Tänään on 22 Helmi 2019, 02:14


Asuntolan järjestyssäännöt

Dockstonin kampusalueella sijaitseva asuntola, joka voi majoittaa n. 240 opiskelijaa. Asuntola on jaettu kolmeen kerrokseen, joilla jokaisella on a- ja b-puoli, joiden päädyissä on (yhteensä 6) solukeittiö-olohuone. Huoneita on sekä yhden että kahden hengen asuttavia ja jokaisessa on kylpyhuone.
Rakennuksessa on keskellä pääovet, sekä kummassakin päädyssä sivuovet, joista kaikista pääsee portaikkoihin. Rakennuksessa on myös kaksi hissiä.
Asuntolassa on erikseen ruokala, jossa tarjotaan neljä ateriaa päivässä.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

 • Viestit: 848
 • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
 • Paikkakunta: Mli

Asuntolan järjestyssäännöt

Viesti22 Loka 2013, 15:51

werucchi kirjoitti:

Asuntolassa on luonnollisesti lista säännöistä, joita siellä asuvien opiskelijoiden tulisi noudattaa.

ASUNTOLAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Asuntola on opiskelijoita varten oleva paikka. Sen ensisijaisina tarkoituksina on kodin korvaaminen väliaikaisesti sekä hyvien opiskelumahdollisuuksien tarjoaminen. Alla lueteltujen järjestyssääntöjen tarkoituksena on luoda opiskelijoille viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, jossa jokaisella on asumisrauha.

Järjestyssäännöt sitovat jokaista opiskelijaa, joka asuu asuntolassa. Opiskelijalle tiedotetaan säännöistä välittömästi tämän muuttaessa asuntolaan, ja asuessaan hän hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan sääntöjä.
Säännöt pätevät koko kampusalueella ja koskevat kaikkia opiskelijoita, sekä heidän vieraitaan. Opiskelijat itse ovat henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että vieraat noudattavat asuntolan järjestyssääntöjä.

  1. Asuntolassa saavat asua ainoastaan asumisoikeuden saaneet opiskelijat. Loma-aikana asuntolassa asuminen ilman erikoislupia on kielletty.

  2. Muiden kuin asuntolassa asuvien henkilöiden oleskelu asuntolassa on salittu ainoastaan vierailuaikoina sekä erityistapauksissa toimiston luvalla. Vierailuaika on klo 8.00-21.00. Vierailu opiskelijoiden huoneissa on sallittu ainoastaan kaikkien huoneessa asuvien luvalla. Mikäli vierailijoista aiheutuu opiskelijoille häiriötä tai asuntolalle vahinkoja, voidaan vierailuaikoja rajoittaa tai ääritapauksessa kieltää vierailu kokonaan.

  3. Asuntolan ulko-ovet avataan klo 6.30 ja suljetaan 22.00. Solujen väliset ovet tulee olla suljettuina aina. Alle 19-vuotiaiden tulee olla asuntolassa viimeistään klo 22. Täysi-ikäiset opiskelijat voivat takuumaksua vastaan saada ulko-ovien avaimen käyttöönsä.

  4. Opiskelu- ja asumisrauhan säilyttämiseksi opiskelijoiden tulee välttää kaikissa asuntolan tiloissa meluamista. Kaikenlainen häiriön tuottaminen on kieletty klo 22.00 jälkeen. Hiljaisuus asuntolassa kestää klo 22.00 klo 6.00 asti.

  5. Omien kalusteiden sekä sähkölaitteiden tuominen asuntolaan on sallittu toimiston luvan saamisen jälkeen. Sähkölaitteet voidaan kieltää tai takavarikoida, mikäli niistä aiheutuu häiriötä muille asuntolan asukkaille. Takavarikoitu laite pidetään säilytyksessä siihen asti, kunnes opiskelija vie laitteen pois asuntolasta.

  6. Asuntolan kaluston ja muun omaisuuden tärveleminen on kielletty. Mikäli vahinkoa kuitenkin tapahtuu tai jokin asuntolan tavara katoaa, on siitä viipymättä ilmoitettava toimistoon. Opiskelija on vastuullinen vahingon korvaamiseen joko itsenäisesti tai yhteisvastuullisesti toisten opiskelijoiden kanssa.

  7. Opiskelijoiden yhteisen viihtyvyyden sekä mahdollisten allergioiden vuoksi lemmikit ja eläimet ylipäätään ovat asuntolassa kielletty. Tähän ei ole saatavissa erityislupaa toimistolta.

  8. Jokainen opiskelija on itse vastuussa omasta omaisuudestaan. Opiskelijan omien tavaroiden rikkoutuminen ja katoaminen on opiskelijan omalla vastuulla, eikä asuntolan toimikunta puutu asiaan. Muiden opiskelijoiden omaisuuden varastaminen kuitenkin on ankarasti kielletty ja voi johtaa virkavallan väliintuloon.
  Keittiössä olevat opiskelijan omat tavarat tulee joko nimikoida tai vaihtoehtoisesti säilöä oman huonenumeron omaavaan lukolliseen laatikkoon. Mikäli opiskelija ei halua muiden käyttävän omia jääkaapissa tai pakastimessa säilöttäviä tuotteitaan, ne tulee nimikoida. Nimikoimattomien tuotteiden käyttämistä ei kielletä.

  9. Opiskelijat ovat itse vastuussa huoneiden sekä solutilojen siisteydestä. Opiskelijoiden tulee itse pitää tilat viihtyisinä ja siisteinä. Opiskelijat ovat vuorollaan yhteisten tilojen siivous- ja keittiöpäivystäjinä erillisten ohjeiden mukaan.

  10. Hätätilanteiden sattuessa opiskelijoiden on noudatettava erillisiä turvaohjeita.

© Säännöt on kirjoitettu osittain soveltaen Lapin urheiluopiston asuntolan järjestyssääntöjä.

Paluu Kampusalueen asuntola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron