Tänään on 22 Helmi 2019, 01:50


Minä odotan ovella hiljaa

Pieni, mutta idyllinen kahvila keskustan sykkeessä. Arabesquen tilat ovat sievät ja siistit, menyy hienostunut ja hinnat kalliinpuoleisia. Kahvilassa tarjoillaan kaikenlaista pikkusuolaisista kakkuihin monipuolista erikoiskahvivalikoimaa unohtamatta. Kahvilasta on hyvä näkymä viereiseen puistoon, sillä yksi kahvilan seinistä on lähes kokonaan lasitettu.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

  • Viestit: 218
  • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
  • Paikkakunta: Tampere

Minä odotan ovella hiljaa

Viesti23 Loka 2013, 17:56

[anteeksi hirmuinen kesto! KuuSusi Ritsunsa kanssa c: Paikkana Café Arabesque.]

Mona Chekanova

Mona oli ajatellut ostavansa nopeasti jotain syötävää, jota voisi mutustaa bussissa pahvimukikahvin kera. Niinpä ei kuitenkaan käynyt, ja Mona ei tietenkään osannut oikein ennakoida tilannetta. Nyt hän istui pahvimukikahvinsa kanssa neljän istuttavassa pöydässä odottamassa pienen numerokyltin kanssa sämpyläänsä, koska keittiön puolella oltiin kiireesti vääntämässä jos minkälaista ruoka-annosta ja hänen sämpylänsä oli ties kuinka mones valmistettavien ruokien jonossa. Hän kirosi itseään, kun ei voinut käydä kaupan kautta ja tyytyä kylmään einesleipään, sillä silloin hän olisi jo bussissa matkalla kotiin, eikä tarvisi odottaa. Odottaminen ei ollut Monan bravuurilaji, ei ollenkaan. Ja nyt hän oli jäänyt bussista, eikä seuraava tulisi kuin vasta parin tunnin päästä. Hän naputti jalkaansa lattiaa vasten nopeaa tahtia, ja tunsi kämmeniensä hikoavan hieman. Nyt olisi niin otollinen hetki juosta pari kertaa koko paikka ympäri rauhoittaakseen vallatonta ruumistaan, mutta sitä tuskin katsottaisiin hyvällä. Sen sijaan Mona tyytyi vuorotellen jalan naputtamiseen ja pöydän rummuttamiseen kynsillään, kun tappoi aikaa pelaamalla kännykkäpelejä.

-----------

//Ei haittaa yhtään ^^ Täältä me nyt tullaan~!//

Ritsu

Päivä oli lämmin, ja Ritsu oli lähtenyt pienelle lenkille koiransa kanssa. Nuo kävelivät pitkin kaupungin katuja, kunnes Ritsulle alkoi tulla nälkä. Poika katseli ympärilleen samalla eteenpäin kävellessään. Koira jäi silloin tällöin nuuhkimaan jotain roskaa maassa ja sai Ritsun hieman ärtyneeksi.
"No alahan nyt tulla, Lola. Ei sun tarvitse joka ikistä paperinpalaa nuuhkia läpikotaisin", nuorukainen sanoi naurahtaen koiralleen ja rapsutti tuota korvan takaa. Sitten he lähtivät jatkamaan matkaa.
Pian Ritsu sitten näki pienen kahvilan. Hän katsoi lasisesta seinästä sisälle ja tarkasteli kahvilan valikoimaa.
"Sua ei varmaan haittaa, jos käyn nopeesti haukkaamassa välipalaa?", Ritsu sanoi Lolalle ja sitoi tuon hihnan kaiteeseen kiinni.
"Mä tuun kohta. Ole sillä välin kiltti tyttö ja oota siinä, jooko?", poika sanoi vielä koiralleen ja silitti tuon päätä. Sitten Ritsu astui sisään kahvilaan. Hän jäi hetkeksi seisomaan paikoilleen. Kahvilassa oli todella hyvä kahvin ja erilaisten leivonnaisten tuoksu.
Ritsu asteli kassalle ja katsoi valikoimaa. Hän päätti tilata mukillisen kaakaota ja kanakolmioleivän. Sitten hän alkoi etsiä vapaata pöytää. Kahvila oli melko täysi, mutta sitten Ritsu huomasi neljänhengen pöydän, jossa istui nuori tyttö räpläämässä kännykkäänsä. Ritsu asteli pöydän luo ja katsahti tyttöä.
"Sua ei varmaan haittaa, jos istun tähän?", Ritsu kysäisi tytöltä ja istahti tuota vastapäätä.

--------------

Mona

Välillä Mona vilkaisi kahvilan ovelle, josta tuntui lappaavan vain lisää ihmisiä sisään. Tyttö kurtisti vähän kulmiaan, ja totesi mielessään että parempi olisi, jos yksikään noista uusista asiakkaista ei saisi ruokaa ennen häntä. Mutta kukaan myyjistä ei ollut vielä tullut hänen sämpylänsä kera pahoittelemaan kestosta ja viemään sitä pientä numerokylttiä pois. Sen sijaan hän seurasi kännykkäpeliensä lomasta, kun joku sisään astellut nuori tilasi kaakaon ja kanaleivän, ja sai ne saman tien. Sitten hän kääntyikin ympäri, ja Mona siirti katseensa takaisin kännykkäänsä ja potkaisi vaivihkaa tuolinjalkaa. Pahus, hänellä oli nälkä!

Mona havahtui kuullessaan pöydän toiselta puolelta puhetta ja nosti katseensa. Se sama kaakao-ja-kanaleipä-tyyppi istui häntä vastapäätä ennen kuin Mona ehti sanoa juuta tai jaata. Hän kohautti olkiaan, vaikka tiesi ettei hänen vastauksellaan tainnut olla mitään väliä.
"Juu ei", hän sanoi ja mulkoili toisen leipää kateellisena. Toinen jalka naputti lattiaa vähän nopeampaan tahtiin.

----------------------
Ritsu

Ritsu kävi istumaan, ja katsahti kännykkäänsä räpläävää tyttöä. Tuo ei vaikuttanut kovinkaan tyytyväiseltä, ei ollut ilmeisesti vielä saanut tilaustaan. Poika ei kuitenkaan sanonut tytölle mitään, ja käänsi katseensa ikkunaan juoden samalla kaakaotaan. Ritsu tarkkaili koiraansa, jonka tuo oli jättänyt kahvilan ulkopuolelle. Lola istui suurimman osan ajastaan kiltisti paikoillaan, mutta jonkin toisen koiran mennessä ohi tuo valpastui.
Ritsu käänsi katseensa takaisin tyttöön, ja katsahti sitten kassalle päin. Olivat tainneet unohtaa kokonaan hänen tilauksensa. Ritsu otti leipänsä ja taittoi sen kahteen osaan.
"Sulla taitaa olla nälkä? Sä saat tän jos haluat", Ritsu sanoi ja ojensi toista leivänpuolikasta tytölle ystävällisesti hymyillen.

[tuun myöhemmin muokkaamaan vastaukseni tähän koska nyt on aika liian kortilla pelaamiseen]
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

  • Viestit: 218
  • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
  • Paikkakunta: Tampere

Re: Minä odotan ovella hiljaa

Viesti05 Helmi 2014, 10:44

Mona nosti katseensa kännykänruudusta ja hidasti jalalla naputtelua. Poika piti käsissään kajta leivänpuolikasta, ja tarjosi toista hänelle hymyn kera. Mona katsoi hetken hämmentyneenä ja kohautti sitten olkiaan ja otti leivän. Ei kai toinen tarjoaisi jos hän haluaisi syödä leipänsä kokonaan joten parempi ottaa kun annetaan, ja Monalla oli kova nälkä.

"Kiitti", hän muisti sanoa ennen kuin haukkasi palan. Hän otti varovaisesti leivän välistä tomaattisivun ja laski sen servetin päälle. Bleh.
"Oon Mona", tyttö sanoi kun oli syönyt muutaman kiireellisen haukun.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Paluu Café Arabesque

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron