Tänään on 22 Helmi 2019, 01:51


Illanviettopaikkaa metsästämässä

The Irish Fox-pubin omistaa irlantilainen Felcia Hayes joka on usein myös itse töissä tiskin takana tai tarjoilemassa. Pubissa soi aina irlantilainen musiikki ja tarjolla on alkoholijuomien lisäksi myös limsaa, kahvia, teetä ja kaakaota sekä pikkupurtavaa. Hillitty mutta kotoisa sisustus on monilta osin tummaa puuta sekä vihreän tai oranssin sävyjä.

Felcian pubin alaikäraja on 16 vuotta.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti20 Marras 2014, 18:29

” Seuraava paikka saa luvan kelvata! ” nuori herra tuhahti itsekseen tunkien kädet nahkatakkinsa taskuihin hylättyään taas mielessään yhden pubin. Ikävän kostea ja viileä ilma oli meinannut kaataa Rhettin suunnitelman mennä perjantain kunniaksi yhdelle, mutta tylsä ilta muuttolaatikoidenkaan parissa ei ollut houkutellut miestä enempää. Muutto oli sujunut samaan tapaan kun kaikki edellisetkin - sekavasti ja laiskasti. Lopputuloksena vain poistyöntävä kasa laatikoita joiden purkaminen ei houkutellut sitten alkuunkaan. Vain välttämätön oli purettu.
Rhett saapui jälleen jonkin sortin pubin eteen – nimestä päätellen Irlantilainen paikka. Hetken emmittyään hän kuitenkin päätyi pysymään sanoissaan ja tarttui ovenkahvaan.

Sisällä eteen aukenikin tumma sisustus, joka sai tietenkin pisteet saapuneelta herralta. Irlantilainen musiikki ei ollut ihan hänen makuunsa, mutta ehkä sitä sietäisi vähä aikaa.
Rhett suuntasi tiskille, katsellen hetken ympärilleen. Katse osuikin lopulta liitutauluun, josta löytyi tämän kaipaama valikoima. Sen lukemiseen miehen kiinnostus kuitenkin lopahti pian, joten hän kiinnitti katseensa tiskin takana häärivään lyhythiuksiseen tatuoituun mieheen.
” Heitä joku viski. ” Rhett huikkasi antaen valinnanvapauden tälle. ” Vaikka Jamesson. ” tuo lisäsi vielä keksittyäänkin mitä halusi. Kauaa ei juoman saamiseen onneksi kulunut. Maksettuaan sen, Rhett istui lähimpään tyhjään pöytään viskinsä kanssa. Silinterin poisottaminen olisi lukeutunut varmaan hyviin pöytätapoihin, mutta se ei miehen mielessä käynyt kuitenkaan. Hän tarkkaili muita ihmisiä viskiä siemaillessaan.

// Pahoittelen vähän takkuavaa tekstiä, eiköhän tämä kohta ala taas sujumaan :)
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti23 Marras 2014, 16:18

[ei hätiä, itelläkään ei mitään supersujuvaa tämä teksti ole :D]

Ginger Chase

Ginger oli kävelemässä perjantain töiden loputtua kotia kohti. Keli oli kurja, ja ylitöihinkin oli pitänyt jäädä, että kaikki asiapaperit oli hoidettu ensi viikkoa varten. Päivällä aika oli mennyt tapaamisissa, joten varsinaisille paperitöille ei ollut jäänyt hirveästi aikaa. Ylimääräinen työnteko oli imenyt Ginistä halun lähteä illalla jonnekin kuten yleensä perjantaisin, joten hän suunnitteli lähinnä kotona television katsomista ja jalkojen ylösnostamista... Ihan kuin hän olisi tulossa vanhaksi, eikä ollut vielä edes kolmeakymmentä! No jos joku kyselisi hänen peräänsä, voihan hän sanoa olevansa vaikka sairaana tai jotain. Kotipäivät kun eivät olleet hänelle mitenkään tyypillisiä.

Ginger painoi takkia tiukemmin kiinni, kun viileä ilma puhalsi sen alle. Talvi teki tuloaan, ja se näkyi Kanadassa inhan selkeästi lämpötilassa sekä harmaassa maisemassa. Tulisi edes lunta, niin ei olisi niin ruman näköistä kaikkialla... Autoja kulki tiellä edestakaisin, jalankulkijoita oli tähän kellonaikaan muita arkipäiviä enemmän, joten lievää tungosta oli etenkin risteyksissä. Eikä siis mennyt aikaakaan, kun joku turhankin kiireinen nuija puski tiensä läpi Gingerin ohi, saaden naisen korkeilla koroillaan kaatumaan kadun reunaan. Ginger älähti ja tunsi kivun voimistuvan hänen polvessaan. Nuija ilmeisesti säikähti ääntä ja pysähtyi pariksi sekunniksi katsomaan mitä tapahtui, mutta poistui paikalta äkkiä, kun Ginger sai luotua tähän tuiman katsekontaktin.
"Kusipää!" Gin huusi äijän perään, ja tutki vasenta polveaan. Se oli ottanut soraisesta asfaltista osumaa ja vuoti sukkahousuihin tulleesta reiästä verta kapeina noroina. Hän pyyhkäisi kädellä kiinnipainautuneita pikkukiviä ja totesi olevansa muuten kunnossa. Ohikulkijoista pysähtyi joku tarjoamaan apua, mutta nainen kieltäytyi ja sanoi pärjäävänsä. Ottaen tukea valotolpasta Ginger nousi jaloilleen ja punnitsi vaihtoehtojaan. Polvi vuoti hyvää vauhtia verta ja se pitäisi puhdistaa. Kotiin oli vielä melkein kilometri, mutta monet liikkeet hänen ympärillään olevilla kaduilla olivat sulkeneet jo ovensa. The Irish Foxin iso kyltti irvisti hänelle lähikadulta, siellä valot olivat päällä ja näytti lämpimältä. Ginger ei pitänyt kyseisestä pubista juurikaan sen irkkuteeman vuoksi, mutta totesi sen olevan nyt paras vaihtoehto hänen polvelleen.

Irlantilainen rinkutus tervehti häntä jo ovella, mutta Gin ärsytyksestään huolimatta asteli tiskille. Sitä oli hoitamassa joku lyhythiuksinen juippi sen punatukkaisen naisen sijaan, vaikka eipä sillä ollut väliä. Mies tervehti ja kysyi mitähän neiti mahtaisi haluta.
"Desinfiointiainetta ja laastarin, kiitos", hän sanoi.
Mies naurahti ja totesi, ettei kumpaakaan ollut listalla. Ginger nosti polveaan näytille.
"Kai sulla siellä on joku ensiapupakkaus."
"Saat lainata, jos tilaat myös jotain", mies ehdotti silmää iskien. Gin pyöräytti silmiään, mutta antoi periksi ja tilasi ranskalaisia ja lonkeron. Mies kaivoi esille ensiapupakkauksen ja otti vastaan Ginin maksun.
"Kiitti", nainen sanoi ja kaatoi pienestä pullosta kirkasta nestettä pumpulipalaan. Sen osuessa naarmuun hän vetäisi terävästi henkeä kirvelyn takia, mutta jatkoi silti putsaamista.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti25 Marras 2014, 21:21

Rhett kuunteli aikansa kuluksi viereisen pöydän keskustelua. Aihe ei ollut mitenkään mielenkiintoinen. Pariskunta juorusi keskenään ilmeisesti heidän yhteisistä tutuistaan. Silinteripää kuitenkin kuunteli mieluummin sitä, kuin keskittyisi musiikkiin, joka ruokki orastavaa päänsärkyä. Se tästä puuttuikin. Kaikki veisut kuulostivat miehen mielestä lähes samalta. Joistain elementeistä hän kyllä piti, mutta sitä ei herra itsellensä myöntäisi nyt.
Lasin pohjakin uhkasi jo lähestyä, eikä kauaakaan kun viimeinen tilkka viskiä huuhtoutui pian tummanpuhuvan herran kurkusta alas. Juomisessa Rhett oli yllättävän nopea, ja väkevämmät olivatkin tämän makuun.
Hänen ajatuksensa alkoivat pian harhailla jälleen arkisissa asioissa. Pitäisi varmaan etsiä kauppa ja muut hyödylliset pisteet lähistöltä viimeistään huomenna. Siinäkin menisi luultavasti hänen suuntavaistolla pieni ikuisuus. Kävihän tuon mielessä toki kartankin käyttö, mutta senkään lukemistaito ei ollut vihreäsilmäisen vahvuuksia.

Mies vilkaisi ovelle kuullessaan sen avautuvan. Epämiellyttävä viileä tuulahdus tietenkin kävi sisään. Silmiin pisti ensimmäisenä saapuneen naisen kirkkaanpunaiset hiukset. Vihreät silmät seurasivat tulijan kävelyä tiskille asti, jolloin mies muisti lopettaa tuijottamisen. Etenkin tylsistyneenä muiden elämän seuraaminen oli vain piintynyt tapa. Tällä kertaa hän kuitenkin päätti keskittyä katselemaan tyhjää lasiaan, ikään kuin sen pohjalla olisi ollut jotain erityisen mielenkiintoista katseltavaa.
Rhettin korviin kantautuessa naisen yritys saada ensiapupakkaus käyttöönsä, nuorukainen käänsi päänsä uudestaan tämän puoleen koittaen etsiä katseellaan syytä tähän eriskummalliseen pyyntöön. Ei hän ollut huomannut naisen loukkaantuneen.
Tuo ei saanut silmiinsä mitään pyyntöä selittävää seikkaa harmikseen ja vilkaisi tyhjentynyttä lasiaan. Olikohan vaikka tämän naisen seuralaiselle sattunut jotakin? Kaipa tuo voisi lähestyä uusinta tilauksen ohella selvittämään asiaa, kun oli kerta siitä ehtinyt kiinnostua. Se siitä ainaisesta tavoitteesta 'vain yhdelle'. Aina tuli lisäsyy ottaa se toinenkin.

Nuorukaisen mielestä hänen oma uteliaisuutensa oli erittäin turha piirre – se vei vain aikaa. Todennäköistä oli sitä paitsi, ettei mitään mielenkiintoista ollut tapahtunut.
Rhett meinasi istua ensin tiskin edustalla olevan jakkaran ohi, mutta ehti onneksi korjata asian ennen nöyryyttävää kaatumista, päästen lopulta istumaan. Hän havaitsikin nyt punapään putsaavan polveaan.
” Toinen samanlainen vielä kiitos. ” tuo tilasi tiskin takana häärivän puoleen kääntyen ja vilkaisi sitten jälleen naista.
” Mitäs teille on käynyt? ” mies päätyi sitten kysymään katseensa jälleen naiseen kääntäen. Tuo harkitsi jopa hetken yritystä esittää jonkinmoisen ystävällisen hymynkaltaisen kasvoillaan, mutta päätyi pitämään naamataulunsa peruslukemilla.
” Jos siis saan udella. ” Rhett lisäsi vielä, ettei vaikuttaisi niin hyökkäävältä ja kiitti sitten saamastaan viskistä jälleen siitä huikan ottaen. Hetken mies mietti, eikö tuolla todella ollut muuta tekemistä, kuin udella tuntemattomien asioita? Vastaushan oli, että tärkeämpää tekemistäkin olisi, kuten muuttolaatikoiden purkaminen, mutta se tuntui kovin tylsältä ajatuksenakin herran mielessä.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti26 Marras 2014, 17:12

Ginger oli saanut ruhjeensa putsattua verestä, ja samalla yritti saada verta irti säärestään, johon sitä oli valunut. Se oli ehtinyt paikoin kuivua sukkahousuihin kiinni ja ne tarttuivat ihoon inhottavasti. Gin havaitsi jonkun istuvan hänen viereensä ja pyytävänsä ilmeisesti uutta juomaa, mutta kohotti katseensa vasta kun tajusi että häntä taidettiin puhutella. Kysyjä oli tummiin pukeutunut mies, pitkillä hiuksilla ja päässään silinterihattu. Mies toi etäisesti mieleen yhden toisen tyypin, jonka Gin tapasi kerran Fringesterissä, mutta sama mies se ei ollut. Toinen yritti olla kohtelias ja otti huikan tilaamastaan viskistä. Ginger laski pumpulitupon desinfiointiainepullon viereen tiskille, nappasi kaksi ranskalaista lautaseltaan ja pureskeli hetken.

"Joku kusipää oli sitä mieltä, että kiireessä saa töniä muita asfalttiin", hän sanoi närkästyneenä. Oikein huonona päivänä hän olisi varmaan hyökännyt tämänkin miehen kimppuun rumilla sanoilla, mutta tyytyi mutustamaan ranskalaisia ja näyttämään täysin kypsältä elämäänsä. Hän otti laastarin pöydältä, kuori sen muoviläpysköistä ja asetteli sen ruhjeen kohdalle, silotellen liimapinnat kunnolla.

"Mikä toi hattu on olevinaan?" hän kysyi heittäen vähän kummeksuvan katseen mustaan päähineeseen. Ginin mielestä hieman kyseenalainen asustevalinta.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti27 Marras 2014, 20:45

Rhett alkoi jo epäilemään, oliko nainen edes kuullut hänen kysymystään. Vihdoin kuitenkin tämä tuntui huomaavan miehen. Nuorukainen seurasi katseellaan pumpulitupon matkaa tiskille ja vilkaisi sitten jälleen naisen ruhjetta mielessään veikaten syytä – kaatuminen olisi aika todennäköinen. Oikeastaan ainut, minkä mies keksi.

Veikkaus osuikin oikeaan. Tummahiuksinen hymyili itsekseen hetken naisen sanavalinnoille. Oikeassa oleminen oli hauskaa. Oikeassa herra oli ollut myös sen suhteen, ettei tapaturma ollut tavanomaista kummempi, joten uteliaisuus oli ollut jälleen turhaa. Rhett kuitenkin pyyhki hymyn kasvoiltaan ja koitti keksiä jotain myötätuntoista sanottavaa naiselle, joka vaikutti olevan aika huonolla tuulella. Ei kyllä ihme, kyllä hän olisi suuttunut, jos olisi samaan tilanteeseen joutunut.
” No, eipä sitten ole syyttä kusipää. ” Rhett tyytyi kuittaamaan katsoen tarkkaavaisena laastarinasettelua.

” Hei, älä viitsi! Se on ihan tyylikäs. ” mies vastasi kulmiaan kurtistaen. Ei ollut ensimmäinen kerta kun Rhett sai kommenttia silinteristään, johon oli kovasti mieltynyt. Hän katseli hetken lasia edessään, ja päätyi juomaan loput kerralla. Miksi sitä turhaan säästelisi? Silmät kääntyivät pian taas naista kohden.
” Olen muuten Rhett. ” nuorukainen päätti esittäytyä, vaikka tuskinpa punapäätä hänen nimensä kiinnosti. Esittäytyminen nyt vain kuului tapoihin.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti11 Joulu 2014, 22:56

Kun Ginger oli tyytyväinen laastarin sijoitukseen, hän pyyhki kuivunutta kuraa sukkahousuistaan ja laski sitten jalan alas jakkaraa vasten. Hän ojensi desinfiointiainepulloa takaisin baarimikolle ja ojensi myös laastariroskia toisen käteen ja kuuli puolella korvalla toisen puolustelevan hattuaan.
"Sori, en tajunnut että olet kotoisin 1800-luvulta, se selittääkin tosiaan tuon hatun," hän naurahti ja käänsi päänsä toisen puoleen. Gin poimi pari ranskalaista suuhunsa ja nojasi vasemman kyynärpäänsä pöydälle ja pudotti leukansa kämmenelle. Toinen esittäytyi lyhyesti, joten nainenkin pysyisi lyhyenä. Hän ojensi laiskasti toista kättään kättelytarkoituksessa ja hymyili rentoa hymyään.
"Gin," hän sanoi. "Voiko tää musiikki olla yhtään ärsyttävämpää?"
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti16 Joulu 2014, 21:44

Rhett huvittui kuullessaan naisen naisen vastaiskun. ” Ah, kuinka arvasitkaan? Silloin oli kyllä asiat paremmin... Ei tönitty naisia maahan esimerkiksi. ” hän virnisti vastaukseksi sitten vakavoituen hetkeksi. ” Hei en kai nyt oikeasti näytä niin vanhalle? ” kulmiaan kurtistaen Rhett kysyi punapäätä tuimasti tuijottaen hetken ja katsahti sitten taas ympärilleen, havaitsematta kuitenkaan mitään mielenkiintoista ympäristössä.

” Vai että Gin.” mies hymähti. No, ei ollut ainakaan vaikea muistaa. ” Itseasiassa voi. ” silinteripäinen tokaisi Ginin kommentoitua musiikkia – vaikkei omannutkaan eriävää mielipidettä musiikista. Ärsyttäväähän se oli. ” Esimerkkinä dupstep ja sellainen. Saan migreenin ajatuksestakin. ” Rhett päivitteli.
” Tämä aiheuttaa vain päänsärkyä pitkällä syötöllä. ” hän diagnosoi harkiten kolmannen viskin tilausta, mutta sen vihreäsilmäinen päätti jättää väliin.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti22 Joulu 2014, 21:56

Gin päästi nauruntirskahduksen kun toinen kysyi, että näyttikö muka tarpeeksi vanhalta ollakseen 1800-luvulta.
"Kyllä, ehdottomasti. Heti kun näin naamasi, ajattelin, että ton on pakko olla ainakin kakssataa vuotta vanha jätkä", hän kiusasi. Mies jätti kättelyn välistä, mutta Ginger ei ollut siitä moksiskaan. Sen sijaan hän otti muutaman ranskalaisen lisää.

Rhett ei tuntunut välittävän myöskään irkkurailatuksista, mistä mies sai pisteitä. Ginin teki mieli läjäyttää banjolla päin naamaa sitä joka keksi koko musiikkigenren.
"Hah, dupstep on jees! Bilemusiikkina se ei kyllä kauaa toimi, mutta semihyvää silti", nainen vastasi.

"Jep, sen takia olenkin pysytellyt tästä paikasta kaukana", hän huokaisi. Ginin oli ollut pakko astua sisään tällä kertaa, kun polvi vuoti verta eikä ollut varaa nirsoilla. Miehellä kuitenkin näytti olevan kaikki kunnossa, joten kuinka hän oli sitten päätynyt paikkaan, jonka musiikki kävi hermoille? "Miks muuten ees oot täällä, jos et tykkää tästä?" hän kysyi ja osoitti hajamielisesti ilmaan, viitaten ympärillä soivaan murteiseen laulantaan ja banjon renkutukseen.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti02 Tammi 2015, 18:00

Rhett tuhahti ja pyöräytti silmiään kuullessaan näyttävänsä kaksisataa vuotiaalta.
” Hyvä on, voin kertoa salaisuuden kun kerta olet noinkin tarkkasiömäinen. ” hän hymähti nojaten käsiinsä, jotka oli tiskille asettanut ja virnisti. ” Olen katso vampyyri. ” Rhett tokaisi koittaen pitää ilmeensä vakavana. Se ei kuitenkaan onnistunut kovin hyvin, mutta jutun läpimenemisen mahdollisuus olikin todella pieni.

” Ei, ei se ole. Ihan sama mikä nimi, ne kaikki biisit kuulostaa siltä, kuin ne olisi tehnyt joku spiidiä vetänyt orava tai jotain sinnepäin. ” mustahiuksinen puolusti kantaansa huvittuneena.

” No siis… Muutin vasta tänne, enkä törmännyt parempaankaan mestaan. ” mies lyhensi tarinansa – kyllähän tuo oli muutamaan paikkaan törmännyt, ennen kuin oli luovuttanut, ja tyytynyt tähän Irlantilaiseen pubiin. Gingerin syytä tänne päätymiseen hänen ei tarvinnutkaan kysyä. Se oli jo selväksi tullut.
” Alan tosin pikkuhiljaa epäillä, onko tämäkään parempi vaihtoehto kuin se laatikkomania. ” Rhett myönsi. Musiikki alkoi ottaa hermoille pikkuhiljaa, ja vielä kolmannen vastustaminen osoittautui vaikeammaksi.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti05 Tammi 2015, 22:05

Gin leikki mukana kun Rhett paljasti olevansa vampyyri. Nainen madalsi päätään toisen puoleen salaliittomaisesti ja kohotti kulmansa hämmästyksestä.
"Oikeesti? Onks sulla sellaset kulmahampaatki ja kaikki?" hän kysyi, vaikka mies olikin vain vitsaillut.

"Huoh, vihaajat vihaa", Ginger totesi ja heilautti kättään välinpitämättömästi. Hän olisi voinut myös mainita miehen itsensä kuulostavan spiidiä vetäneeltä oravalta, mutta se oli turhankin lapsellinen comeback, eikä Gin ollut tarpeeksi humalassa.


"Ah, no se selittää", nainen myönsi. "Itse käyn useammin toisessa paikassa, mutta kerta dubstep on sinusta spiidioravien puhetta niin en taida suositella sitä sinulle. Fringesterissä on yksi juottola, mutta asiakkaissa tämä voittaa sen mennen tullen."
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti21 Tammi 2015, 14:22

Rhett ei pystynyt pidättelemää nauruaan Ginin kysyessä kulmahampaista.
” Jep ja näin meidän kesken, en kestä auringonvaloa yhtään. ” musta hiuksinen jatkoi, naamansa peruslukemille palauttaen. Eikä hän valehdellut kovin paljoa. Aurinko häikäisi silmät ikävästi, mutta sen tuoma lämpö oli kyllä tervetullut.

” Varmaan vanhempi sanonta kuin minä. ” mies kuittasi neutraaliin sävyyn keskittyen jälleen hetkeksi irkkumusiikkiin. Voisikohan tarpeeksi monta väkevää juomaa saada tämän kuulostamaan siedettävältä? Paikka kuitenkin miellytti Rhettin silmää. Ehkä miehen pitäisi vain käydä salamyhkäisesti hajottamassa toistolaitteet.
” Hmmh hyvä tietää. ” Vihreäsilmäinen nyökkäsi. Eiköhän hän tulisi vielä kuitenkin jokaisen kolkan vielä täältä kääntämään löytääkseen jotain itselleen sopivaa.

” Minun pitäisi varmaan palata kohtaamaan muuttolaatikot. ” Rhett totesi lähinnä itselleen Gingeriin kuitenkin katsahtaen. " Oli kyllä hauska tavata. "

// Pahoittelen, että meni näinkin kauan saada tämä aikaiseksi D:
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti14 Huhti 2015, 11:46

[JUU TOTA EI SE MITÄÄN]

Ginger nauroi avoimesti, kun toinen mainitsi auringonvalosta. Jos totta puhuttiin, ei mies siltä näyttänytkään, että paistattelisi päivät pitkät auringon alla. Nainen nakkasi muutaman vähän jäähtyneen ranskalaisen suuhunsa.

"Epäilemättä", hän naurahti. Gin kyllä mietti hetken miehen oikeaa ikää, mutta päätyi tulokseen, että tuskin häntä paljoakaan vanhempi. Eikä sillä tainnut olla väliä, kun Rhett oli näemmä ottamassa hatkat.

"Kuulostaa pelottavalta", Gin sanoi. Hän vilkaisi polveaan, jonka verenvuoto oli tehokkaasti tyrehtynyt. Eiköhän se kannattelisi hänet kotiin ihan mukisematta. "Tietysti oli, kyseessä on kuitenkin minä. Ja voisin itsekin nyt häipyä omille teilleni. Ranskikset on pahoja kylminä", hän lisäsi.

[SORI KUN KESTI *juoksee karkuun henkensä edestä*]
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Poissa
Avatar

Spektaakkeli

Leikki-ikäinen

 • Viestit: 29
 • Liittynyt: 13 Marras 2014, 09:50

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti10 Kesä 2015, 10:54

// Kjeh, olisi kai aika tekopyhää valittaa kestosta nyt? :'D

Rhett hymyili punahiuksisen naisen vastaukselle pelottavuudesta ja naurahti sitten itsevarmalle kommentille. Karmi ajatus ahertamisesta laatikkorumbassa kyllä vihreäsilmäistä itseäänkin.
" Ilmankos. " hän kuittasi ja vilkaisi ranskalaisia. " Joo, ne on kyllä pahoja kylminä. " tummanpuhuva mies myönsi ja ihmetteli hetken, miten Ginger ei ollut niitä jo sönyt. Rhett olisi ainakin tyhentänyt jo lautasen kahteen kertaan.

" Hyvää illanjatkoa tosiaan. " silinteripää huikkasi noustessaan ja kiinnitti pari nappia nahkatakistaan kiinni, ikäänkuin niillä olisi suurikin merkitys kylmyyden torjumiseen. Sitten nuorehko mies suuntasi kohti pubin ovea. Olisihan Rhett periaatteessa viihtynyt pidempäänkin seuraa löydettyään, mutta olisi typerää istua vain tuijottamassa toisen syömistä ja olihan nainenkin ilmeisesti lähdössä.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Illanviettopaikkaa metsästämässä

Viesti12 Heinä 2015, 21:49

Ginger ei jäänyt itsekään istumaan, kun Rhett nousi ja laittoi takkiaan paremmin kiinni.
"Sitä samaa", nainen vastasi, keräsi tavaransa ja käveli toisen perässä. Tiskin takana töissä ollut huudahti molemmille hyvää illanjatkoa, mutta Gin ei vastannut muuten kuin heilauttamalla paria sormeaan tiskin suuntaan.

Gin odotti miehen avaavan pubin oven ja kääntyi parin sekunnin ajaksi miehen puoleen. Hän hymyili toispuoleisesti ja teki rennon kunniatervehdyksen, kääntyi, ja käveli rikkinäisine sukkahousuineen muun väkijoukon sekaan.

Ginger poistuu.

[Taas kesti, mutta kiitos pelistä! :)]
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Paluu The Irish Fox

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron