Tänään on 18 Tammi 2019, 15:39


Dockston

Keskustelualue Tilastot Uusin viesti

Dockstonin kampusalue

Snowfinch - yliopistokaupunki. Korkeakoulun suurin kampus sijaitsee Dockstonin tiheimmässä keskuksessa lähellä Welldonin vaikutusaluetta. Kampusalue on vehreää ja hyvin hoidettua, rakennukset vanhoja, mutta hyväkuntoisia.

Sisäalue: Kampusalueen asuntola

Aiheet: 9

Viestit: 21

Näytä uusin viesti

03 Loka 2015, 15:43

Kirjoittaja Sasu

Satama

Dockstonin laajalla satama-alueella on tarjota kaupunkilaisille lukuisien työpaikkojen lisäksi merellistä tunnelmaa ja mielenkiintoista ympäristöä sunnuntaikävelyille. Satama palvelee niin rahdin kulkua kuin kalastustakin. Laiturialueita reunustavat valtavat varastohallit. Mittavan satama-alueen halki on mahdollista kulkea jalkaisin, vaikka suureen osaan laituri- ja varastoalueista ei satunnaisella kulkijalla olekaan pääsyä. Meren äärellä vierailevalle antoisin paikka onkin alueen pohjoisosa, jossa satamaa reunustaa vilkas torialue, ja kivetyt laiturit ja aallonmurtajat ovat vapaan kulun aluetta.

Aiheet: 1

Viestit: 1

Näytä uusin viesti

08 Touko 2014, 17:26

Kirjoittaja Melmolly

Dockstonin rautatieasema

Sataman kupeessa sijaitseva asema, jonka raiteet jakautuvat erikseen sataman tavaraliikennettä ja matkustaja-aseman henkilöliikennettä varten.

Aiheet: 1

Viestit: 1

Näytä uusin viesti

02 Helmi 2014, 18:12

Kirjoittaja nezabudka

Kauppakeskus Flurrie

Keskikokoisesta kauppakeskuksesta löytyy kolme kerrosta. Flurrie on Dockstonin suurin liikekeskus ja palvelee asiakkaitaan vaatekaupoin, supermarketein ja kahviloin.

Mitä Flurrien kerrokset pitävät sisällään?

Aiheet: 1

Viestit: 1

Näytä uusin viesti

22 Loka 2013, 16:40

Kirjoittaja kujakettu

Poliisiasema

Poliisiasema sijoittuu monikerroksisen virastorakennuksen alimpiin kerroksiin Dockstonin keskusalueella. Vaaleanharmaiksi rapatut seinät koristavat yksinkertaista rakennusta. Sisältäpäin poliisilaitos näyttää miltä tahansa virastotalolta. Asemalta löytyvät myös putkatilat, joista hankaluuksiin joutunut saattaa itsensä ennen pitkää löytää.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Terveyskeskus

Kaupungin suurinta piiriä palveleva terveyskeskus sijaitsee Dockstonin tiheimmän keskuksen liepeillä. Tämä terveyskeskus hoitaa muun muassa perheneuvonnan ja hammashoidon palveluita. Terveyskeskus remontoitu muutama vuosi sitten ja on näin ollen melko hyvässä kunnossa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Muu Dockston

Tällä alueella pelataan ne Dockstoniin sijoittuvat pelit, joille ei ole erillistä aluetta. Kaupunkiin saa vapaasti keksiä paikkoja, joista ei ole mainintaa missään: katuja, puistoja, kauppoja, pallokenttiä... kaikkea, mitä kaupungista voi kuvitella löytävänsä.

Aiheet: 4

Viestit: 11

Näytä uusin viesti

09 Touko 2018, 13:56

Kirjoittaja Zarroc

Dockstonin asuinalueet Tilastot Uusin viesti

Rebecca de Andraden kerrostalokaksio

8. kerros. Rebecca asuu kilometrin päässä kampukselta 58 neliön valoisassa, uudessa kaksiossa. Asunto on sisustettu melko värikkäästi ja mukavasti, se on täynnä kirjahyllyjä ja tyynyjä. Yhdistetty keittiö-olohuone, josta pääsee parvekkeelle sekä makuuhuone, jossa on suuri kissan raapimapuu.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Nina Brownin kerrostalokaksio

3. kerros. Brownin asunto on simppeli, moderneilla ja pelkistetyillä huonekaluilla sisustettu kaksio. Huoneiston värimaailma on mustavalkoinen ja pienoinen hallittu kaaos on aina läsnä etsivän jäljiltä.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Mona Chekanovan perheen kerrostalokolmio

Mona asuu yhdessä äitinsä kanssa kerrostaloasunnossa. Monan huoneesta on näköala Tyynenmeren suuntaan, ja ikkunan edessä olevan työpöydän ääressä hän viettää siksikin paljon aikaa. Monan äiti on pyrkinyt sisustamaan heidän kotinsa mahdollisimman käytännöllisesti, mutta Monan huone on täysin tytön omaa käsialaa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Mieczyslaw Kobaumin kerrostalokaksio

2. kerros. Mieczyslawin asunto on vanhemman puoleinen kerrostaloasunto lähellä satamaa ja rautatieasemaa. Tavaroita ei ole paljoa ja huonekaluista huomattavin on lähes koko olohuoneen täyttävä suuri flyygeli. Siisteystaso on kohtuullinen, mutta pölyä on paljon ja usein kiinni olevat sälekaihtimet eivät päästä paljoakaan valoa sisään. Parveke on suurehko ja vastikään lasitettu.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Noémi Laruen kerrostaloasunto

(6. kerros) Ässä asuu sekaisessa kerrostalokaksiossa joka näyttää sisustukseltaan yhtä kummalliselle kuin asukkaansakin. Vaatteita, hattuja ja meikkejä pullollaan oleva kämppä omaa avokeittiön baaritiskin kera sekä kylpyammeellisen kylpyhuoneen. Työpöydän tapainen on täynnä keskeneräisiä korutöitä mutta niitä löytyy vähän kaikkialta.
Kannattaa tulla peremmälle jos suinkin vain uskaltaa - seiniltäkin löytyy kaikkea roikkuvista vaatteista ja koruista eläinten kalloihin.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Anatoly Oleskyn kerrostalokaksio

Ana asuu yhdeksänkerroksisen kerrostalon 2. kerroksessa aivan rautatieasemaa vastapäätä. Hänen asuntonsa sisustus on varsin pelkistetty selkein muodoin ja tummin kalustein, yli jäävää tyhjää tilaa koristavat lähinnä luonnosvihkot, muut sekalaiset piirustukset ja jokunen seinävaate. Parveke on pieni ja avonainen, tuhkakuppi aina ääriään myöten täynnä ja parveke on kokoonsa nähden yllättävän täynnä erilaisia köynnöskasveja.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Ryan Ranerin kerrostalokolmio

Etsivän asunto ei ole kovinkaan kummoinen, huonekalut ovat pääosin entisestä asunnosta pelastettuja, niitä jotka eivät vaimolle kelvanneet. Siitäkin syystä asunnolla ei ole mitään teemaa, vaan lähinnä se antaa hätäpäissään kasatun vaikutelman. Siisteyskään ei ole ollut kunnossa moneen vuoteen, vaatteita lojuu makuuhuoneessa ja huonekasvit kuolivat ennen kuin elivätkään. Asunto on 4.kerroksessa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Irwin Währnin vanha maatila

n.30 km päässä keskustasta
Irwinin koti koostuu punaisesta, puisesta omakotitalosta sekä kolmesta ulkorakennuksesta. Yhdistetystä aitasta ja liiteristä, vajasta, jossa hän työskentelee ja mikä sisältää myös autotallin sekä tallista, missä hän pitää hevostaan. Omakotitalossa on noin 80 neliötä ja sen pääasialliset asuintilat ovat yhdessä kerroksessa. Maatilan ympärillä on pari hehtaaria aidattua peltoa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron