Tänään on 22 Helmi 2019, 02:30


Sandsley

Keskustelualue Tilastot Uusin viesti

Sandsleyn koulutuskeskus

Suuri, yli tuhannen oppilaan koulukeskus high school ja junior high school -asteita käyville oppilaille. Koulu on tilava ja viihtyisä, viimeisin remontti on noin kymmenen vuoden takaa. Koululla on oma urheilukenttä, mutta laajempaa ulkoliikuntaa varten on suunnattava muutaman kilometrin päähän joko Foxwoodin metsään tai Sandsleyn pohjoispuolelle.

Aiheet: 2

Viestit: 22

Näytä uusin viesti

17 Kesä 2014, 17:23

Kirjoittaja Sussu

Charmant Rêve

Sandsleyn ja todennäköisesti koko Snowfinchin kallein ja tyylikkäin ravintola - merinäköalalla tietysti. Tässä hienossa, aina puhtaassa ja hyvinhoidetussa ranskalaisessa ravintolassa varakkaat ihmiset käyvät illastamassa nautittavia ruokia, ja Charmant Rêvessä syömisestä unelmoi lähes jokainen Snowfinchin asukas. Palvelu on tehokasta ja hyvää, ja ravintola on kaikin puolin viiden tähtensä arvoinen. Jos poika haluaa valloittaa tytön sydämen, romanttisen (ja kyllä myös hyvin hintavan) illallisen saa täältä.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Kylpylä Lotus

Iso, hyvin hoidettu ja monipuolinen kylpylä, joka tarjoaa kävijöilleen sekä sisä- että ulkoaltaita. Suuressa kylpylässä on niin viihde- kuin kuntouimalakin ja lisäksi punttisali. Muutamia vesiliukumäkiäkin löytyy. Saatavilla on myös hierontapalvelua kohtuuhintaan.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Sandsleyn uimaranta

Suuri ja hyvin hoidettu hiekkainen merenuimaranta, joka syvenee melko hitaasti merelle päin mentäessä. Osittain ranta on melko hyvässä suojassa kaikista kylmimmältä tuulelta. Varsinkin kesällä paikka on perin kaunis, ja hellepäivinä voi olla vaikea löytää tyhjää jalansijaa auringonottajien keskeltä. Meri ei ole talvellakaan kokonaan jäässä - jäätä saattaa olla rannan lähettyvillä, mutta näkyvissä on jatkuvasti avovettä.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Venesatama

Sandsleyn huvila-alueen tuntumassa komeilee venesatama, jossa huviveneilijät kauniilla merisäällä jättävät maalliset murheensa rantaan ja kääntävät keulan kohti saaristoa. Suojaisassa satamassa keinahtelee laitureittain eri kokoisia ja näköisiä pienveneitä. Suurimmalle osalle laitureista pääsee vain venepaikan vuokraajan avaimella.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Muu Sandsley

Tällä alueella pelataan ne Sandsleyyn sijoittuvat pelit, joille ei ole erillistä aluetta. Kaupunkiin saa vapaasti keksiä paikkoja, joista ei ole mainintaa missään: katuja, puistoja, kauppoja, pallokenttiä... kaikkea, mitä kaupungista voi kuvitella löytävänsä.

Aiheet: 1

Viestit: 4

Näytä uusin viesti

21 Kesä 2015, 17:21

Kirjoittaja veranthia

Sandsleyn asuinalueet Tilastot Uusin viesti

Leonelle Badourin omakotitalo

Puinen, ulkoa jo rapistumaan päässyt omakotitalo on kodikas ja pienempi, kuin miltä autotalleineen päivineen näyttää. Sisältä löytyy kuitenkin sellaisiakin mukavuuksia kuin suuremman puoleinen takkahuone ja vastikään laajennettu, autotallista osan niellyt kylpyhuone. Autotallista jääneeseen osaan Lou on kiinnittänyt peilejä ja omistanut tanssin harjoitteluun ja maalaukseen.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Emma de Ruyterin omakotitalo

Yksikerroksinen talo on valoisa ja avara paikka. Valoa tulee isoista ikkunoista, ja olohuoneessa on lasiseinä, josta avautuu ovi takapihalle. Seinät ja katto ovat joka huoneessa vaaleaa värisävyä, mikä luo lisää tilan tuntua. Asunnon lattia on puuparkettia. Huonekalut ovat yksinkertaisia, mutta elegantteja Emman tyylin mukaisesti. Emma asuu yksin seuranaan koiransa Alfa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Suzanne Gérouxin perheen asunto

Suzanne asuu äitinsä ja isäpuolensa kanssa saman katon alla kerrostalon toisessa kerroksessa. Varsin tilava asunto sisältää eteisen, keittiön, pesuhuoneen/wc-tilan ja kaksi makuuhuonetta, joista toinen on Suzannen oma, sekä parvekkeen. Asunto on kauttaaltaan simppelisti, mutta sievästi neutraalein värein sisustettu.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Iris Härman kerrostalokolmio

Iris asuu tyttärensä Nanan kanssa varsin hintavassa parvekkeellisessa kerrostalokolmiossa. Asunto on niukan tyylikkäästi sisustettu olohuoneen ja Irisin makuuhuoneen osalta, persoonallisempi Nanan huoneen osalta.
Keittiössä on lukittu viinakaappi jossa on erilaisia viinejä, liköörejä, viskiä yms.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Odette Lacosten rantahuvila

Kaksikerroksinen huvila meren rannalla. Asunnossa on paljon puupintaa sekä pieniä koriste-esineitä ympäri maailmaa. Tekstiilit ovat pääosin pastellisävyisiä (etenkin vaaleanpunaisia). Asunnossa on alakerrassa keittiö, olohuone, sekä vessa. Yläkerrassa on kylpyhuone, ja kaksi makuuhuonetta.

Aiheet: 1

Viestit: 71

Näytä uusin viesti

07 Touko 2015, 14:41

Kirjoittaja Reddari

Stone McMillianin työsuhdeasunto

Työsuhteen mukana tullut moderni ja valoisa asunto on oikeastaan suunniteltu perheille ja se näkyy huoneiden määrässä: tilavia makuuhuoneita on kaksi, samoin kylpyhuoneita. Olohuoneessa on paljon tilaa, joten Stone päätyi siirtämään sinne ruokapöytänsä. Huonekaluista osa on miehen omia, osa tuli asunnon mukana. Ikkunat ovat suuria ja tuovat asuntoon paljon luonnonvaloa.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Drystan Meyrickin rivitalokolmio

Drystanin rivarikolmio on pyörämatkan päässä hänen työpaikastaan, Sandsleyn koulutuskeskuksesta. Asunnossa on makuu- ja olohuoneet sekä työhuone, joka tarvittaessa toimii myös vierashuoneena. Sisustuksessa on käytetty maanläheisiä värejä ja sinistä, ja miehen kiinnostuksenkohteet ovat hyvin esillä. Peggyn nukkumapaikka on tottakai Drystanin sängyn vieressä.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Gamette Nilsenin pikkuhuvila

Vanha, yksikerroksinen puuhuvila sijaitsee Sandsleyn luoteisosassa lähellä merta. Isommalta tieltä kääntyy soratie valkean talon pihapiiriin. Kallioiseen maastoon rakennetun huvilan takana sijaitsevalta terassilta avautuu näkymä merelle, rantaan laskeutuu pieni polku. Sisältä talo on huvilalle pienestä koostaan huolimatta valoisa valkoisine seinineen ja suurine ikkunoineen.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Lawrence Thompsonin kerrostalokaksio

Lauren asuu suuressa kerrostalokaksiossa (4. kerros) lemmikkikiivinsä kanssa. Merenranta näkyy ikkunasta kadun toiselta puolelta. Toinen huoneista on pyhitetty oikeastaan kokonaan Anktille, jossa linnulla on mahdollisimman paljon virikkeitä tekemään linnun olot mahdollisimman mukavaksi. Muu asunto on varsin sekainen koska Lauren ei aina niin perusta siivoamisesta. Keittiö on tilava ja valoisa. Asunnossa on myös parveke.

Aiheet: 0

Viestit: 0

Ei viestejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron