Tänään on 18 Tammi 2019, 16:33


Foxwood

Keskustelualue Tilastot Uusin viesti

Foxwoodin koulutuskeskus

Kaupungin suurin alempia luokka-asteita (1-6) pyörittävä koulu, johon mahtuu yli kahdeksansataa oppilasta. Oppilaitos on ulkopuolelta vaaleankeltaiseksi maalattu, katto on punainen. Koulun alueella on myös urheilukenttä ja koulun oma piha lasten leikkejä varten. Koulurakennuksessa on kolmen normaalin kerroksen lisäksi myös kellarikerros.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Foxwoodin stadion ja uimahalli

Foxwoodin stadion on kaupungin suurin urheilukeskus juoksuratoineen, viheriökenttineen ja 25 000 henkeä vetävine katsomoineen. Kaikki Snowfinchin suurimmat urheilutapahtumat järjestetään Foxwoodin stadionilla, mutta urheilukeskus on niiden ulkopuolella avoinna myös koulujen käyttöön ja talvisin esimerkiksi yleisöluistelulle. Stadionin yhteydessä, mutta erillisessä rakennuksessa palvelee myös kaupungin suurin uimahalli.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Päiväkoti Dandelion

Dandelion on hyvin pidetty, lämpimillä väreillä ja iloisilla kuvilla sisustutettu päiväkoti, jossa on tilaa muutamallekymmenelle eri ryhmiin jaetulle lapselle. Päiväkodin aidatulla pihamaalla on laajasti tilaa temmeltää ja erilaisia pienille lapsille sopivia leikkitelineitä.

Aiheet: 1

Viestit: 3

Näytä uusin viesti

16 Huhti 2015, 10:09

Kirjoittaja Synoi

Leikkipuisto

Leikkipuisto on suuri, mutta rauhaisa osittain aidattu alue, joka sijaitsee lähellä koulua. Leikkipuistossa on monia erilaisia telineitä: keinulauta, keinuja, liukumäki, kaksi erilaista kiipeilytelinettä, köysirata, hiekkalaatikko pienempien lapsien leikeille ja niin edelleen. Vanhempia ajatellen on leikkipuistossa on myös penkkejä, joilta voi seurata lasten leikkejä rauhassa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Foxwoodin uimaranta

Foxwoodin lammen uimaranta on matala ja hiekkapohjainen. Kesäisin rannalla on usein läsnä uimavalvoja, sillä paikka on varsinkin lapsiperheiden suosiossa ja väkeä voi kuumana kesäpäivänä olla kerääntynyt rannalle kuin muurahaisia. Talvisin lammella on usein luistinrata.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Muu Foxwood

Tällä alueella pelataan ne Foxwoodiin sijoittuvat pelit, joille ei ole erillistä aluetta. Kaupunkiin saa vapaasti keksiä paikkoja, joista ei ole mainintaa missään: katuja, puistoja, kauppoja, pallokenttiä... kaikkea, mitä kaupungista voi kuvitella löytävänsä.

Aiheet: 3

Viestit: 9

Näytä uusin viesti

27 Marras 2017, 18:53

Kirjoittaja Sasu

Foxwoodin asuinalueet Tilastot Uusin viesti

Tom Ciervon omakotitalo

Pientaloalueella sijaitseva asunto ei ole kovin suuri, sopivan kokoinen yhdelle tai kahdelle ihmiselle. Talo ei ole kovin erikoisen näköinen, matkaa naapureihin ei ole paljon, mutta riittävästi. Pihaa koristaa muutama puu, ja etualalla on autotalli, johon kuuluu myös vintti.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Sebastian Gairbhithin omakotitalo

Sebastianin omakotitalossa on neljä huonetta, keittiö ja kylpyhuone. Talo on ulkoa vaaleansininen, sisällä värit ovat melko vaaleita. Puunsävyä on vähän, sitä näkyy lähinnä vain kirjahyllyssä ja lipastoissa, jotka ovat mahonkia. Taloa ei ole aidattu mitenkään, mutta sinne vievä pihatie on suurinpiirtein 300 metriä pitkä ja reunustettu kuusilla.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Felcia Hayesin rivitaloasunto

Felcia asuu valoisassa ja tilavassa rivitaloasunnossa parivuotiaan bengalikissansa Lilien kanssa. Sisustuksessa on paljon huonekasveja ja talo on yleensä kissan riehumisia ja Felcian omaa työpöytää lukuunottamatta hyvinkin siisti.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Javier Royn kellariasunto omakotitalossa

Pieneen kellariin rakennettuun yksiöön pääsee valoa maanrajassa sijaitsevista matalista ikkunoista. Asunnossa ei ole paljoa kalusteita; esimerkiksi sängyn virkaa vetää levitettävä sohva ja tv-taso on metallitynnyri. Musiikki on vahvasti läsnä niin kitaroina kuin vinyylilevyinäkin. Asunnossa vallitsee lämmin valaistus. Kämpän pienuutta korostavat puiset tummat seinät ja katto. Lattia on vuorattu räsymatoilla.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron