesi ystävällisesti hymyillen. "Olen tässä samalla paikalla, jos kaipaat minua." etsivä vielä lisäsi katsoen Odettea syvälle tämän kultaisiin silmiin. Miten kellään pystyi olemaan noin kauniit silmät?
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti29 Elo 2014, 13:18

[i]"Olen edelleen huono tanssija, mene sinä vain jos haluat. Olen tässä samalla paikalla, jos kaipaat minua,"[/i]"Olen e Nina vastasi kreivittären kysymykseen. Odette hymähti hiljaa. Hänestä oli ikävää tanssia yksinään. Harvinaisen pettynyt ilme kuitenkin väistyi ainaisen onnellisen hymyn tieltä. Eipä sitä jokainen tanssimisesta välittänyt.

”Siinä tapauksessa jätän laukkuni sinulle kultaseni. Uskoakseni pidät siitä erittäin hyvää huolta”, Odette naurahti suloisesti ojentaen kimaltelevaa paljettilaukkuaan casanovattarelle. Laukku oli tanssiessa aina tiellä. Olalla laukku keikkui häiritsevästi, laukku kädessä taas tuntui typerältä. Ainahan veskan saattoi lattialle laittaa, muttei kreivitär tahtonut niinkään tehdä. Toiset potkisivat vahingossa hänen kallisarvoista asustettaan. Ja siitähän kaunotar vasta surulliseksi tulisikin, jos ihastuttava laukku piloille menisi. Ninalla se olisi hyvässä turvassa. Ellei casanovatar päättäisi lähteä ja unohtaisi laukun baaritiskille. Laukusta luovuttuaan kreivitär suuntasi tanssilattialle.

Odetesta huokui vilpitön ilo ja onni, kun musiikin rytmi sai hänet mukaansa. Aina tanssiessaan nainen muisteli isäänsä. Nainen muisti kuinka hän oli aivan pienenä tytöntyllerönä opetellut isänsä kanssa flamencon saloja. Pieni Odette oli pitänyt tiukasti isänsä käsistä kiinni ja noussut tämän kiiltävien mustien kenkien peittämille jaloille pysyäkseen miehen tahdissa. Muisto sai kreivittären hymyilemään. Kaikesta ikävästä huolimatta hänellä oli ollut onnellinen lapsuus. Vaikka hänen isänsä teot eivät olleet oikeudenmukaisia Odettea kohtaan, kaiken hän oli anteeksi antanut. Kreivitär vilkaisi baaritiskin suuntaan. Naisen silmät hohtivat kultaisina. Hän oli antanut anteeksi myös Ninalle…
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti29 Elo 2014, 22:41

Hetken aikaa kreivitär näytti pettyneeltä Ninan kieltäydyttyä tanssimaan lähdöstä, mutta kaunottaren kasvoille nousi hymy joka peitti nopeasti muut tunteet allensa. Nina tunsi olonsa hieman töykeäksi kieltäydyttyään, mutta hän uskoi Odetten tuntevan hänet sen verran, ettei tämä pahastunut, vaikka etsivä päättikin jäädä tiskin ääreen istumaan.

”Siinä tapauksessa jätän laukkuni sinulle kultaseni. Uskoakseni pidät siitä erittäin hyvää huolta” tokaisi huolettomasti naurahtaen ja ojensi käsilaukkunsa Ninalle. "Eiköhän se tallessa pysy." Etsivä tokaisi hymyillen leveästi ja laski laukun tiskille viskilasinsa viereen. Ei Nina viitsinyt sitä sylissäänkään pitää, eihän se oikein hänen tyyliinsä sopinut. Etsivä kantoi yleensä kaiken tarvittavan taskuissaan tai autossaan ja laukku tuntui olevan vain tiellä.

Kreivitär siirtyi tanssilattialle ja näytti nauttivan olostaan . Nina siemaili viskiään levollinen ilme kasvoillaan katsellen Odetten tanssia. Valkoinen mekko erottui hyvin muusta ihmismassasta. Jokunen nuori mies silmäili kreivitärtä tanssilattian sivustalta.Nina nousi baarijakkaralta seisaalleen kuin valmiina syöksymään väliin, jos joku miehistä koittaisi päästä liian läheiseen kontaktiin Odetten kanssa. Etsivä pudisteli itselleen päätään. Olikohan hän hieman mustasukkainen?
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti01 Syys 2014, 16:46

Kreivitär hymyili leveästi pyörähdellessään tanssilattialla. Tanssiminen oli hänellä verissä. Isä oli ollut taitava lattareissa, hänen äitinsä taas oli aikoinaan ollut ballerina. Olihan kreivitär itsekin nuorena tyttönä käynyt balettitunneilla, mutta hän ei koskaan erityisemmin lämmennyt moisesta. Odette oli aivan liian tulinen hallittuun balettiin.

Odette tunsi selässään tiiviin katseen. Ovelasti nainen pyörähti oletettuun katselijaan, huomaten näitä olevankin enemmän kuin yksi. Muutama nuori mies katseli häntä. Ainakin näin kreivitär oletti. Kuin huomaamatta naisen ryhti koheni (jos hänen ryhdissään kohentamisen varaa edes oli), ja hän tarrasi mekkonsa helmaan paljastaen kujeilevasti reitensä pehmeää kaarta. Odette piti ilmeensä viattomana, esittäen ettei huomannut miesten himoitsevia katseita. Syrjäsilmällä hän kuitenkin tarkkaili miesten tekemisiä. Toinen oli nojautunut toverinsa puoleen kuiskaten tälle jotakin. Pieni virne nousi kreivittären suupieleen saaden naisen näyttämään nuoremmalta kuin hän olikaan.

Odette ei tosiaan ollut eilisen päivän tyttöjä, hän tunsi kyllä nuorten miesten metkut ja mietteet. Nainen ei hämmästynyt, kun toinen nuorukaisista viimein otti askeleen hänen suuntaansa. Olihan se ollut odotettavissa. Mies tosiaan oli nuori, korkeintaan kahdenkymmenen jos sitäkään. Hetken kreivitär jo leikitteli ajatuksella, miten kietoisi tuon suloisen pojan sormensa ympärille. Joskus ennen Odette olisi tehnytkin niin, mutta nyt…Kreivittären katse hakeutui Ninaan. Odette oli kuvitellut, että hänen tunteensa Ninaa kohtaan olivat kuolleet. Niin ei tainnut olla…Tai sitten Ninan näkeminen näin yllättäen oli saanut kreivittären vain pois tolaltaan. Oli miten oli, kreivitär kipitti vinhaa vauhtia pois tanssilattialta, ennen kuin komea nuorukainen ehti hänet tavoittaa. Odette hipsutti takaisin baaritiskille. Naisen posket hehkuivat tanssin jäljiltä.
”Saisinko lasin valkoviiniä”, hän huikkasi baarimikolle istuutuen Ninan vierelle naista kuitenkaan katsomatta…
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti02 Syys 2014, 01:50

Nina naurahti itselleen ja kipusi takaisin istumaan. Äskeinen reaktio oli tullut etsivältä vaistomaisesti, kuin muistutuksena menneistä. Nina ei oikein tiennyt, miten suhtautua tunteisiinssa Odettea kohtaan. Kun kaksikko oli ensimmäistä kertaa kohdannut, etsivä oli ollut aivan pihalla kaikesta. Oliki hänen tunteensa kreivitärtä kohtaan aitoja, vai vain epätoivoista läheisyyden kaipuun tyydyttämistä? Ne ajat tuntuivat sekavilta, mutta onneksi Ninan mieli osoitti jo selkenemisen merkkejä. Ehkä edesmennyt kihlattu oli nykyään onnellinen muisto, kuin riivaava haamu menneisyydestä.

Kaikesta huolimatta etsivä halusi olla varivainen kreivittären kohdalla, koska hän ei enää halunnut satuttaa tätä. Ehkä paras tapa olisi unohtaa koko asia...Nina oli varma, että Odette oli kulkenut eteenpäin elämässään, ainakin kaunottaren käytös antoi niin olettaa.

Viimeiset viskipisarat katosivat etsivän kurkusta alas. Hänen silmänsä olivat kiinnittyneinä tanssilattiaan. Ninalle ei tullut yllätyksenä, kun yksi nuorukainen keräsi rohkeutensa ja asteli kohti kreivitärtä. Kenenpähän huomiota kaunotar ei kiinnittäisi?

"Laitatko toisen samanlaisen.." Nina huikkasi baarimikolle kohottaen viskilasiaan. Etsivä yritti saada ajatuksensa muualle. Eihän se ollut hänen tehtävänsä vahtia kenen kanssa Odette tanssi. Eiväthän he en mitään olleet...

Nina sai jo eteensä toisen lasillisensa viskiä, kun kreivitär saapui takaisin baaritiskin äärelle tilaten viiniä. "Tuliko tanssiessa jano?" Etsivä hymähti Odettelle nostaen viskilasin huulilleen. Hänen äänestään huomasi, että illan aikana nautittu alkoholi oli noussut hiukkasen päähän. Ei Nina ollutkaan pitkään aikaan juonut kunnolla töidensä takia mutta heti parin vapaapäivän koitettua viina maistui tavalliseen tapaan liiankin hyvin. Onneksi etsivä ei ollut sitö sorttia, joka alkaisi riehumaan tai tekemään muuta typerää juovuksissa. Hän vain siemaili viskiään rentoutunut hymy kasvoillaan.
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same

Dalamar

Re: Long time no see

Viesti02 Syys 2014, 14:07

"Tuliko tanssiessa jano?" Ninan kysymys sai kreivittären katsahtamaan casanovattaren suuntaan. Punatuilla huulilla viipyili lämmin hymy.
”Voih, kyllä tuli kultaseni. Katsos kun minä en enää ole nuori, enkä millään pysy näiden nuorten tahdissa”, Odette irvaili itselleen, naurahtaen rempseästi heilauttaen päätään taaksepäin saadakseen tummat kiharansa selän puolelle. Baarimikko ojensi naiselle lasin täydeltä valkoviiniä. Kreivitär hymyili leveämmin kurottaen laukkunsa voidakseen maksaa.
”Minä tarjoan, jos sopii”, pehmeä miesääni sai Odeten säpsähtämään. Utelias ilme kasvoillaan silmät pyöreinä kaunotar katsahti vierelleen. Hänen viereensä oli istunut vain aavistuksen häntä nuorempi mieshenkilö. Mies oli pukeutunut tyylikkääseen pikkutakkiin ja tummiin housuihin. Miehen hymy oli mairea, mutta määrätietoinen. Odette tirskahti hiljaa sipaisten poskeaan.
”Jos niin tahdotte hyvä herra”, kreivitär myöntyi tarjoukseen nyökäten hilliten kikatustaan. Se oli hänen todellinen paheensa…huomio. Huomiota kreivitär rakasti, hän ei kuitenkaan antanut huomion tehdä itsestään ylpeää. Odette nosti viinilasin huulilleen. Maku oli ihanan hedelmäinen. Kuin jumalten nektaria, kreivitär mielessään pohti. Kaunottaren ajatus kuitenkin katkesi hänen tuntiessaan tuon miehen käden painon reidellään…
Poissa
Avatar

Reddari

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 57
 • Liittynyt: 25 Maalis 2014, 13:44

Re: Long time no see

Viesti08 Syys 2014, 22:44

”Voih, kyllä tuli kultaseni. Katsos kun minä en enää ole nuori, enkä millään pysy näiden nuorten tahdissa” kreivitär vastasi Ninan kysymykseen itseironisesti. Etsivä pudisteli nauraen päätänsä. Hänellähän tässä oli ja on vaikeuksia pysyä aina niin energisen Odetten perässä. Nina kun oli sangen rauhallinen persoona hektisestä työstään huolimatta. Ainakaan kreivittären seurassa ei koskaan voinut tuntea itseään pitkästyneeksi.

Baarimikko kiikutti kreivittären eteen lasillisen herkullisen näköistä valkoviiniä. Nina keskittyi hetkisen ainoadtaan viskiinsä. Pian hän kuitenkin havahtui tuntemattomaan miesääneen, joka tuli sen verran läheltä, että etsivä kuuli sen kovalla pauhaavan musiikin seasta. Sivusilmällä Nina vilkaisi Odetten suuntaan joka näytti vaihtavan pari sanaa tuikituntemattoman miehen kanssa. Tai no Ninalle tuikituntemattomalle.

Mies ei ensisilmäyksellä vaikuttanut miltään onnen onkijalta siistin ulkoisen olemuksensa ansiosta. Miehen kasvoilla oli mairea hymy kun tämä tuijotti herkeämättä kreivitärtä, joka maisteli viiniään. Näky närkästytti etsivää mutta minkä hän voisi asialle? Odette oli vapaa nainen. Eikä Nina ollu hänen henkivartijansa tai jotain. He sattuivat vain samaan yökerhoon ja vaihtoivat pari sanaa. Ehkä heidän pitäisi jälleen kääntyä eriteille ja tavata uudelleen puolenvuoden jälkeen...

Etsivä jäi kuitenkin istumaan paikalleen. Viski kädessä ihmismassassa harhailu oli tuhoon tuomittu idea. Nina ei malttanut olla vilkuilematta mitä mysteerimiehen ja Odetten välillä tapahtui. Mies siirsi kätensä kreivittären polvelle. Siinä samassa Niina kumosi viskinsä kurkustaan alas ja nousi baarijakkaraltaan niin, että sen metalliset jalat päästivät korvia särkevät äänen kun ne liukuivat lattiaa pitkin. Ehkä hieman teatraalista mutta kukapa ei parin viskipaukun jälkeen olisi sellainen?

Baarimikko katsahti otsakurtussa etsivää joka nyökkäsi tälle liioidellun leveä hymy kasvoillaan. Nina lähti kävelemään ulos kädet syvällä housujen taskussa. Ei hänen ollut pakko katsoa sellaista vierestä... mutta ei hänellä ollut oikeutta puuttuakaan. Etsivä asteli kadulle jonne oli kokoontunut yökerhon asiakkaita tupakalle ja happea haukkaamaan. Raikas ilma tekisi hyvää myös Ninalle...ehkä yön viileä tuulahdus rauhottaisi hänen tunteitaan.
Nina Brown
I'm not their hero, but that doesn't mean that I wasn't brave
I never walked the party line, doesn't mean that I was never afraid
I'm not your hero, but that doesn't mean we're not one and the same
Seuraava

Paluu Yökerho Plaza

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron