Tänään on 18 Tammi 2019, 15:41


Foxwoodin asuinalueet

Keskustelualue Tilastot Uusin viesti

Tom Ciervon omakotitalo

Pientaloalueella sijaitseva asunto ei ole kovin suuri, sopivan kokoinen yhdelle tai kahdelle ihmiselle. Talo ei ole kovin erikoisen näköinen, matkaa naapureihin ei ole paljon, mutta riittävästi. Pihaa koristaa muutama puu, ja etualalla on autotalli, johon kuuluu myös vintti.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Sebastian Gairbhithin omakotitalo

Sebastianin omakotitalossa on neljä huonetta, keittiö ja kylpyhuone. Talo on ulkoa vaaleansininen, sisällä värit ovat melko vaaleita. Puunsävyä on vähän, sitä näkyy lähinnä vain kirjahyllyssä ja lipastoissa, jotka ovat mahonkia. Taloa ei ole aidattu mitenkään, mutta sinne vievä pihatie on suurinpiirtein 300 metriä pitkä ja reunustettu kuusilla.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Felcia Hayesin rivitaloasunto

Felcia asuu valoisassa ja tilavassa rivitaloasunnossa parivuotiaan bengalikissansa Lilien kanssa. Sisustuksessa on paljon huonekasveja ja talo on yleensä kissan riehumisia ja Felcian omaa työpöytää lukuunottamatta hyvinkin siisti.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Javier Royn kellariasunto omakotitalossa

Pieneen kellariin rakennettuun yksiöön pääsee valoa maanrajassa sijaitsevista matalista ikkunoista. Asunnossa ei ole paljoa kalusteita; esimerkiksi sängyn virkaa vetää levitettävä sohva ja tv-taso on metallitynnyri. Musiikki on vahvasti läsnä niin kitaroina kuin vinyylilevyinäkin. Asunnossa vallitsee lämmin valaistus. Kämpän pienuutta korostavat puiset tummat seinät ja katto. Lattia on vuorattu räsymatoilla.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron