Tänään on 18 Tammi 2019, 16:45


Welldon

Keskustelualue Tilastot Uusin viesti

Keskuspuisto

Kaupungin suurin hoidettu viheralue, joka sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Keskuspuisto tarjoaa Welldonin ruuhkaisten katujen kulkijoille toisinaan aivan yhtä ruuhkaisen, mutta autottoman ja viihtyisän paikan viettää aikaa ulkoilmassa. Kesäisin puisto on vehreä ja kerää hyvällä säällä paljon väkeä kävelemään, lenkkeilemään tai vain paistattelemaan päivää. Puiston ympäri kiemurtelee maisemoitu puro, ja keskellä puistoa on suurempi kahluusyvyinen vesiallas suihkulähteineen. Talvisin suihkulähteet ovat poissa toiminnasta, mutta puiston tärkeimmät kävelyreitit pidetään avoinna ja hiekoitettuina ympäri vuoden.

Aiheet: 4

Viestit: 13

Näytä uusin viesti

28 Loka 2016, 17:31

Kirjoittaja Sasu

Kaupunginkirjasto

Ydinkeskustassa keskuspuiston kupeessa sijaitsee vaalea kivirakennus joka on kaupunginkirjasto. Rakennus on vanha mutta hyvässä kunnossa ja se on peruskorjattu viimeksi viitisen vuotta sitten. Kirjastossa on lehtilukusali joka on auki laajemmin kuin muu osa kirjastoa. Lisäksi kirjastossa on niin lasten-, nuorten- kuin aikuisten- ja musiikkiosastokin, elokuvia unohtamatta. Kaupungikirjastossa on monipuolinen valikoima uusia ja vanhoja teoksia ja myös jonkin verran uusia e-kirjoja.

Aiheet: 2

Viestit: 6

Näytä uusin viesti

26 Marras 2014, 16:36

Kirjoittaja veranthia

Welldonin matkakeskus

Ydinkeskustassa sekä tie- että raideliikenteen solmukohdassa oleva matkakeskus palvelee niin kaupungin sisäisiä kuin sen ulkopuolelle suuntaavia tai sieltä saapuvia matkustajia. Matkakeskus toimii yhdistävänä linkkinä rautatielle, metrolle ja Snowfinchin linja-autoliikenteelle.

Aiheet: 1

Viestit: 9

Näytä uusin viesti

04 Marras 2014, 07:09

Kirjoittaja Varja

Kauppakeskus Ironie

Kauppakeskus sijaitsee ydinkeskustassa torin vieressä. Ironie on hyvin suuri, moderni ja varsin uusi rakennus, jossa on viisi hissein ja liukuportain varustettua kerrosta.

Mitä Ironien kerrokset pitävät sisällään?

Aiheet: 5

Viestit: 62

Näytä uusin viesti

12 Maalis 2018, 00:09

Kirjoittaja Varja

Hotel Maximus

Hotel Maximus sijaitsee keskustan sykkeessä ja on viiden tähden upea majapaikka kaikille yhtään varakkaammille asiakkaille. Maximuksessa on viisitoista kerrosta ja monia satoja huoneita, mukaan lukien ökysviittejä. Hotellin yhteydessä on myös pieni ravintola, allasosasto ja baari hotellin asiakkaille.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Yökerho Plaza

Plaza on keskustan tunnetuin yökerho ja on erityisesti villimpää juhlintaa kaipaavien mieleen. Plazassa on paras tanssilattia mitä kaupungista löytyy, eikä baari jätä janoisia kuivin suin. Klubilla on usein myös sekä tunnettuja että tuntemattomampia artisteja esiintymässä.

Yökerhon alaikäraja on 19 vuotta. Henkilöllisyys sisäänkäynnillä on todistettava.

Aiheet: 4

Viestit: 32

Näytä uusin viesti

01 Marras 2014, 02:08

Kirjoittaja Reddari

The Irish Fox

The Irish Fox-pubin omistaa irlantilainen Felcia Hayes joka on usein myös itse töissä tiskin takana tai tarjoilemassa. Pubissa soi aina irlantilainen musiikki ja tarjolla on alkoholijuomien lisäksi myös limsaa, kahvia, teetä ja kaakaota sekä pikkupurtavaa. Hillitty mutta kotoisa sisustus on monilta osin tummaa puuta sekä vihreän tai oranssin sävyjä.

Felcian pubin alaikäraja on 16 vuotta.

Aiheet: 8

Viestit: 32

Näytä uusin viesti

12 Heinä 2015, 21:49

Kirjoittaja veranthia

Maneki Neko

Pieni sushiravintola, joka sijaitsee The Irish Fox -pubin ja kauppakeskus Ironien lähettyvillä. Maneki Neko tarjoilee asiakkailleen mitä eksoottisimpia japanilaisia annoksia sopuhintaan. Ravintola on yksinkertaisesti ja hillitysti sisustettu. Ulkopuolelta ravintola näyttää melko tavanomaiselle kaupunkirakennukselle.

Aiheet: 2

Viestit: 36

Näytä uusin viesti

03 Kesä 2015, 23:48

Kirjoittaja Reddari

Café Arabesque

Pieni, mutta idyllinen kahvila keskustan sykkeessä. Arabesquen tilat ovat sievät ja siistit, menyy hienostunut ja hinnat kalliinpuoleisia. Kahvilassa tarjoillaan kaikenlaista pikkusuolaisista kakkuihin monipuolista erikoiskahvivalikoimaa unohtamatta. Kahvilasta on hyvä näkymä viereiseen puistoon, sillä yksi kahvilan seinistä on lähes kokonaan lasitettu.

Aiheet: 2

Viestit: 28

Näytä uusin viesti

27 Kesä 2014, 19:08

Kirjoittaja Melmolly

Kino Mega

Kino Mega on Snowfinchin suurin elokuvateatteri, jossa pyörivät takuuvarmasti kaikki suosituimmat ja uusimmat elokuvat. Saleja on kolmetoista, ja teatteri tarjoaa asiakkailleen kaikki elokuvien ohella tarvittavat turhuudet karkkikaupoista pelihalleihin.

Aiheet: 2

Viestit: 10

Näytä uusin viesti

15 Touko 2015, 17:38

Kirjoittaja kujakettu

Muu Welldon

Tällä alueella pelataan ne Welldoniin sijoittuvat pelit, joille ei ole erillistä aluetta. Kaupunkiin saa vapaasti keksiä paikkoja, joista ei ole mainintaa missään: katuja, puistoja, kauppoja, pallokenttiä... kaikkea, mitä kaupungista voi kuvitella löytävänsä.

Aiheet: 22

Viestit: 147

Näytä uusin viesti

21 Kesä 2015, 13:58

Kirjoittaja kujakettu

Welldonin asunnot Tilastot Uusin viesti

Viviana Cardozon kerrostalokaksio

Viviana asuu kaupungin ytimessä, kerrostalon kahdeksannen kerroksen kaksiossa. Asunto on valoisa, suhteellisen avara ja viimeisen päälle sisustettu. Siihen kuuluu eteinen, keittiö, pesuhuone/wc, yksi makuuhuone, olohuone ja lasitettu parveke. Asuntoa harvoin näkee järjestyksensä puolesta muussa kuin edustuskunnossa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Ginger Chasen kerrostalokaksio

Ginin asunto sijaitsee nuorten aikuisten suosiman kerrostalon kolmannessa kerroksessa ja on sisustettu käyttäen pääasiassa beigen, violetin ja erilaisten ruskeiden sävyjen värikombinaatiota. Asunnon seinillä, joista keittiössä sekä makuu- ja olohuoneessa kolme on maalattu valkeiksi ja neljäs vaihtelevasti eri väreillä, roikkuu muutamia pitkiä, mutta kapeita naishahmoja esittäviä tauluja.

Aiheet: 1

Viestit: 7

Näytä uusin viesti

15 Loka 2014, 13:46

Kirjoittaja veranthia

Daire Deschampsin kerrostaloasunto

Kattohuoneisto. Ylellinen, moderni asunto. Värit ovat vaaleita. Sisustus on hyvin minimaallista, mitään turhaa ei asunnosta löydy. Asunnossa on keittiö, kylpy-,makuu- ja olohuone.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Yulia Desprésin rivitalokaksio

Kaksiossa on makuuhuone, olohuone ja erillinen keittiösyvennys, sekä takaterassi. Seinät ovat sisältä harmaanliilat, ulkopuolelta talo on vaaleankeltainen puutalo. Kaksio on kodikkaasti sisustettu erinäisillä toisiinsa sointumattomilla, mutta kuitenkin vaaleilla huonekaluilla.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Reizo Kuroganen asunto

Reizon asunto on melkoisen tilava yhdelle ihmiselle, ja se sijaitsee hänen asekauppansa yläkerrassa. Kulku hoituu takahuoneen kautta, ja sisään pääsee myös takaoven kautta. Asuntoa voi kuvata pörröiseksi pesäluolaksi, jota hallitsevat vaalean eri sävyt, mutta monessa nurkassa on jotain vihreitä väripilkkuja.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Richard Meltonin kerrostaloasunto

Kuva. Richardin asunto sijaitsee vanhassa kerrostalossa, ylimmässä kerroksessa, lähellä keskustaa. Hänen asuntonsa on suuri kaksio, mikä on melko erikoista yksin asuvalta mieheltä. Asunnon valkoiset seinät ovat tyhjät, sillä niissä ei riipu tauluja ollenkaan. Richard remontoi asunnon lattian vaaleaksi laminaatiksi, ennen laminaattia lattia oli kulunutta parkettia. Olohuoneesta kadulle on suuret ikkunat, jotka valaisevat kolkon asunnon.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Lavender Underwoodin kerrostalokaksio

Fringesterin rajamailla sijaitsevan vanhahkon kerrostalon lohkeilleet seinät sulkevat Lavenderin pienen kodin sisäänsä. Mies on tehnyt olonsa kotoisaksi vaalealla ja niukalla sisustuksella – tärkein elementti asunnossa on valo, jota tulvii niin suurista ikkunoista kuin useista kirkkaista lampuistakin, ja jota useat peilit huoneistossa heijastavat. Raikkaassa asunnossa leijailee aina hento sitruunantuoksu.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Aloysius Vuurtjevarenin katutason kerrostalokaksio

Liikehuoneiston yhteyteen remontoituna tämä 52 neliömetrin kaksio keittokomerolla ja pienellä kylpyhuoneella on lähinnä käytännöllinen asuntoratkaisu. Kulku asuntoon käy joko korttelin sisäpihan tai kirjakahvilan takahuoneen kautta. Sisustettu tumman puun ja vihreän väriteemalla, yleensä suhteellisen siisti, huonekalut kuluneita, ikkunoilla muutama hyvinhoidettu viherkasvi.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Rhett Warnerin kerrostaloyksiö

Rhett majailee Welldonessa sijaitsevassa kerrostalossa, toisessa kerroksessa itselleen sopivankokoisessa yksiössä.
Asunto on sisustettu yksinkertaisesti ja tummasävyisesti. Kiinnostuksen puute siivoukseen on usein havaittavissa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron