Tänään on 22 Helmi 2019, 01:48


Damn that's a cold-ass honky

Ginin asunto sijaitsee nuorten aikuisten suosiman kerrostalon kolmannessa kerroksessa ja on sisustettu käyttäen pääasiassa beigen, violetin ja erilaisten ruskeiden sävyjen värikombinaatiota. Asunnon seinillä, joista keittiössä sekä makuu- ja olohuoneessa kolme on maalattu valkeiksi ja neljäs vaihtelevasti eri väreillä, roikkuu muutamia pitkiä, mutta kapeita naishahmoja esittäviä tauluja.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Damn that's a cold-ass honky

Viesti30 Huhti 2014, 22:09

[Ginin kerrostalossa hissipulmaa tulee ratkomaan Aiden ja TuikKu! c:]

Ginger Chase

Kello oli siinä keskipäivän paikkeilla, kun Ginger oli päättänyt kipaista kotona syömässä. Sää oli ollut mukava siihen asti, kun oli alkanut ripsimään ja kiharatukka vain viuhui, kun Gin kiirehti kerrostalorakennukseensa suojaan. Koroissa ja kynähameessa juokseminen oli lähinnä sen yrittämistä, joten kiharat ja bleiseri ehtivät saada kevyen kastelun. Gin puhalsi hiuksia silmiltään ja asteli hissiin - helpompi suosiolla mennä sillä kuin kivuta rappusia, huolimatta siitä että hän asui jo kolmannessa kerroksessa. Nainen riisui bleiserin harteiltaan ja katsoi hissikopin peilistä meikkinsä kuntoa, kun koppi pysähtyi yllättäen ja valot pimenivät. Säikähdyksestä nainen päästi kiljahduksen ja tarttui hädissään kaiteeseen, odottaen mitä sitten tapahtuisi. Ginin mielessä välähtivät kaikki mahdolliset kauhuelokuvakohtaukset, jotka liittyivät hisseihin, mutta pudisti päätään ja yritti parhaansa mukaan pysyä rauhallisena. Ahtaat paikat häntä eivät pelottaneet, eikä hissin alla tainnut olla kuin pari kerrosta, mutta väkisinkin sitä alkaa hieman karmia kun hissi pysähtyy!

Pimeä helpotti, kun punainen valo syttyi ja valaisi hissin, ilmaisten sen olevan epäkunnossa.
"No voi helvetin kiva..." nainen parahti. Hän tuijotti paneelia, jossa oli kerrosnäppäinten lisäksi hätäpysähdysnappi ja ilmeisesti hätäpuhelin, jonka vieressä oli lyhyt lista puhelinnumeroita. Järkevintä taisi olla sen luurin ottaminen käteen ja avun soittaminen, mutta koska Gin oli tunteidensa vietävissä oleva voimakastahtoinen nainen, sai hissinovi ensin kuulla kunniansa. Toisin sanoen, Gin sai kiukunpuuskan hissiä kohtaan ja potkaisi kolmesti sen ovea. Eihän se vahinkoa tehnyt kuin hänen koroilleen, ja sekös ärsytti vielä enemmän.
"Voi vitun vitun vittu... Okei, jos nyt vaan soitan jonnekin..."
Hän kyyristyi hätäpuhelimen ääreen, nosti luurin korvalleen ja näppäili ensimmäisenä olevan numeron, joka oli ilmeisesti joku hissinkorjauspalvelu. Ei Giniä sen enempää kiinnostanut, hän halusi vain pois tästä pirun kopista!
"Päivää! Olen jumissa hississä Bluebell Roadilla, voisiko joku tulla tekemään asialle jotain?" Gin tilitti välittömästi, kun linjan toinen pää aukesi. Hän asettui puhelimen viereen lattialle istumaan ja odotti närkästyneenä vastausta toisesta päästä.

[osoitteen vedin sitten päästäni :D]
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

TuikKu

Re: Damn that's a cold-ass honky

Viesti01 Touko 2014, 00:12

[Täältä tullaan! :D]

Aiden Breen

Tummahiuksinen oli juuri saanut korjattua Welldonin jo ties monennen hissin ovet kunnes tämä siirsi katseensa työpartnerinsa housujen taskuun. Oliverin puhelin soi lähes taukoamatta, eikä toinen epäröinyt kuitenkaan vastata siihen heti. Lyhyemmän miehen ilme oli vakaa ja tämä kuunteli hätäiseltä kuulostavan naisen ääntä puhelimen toisesta päästä.
"Apu saapuu vartin sisään. Pysytelkää rauhallisina siihen asti, elkääkä yrittäkö aukaista ovia omin voimin." Oliver puheli rauhallisen oloisesti puhelimeen ja Aiden kurtisti kulmiaan ja katsoi kysyvänä toiseen päin. Ilmeisesti joku oli taas jäänyt hissiin jumiin. Niitä tapauksia olikin mahtunut tälle viikolle enemmän kuin tarpeeksi.

Oliver sulki viimein puhelimen ja kertoi tilanteesta nopeasti Aidenille. Tämä juoksisi paikalle nopeasti, sillä eihän se ollut kuin muutaman korttelin päässä. Naisella oli käynyt hyvä tuuri. Yleensä apua saataisiin paikalle vasta puolen tunnin jälkeen hyvässä lykyssä. Tummahiuksinen otti mukaansa työkalupakin varmuuden vuoksi jos sitä tarvittaisiin ja suuntasi ulos kerrostaloasunnosta vain kiirehtiäkseen toiseen sellaiseen. Ulkona oli ruvennut satamaan entistä enemmän. Harmi sinänsä, mutta sade kuitenkin viilensi mukavasti tukalaa oloa joka oli tullut pitkään sisällä hissin kanssa tappelemisen vuoksi.

Pitkin harppauksin mies eteni sateessa ja saapui pian Oliverin kertoman osoitteen kohdille astuen lopulta kerrostaloon sisään. Hihaton paita ja tummat hiukset olivat miltein kastuneet läpimäriksi, mutta asialle ei voinut valitettavasti sillä hetkellä mitään. Aiden käveli pienet rappuset ylös hissille ja näki numeroista hissin jääneen toisen kerroksen tienoille. Tämä miltein juoksi nopeasti rappuset ylös toiseen kerrokseen ja jätti työkalupakin hissinoven viereen koputtaen sitten metallinharmaaseen oveen.
"Onko siellä kaikki kunnossa?" Tämä kysyi suht äänekkäästi toivoen saavansa edes jonkinlaisen vastauksen, ruveten samalla aukaisemaan hissin vieressä olevaa pientä kaappia jotta pääsisi sähkölaitteisiin käsiksi.

[Ihan hirveää sönkötystä mutta eiköhän tää tästä... :'D]
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Damn that's a cold-ass honky

Viesti06 Touko 2014, 18:00

Ginger muisti juuri ja juuri sanoa puhelimeen vastanneelle "kiitos", ennen kuin sulki linjan. Vai vartin päästä... Punapää kaivoi kännykkänsä esiin ja päivitti Twitteriin > jumissa hississä #fml, jonka jälkeen pelaili kännykkäpelejä. Useampaan otteeseen hänen teki kyllä mieli kokeilla repiä metalliovet omin käsin auki, mutta totesi ettei katkenneet kynnet olleet sen arvoisia.
"Tulkaa jo, vittu! Mulla on töitä!" nainen puuskahti ja löi päätään pari kertaa kopin seinään luoden hissikuilussa kaikuvia kumahduksia.

Aikaa kului ja pikkuhiljaa Ginistä tuntui, että jos se hissinkorjaaja ei kohta tulisi, hän alkaisi hyppiä pitkin seiniä. Häntä ei oltu tehty odottamaan paikallaan pitkiä aikoja, eikä tämä koko skenaario tehny asiasta yhtään sen hauskempaa. Hän oli ehtinyt nyppiä kaikki harhailevat langanpätkät ja karvat bleiseristään, kun vihdoin kuului ääntä ja joku koputti tomerasti hissinoveen.
"Joo, ihanasti suorastaan! Kahvinkeitin ja tyyny vielä, niin voisin harkita muuttamista tänne!" hän huudahti paikaltaan hissin lattialla. Ehkä hänen sanomisensa eivät olleet niinkään asiallisia, mutta vähät Gin toisen tunteista välitti. Hän se tässä oli ollut melkein puoli tuntia metallikopin vankina!
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

TuikKu

Re: Damn that's a cold-ass honky

Viesti06 Touko 2014, 18:40

Aiden katseli samaan aikaan pieneen tilaan ahdattuja sähkölaitteita, kuunnellen myös hissistä kuuluvan naisen sarkastista äänensävyä, löytäen viimein hyvinkin pian vian. Alkaen korjaamaan hissiä tämä ei voinut olla hymähtämättä itsekseen huvittuneena. Kenties minkälainen kärttyinen naishenkilö sieltä ilmestyisi ja Aiden saisi kuulla kunniansa, vaikkei mikään tietysti hänen vikansa ollut. Tämä vain toivoi, ettei toinen ollut kauaa kerennyt hississä kököttämään.

"No eihän minulla tässä kauaa mene kun semmoiset käyn sinne hakemassa", Aiden tokaisi toiselle takaisin ja katsoi kuinka kirkkaat valkoiset valot taas syttyivät hissin nappeihin ja se nytkähti liikkeelle äkillisesti nousten hyvinkin nopeasti kerroksen loppuun asti missä tummahiuksinen oli. Tämä laittoi pienen luukun kiinni ja nousi ylös kääntäen katseensa nopeasti hissin oviin päin jotka viimein avautuivat hiljalleen. Mies ei todellakaan halunnut ketään kiukkuista naista kimppuunsa, muttei tämä voinut vielä lähteäkkään noin vain.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Damn that's a cold-ass honky

Viesti06 Touko 2014, 19:08

"No ollaanpa sitä nokkelia!" Ginger tokaisi takaisin ja pisti kädet puuskaan. Jo oli tyypillä otsaa, ensin antaa odotuttaa itseään ja sitten vielä murjotaan vitsejä vailla huolen häivää. Tyypillistä.

Jotain se tyyppi kuitenkin sai aikaan, kun valot palasivat normaaliksi ja hissi lähti yhtäkkiä liikkeelle. Hirveän pitkälle hissi ei ehtinyt, vaan pysähtyi ollessaan täsmälleen toisen kerroksen kohdalla. Mahtavaa, ei sitten voinut edes perille asti vielä. Gin taatusti kävelisi kolmanteen kerrokseen, ihan sama olisiko töistä myöhässä vai ei. Töissäkin hän käyttäisi vain paloportaita, hisseistä hän oli saanut ainakin koko viikoksi tarpeekseen.

Ovet avautuivat hitaasti ja Gin vetäisi bleiserinsä takaisin ylleen ja silotti kynähamettaan. Hän nosti kiharapilvensä selkämyksen alta ja oikoi niitä vähän, kunnes käveli viimein ulos.
"Ah, ulkomaailma!" hän huokaisi, vetäen syvään keuhkoihinsa ilmastoinnin käsittelemää ilmaa, joka ei kyllä eronnut mitenkään hissin sisäisestä ilmasta, mutta periaatteet oli tärkeitä. Sitten Gin tajusi jonkun miehen seisoskelevan hänen oikealla puolellaan työkalupakin kera ja saattoi vain olettaa tämän olevan se näsäviisas hissinkorjaaja. Hän kääntyi toiseen päin juuri aikeissaan sanoa jotakin aika kiittämätöntä, mutta pysähtyi tajutessaan ettei toinen ollut hullumman näköinen.
"Minun valkea ritarini!" hän totesi sarkastisesti ja laittoi kädet puuskaan. "Ei vaan, kiitti. Vaikka vuokra varmaan olisi halpa, ei tuo ollut oikein minun tyyliäni."
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

TuikKu

Re: Damn that's a cold-ass honky

Viesti08 Kesä 2014, 16:29

[Pahoittelen kestoa. ;__; Ja teksti voi sitten olla vähän noh... kamalaa. nvn'']

Aiden hymyili pienesti itsekseen kuullessaan kuinka nainen vielä huuteli hissistä sarkastisesti. Tummahiuksinen ei todellakaan tiennyt mitä saisi vastaansa hissistä, mutta hän osasi varautua jos moisiin persooniin. Milloin mummot haukkuivat huolettomiksi ja paasasivat siitä etteikö hissit pitäisi pitää kunnossa niin, ettei mitään moista tapahtuisi. Ei silloin voinut muuta kuin kuunnella ja myöntää olevansa samaa mieltä, vaikka todellisuudessa asia olisi ollut aivan toisin.

Viimein hissi asettui toiseen kerrokseen ja ovet avautuivat hitaasti. Aiden seisoi hieman syrjässä katsellen kuinka lopulta hissin syövereistä asteli ulos hyvinkin siististi pukeutunut nuori nainen. Tummahiuksisen katse kiinnittyi ensimmäiseksi vieraan kihariin ja kirkkaanvärisiin hiuksiin, mutta keskittyi sitten toisen kasvoihin ja siihen mitä tämä sanoi. Nainen näytti olevan mielissään päästessään ulos hissistä, muttei huomioinut aluksi Aidenia lainkaan.

Ennen kuin Aiden kerkesi sanoa mitään punatukkainen huomasi tämän ja käyttäytyi hyvinkin yllättävästi, joka sai tummahiuksisen kohottamaan kulmiaan kysyvänä, kuitenkin lopulta naurahtaen pienesti.
"Mitäs tuosta. Työtänihän minä vain teen." Aiden sanoo lopulta naiselle ja katselee tätä hetken.
"Mutta tosiaan, taisit selvitä pelkällä säikähdyksellä?" Tummahiuksinen kysyy sitten vielä. Tosin punahiuksinen varmasti väittäisi vastaan ja sanoisi ettei nyt mitään säikähtänyt saatika ollut peloissaan.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Damn that's a cold-ass honky

Viesti15 Loka 2014, 13:46

[ don't kill me ei jessus mikä tauko ]

"Sillä ja vitutuksella lähinnä, joo," Gin vastasi miehelle huokaisten. "Mahdollisesti vältän hissejä pari päivää, riippuu siitä olenko enemmän laiska kuin traumatisoitunut."
Ginger suoresteli vaatteitaan ja pyyhkäisi jo kuivuneet kiharansa olalta. Hän asteli lähemmäs hissinkorjaajaa ja ojensi sitten kättään.
"Olen muuten Ginger Chase," hän esittäytyi virneen kera. Sitten hänelle tuli lasku miehen työstä mieleen, mutta eihän se voinut olla hänen ongelmansa? Hän oli viaton uhri tässä tilanteessa. Kenenkään ei tarvinnut tietää niistä parista potkusta. "Kuka tämän lystin mahtaa maksaa?"

Siitä naiselle tuli myös mieleen, että hänellä oli työpäivä kesken. Lounastauko oli lähellä loppua, mutta lounaalle hän ei ollut vielä päässyt, joten hän lähetti pikaisen viestin tilanteestaan töihin.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Paluu Ginger Chasen kerrostalokaksio

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron