Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

Tällä alueella pelataan ne Welldoniin sijoittuvat pelit, joille ei ole erillistä aluetta. Kaupunkiin saa vapaasti keksiä paikkoja, joista ei ole mainintaa missään: katuja, puistoja, kauppoja, pallokenttiä... kaikkea, mitä kaupungista voi kuvitella löytävänsä.

Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

ViestiKirjoittaja Hypocrate » 29 Huhti 2014, 18:35

//Werucchi ja Drystan pelastamaan Aaron-poloista ^u^


Kyllähän Aaron yleensä pärjäsi kaupassaan yksin - tunsi pikku putiikkinsa niin mahdottoman hyvin, ettei ollut kolhinut itseään edes silloin, kun erään sähkökatkon aikaan oli pitänyt etsiä liikkuvaa patterilamppua joka nurkasta - mutta tänään jollain jumalalla oli kivi kengässä tai pipo kireällä. Pitkätukka oli nimittäin törmännyt epähuomiossa yhteen irtohyllyistä, jäänyt irvistellen hieromaan kovan kolhun saanutta hartiaansa ja ollut jäädä sivulle rojahtavan hyllyn alle.

Vähän vähemmän atleettinen mies oli ollut kuin ihmeen kaupalla tarpeeksi näppärä napatakseen hyllystä otteen, joskin hankalan sellaisen, mutta eihän hän saanut sitä pukattua takaisin jaloilleen, vaikka kuinka yritti. Kasvot alkoivat pikkuhiljaa punehtua hyllyn painon alla, ja sitä kolhua ottanutta hartiaakin pisti ikävästi. Hyllyä ei voinut päästää romahtamaan, ja sen alta pois paetessaan sinisilmä olisi luultavasti kompastellut hyllyltä tippuneisiin, joka paikalle levinneisiin pelipakkauksiin. Hankalaa tilannetta ähkiessään Aaron huomasi huolestuvansa myös myyntituotteiden kunnosta - voi ei, eiväthän pakkaukset olleet ottaneet liian pahaa osumaa? Helvetin sählä, miten sitä voikaan osata?

Eipä oikein auttanut kuin odotella ja toivoa, että paikalle tulisi asiakkaita mahdollisimman pian ja just nyt pelastamaan pelimyyjä peleiltään.
Hypocrate
 

Re: Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

ViestiKirjoittaja veranthia » 29 Huhti 2014, 21:34

[hii tullaan :D]

Drystan Meyrick

Oppituntien melumäärästä päätellen oli aika tehdä jotain oppilaidenkin mielestä kiinnostavaa, kerta kesä oli tuloillaan eikä kukaan malttanut kuunnella ja kirjoitella muistiinpanoja. Historia-aiheisia piennäytelmiä Drystan oli kerran pari kokeillut, ja todennut ettei se toimi lukioikäisiin yhtä hyvin kuin alakoululaisiin. Askartelusta tulisi kamala sotku, eivätkä he siitä mitään hyötyisi... Pelit? Pelasivatko nuoret edes muita kuin videopelejä nykyään? Drystan itse ainakin piti videopeleistä sekä kunnon perinteisistä nopanheittopeleistä.

Ihan omasta päästään mies ei saanut tätä ideaa, vaan se tuli mieleen hänen huomatessaan liikkeen nimeltään Lucky Dice. Ainahan sitä voisi edes katsoa, jos olisi jotain sopivaa? Ei siinä mitään menettäisi, mies pohti. Hän avasi päättäväisesti liikkeen oven, asteli pari askelta sisään, kun saman tien näki ilmeisesti liikkeen myyjän olevan pinteessä. Drystan ei jäänyt sekunniksikaan miettimään, että mitä nyt sitten, vaan määrätietoisesti väisteli pudonneita pelilaatikoita ja tarttui hyllystä kiinni, ottaen toisen käsiltä painoa pois.
"Hei, oletko kunnossa?" hän kysyi äkkiä nähdessään toisen punertavat kasvot. Kuinkakohan kauan hän oli seisonut siinä hyllyä kannatellen... "Mitä tapahtui?"
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Avatar
veranthia
Ylläpitäjä
 
Viestit: 218
Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
Paikkakunta: Tampere

Re: Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

ViestiKirjoittaja Hypocrate » 30 Huhti 2014, 16:28

Oven asiakkaista kielivä kello kilahti mitä loistavimpaan aikaan - Aaron ei olisi jaksanut kannatella heppoiselta näyttävää mutta yllättävän painavaa hyllyä enää montaa minuuttia. Kiroilumutina vaihtui helpotuksen huokauksiin, ja naama ärsyttävästi punehtuneena ja tästä itsetietoisen hermostuneena Aaron kuitenkin huikkasi heti kiitoksensa
"Kyllä, kyllä - aivan kunnossa, kiitos. Varokaa, siirretään tämä takaisin" Kovin varovasti hylly saatiin pukattua omille jaloilleen, ja kun se seisoi taas tukevana, joskin huomattavan tyhjänä, saattoi Aaron ottaa muutaman askeleen taaksepäin ja pyyhkiä olematonta pölyä vaatteiltaan.

Helpottunut, naurahtava puuskahdus.
"Tulitte paikalle juuri oikeaan aikaan, kiitos nyt vielä - minulla oli onnea. Eikä tapahtunut mitään ihmeellisempää, taisin vain tönäistä hyllyä vähän väärästä kulmasta." Toisten silmien alla epäonnistuminen ei koskaan ollut mukavaa, mutta Aaronin piti keskittyä itsesäälin sijasta asiakaspalveluun.
"Kuinka voin olla avuksi? Etsittekö jotain tiettyä peliä vai katseletteko vain?" Hymy oli kohtelias, ja pitkätukka alkoi kuin ohimennen kurotella ensimmäisiä paketteja lattialta takaisin hyllyyn, keskittyen kuitenkin onnistuneesti asiakkaaseensa.
Hypocrate
 

Re: Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

ViestiKirjoittaja veranthia » 06 Touko 2014, 18:17

Drystan auttoi asettamaan hyllyn takaisin paikalleen, ja saattoi sitten vasta katsoa minkälaista miestä olikaan tullut auttaneeksi. Mielessään Drystan totesi toisen näyttävän vähän vanhemmalta versiolta yhdestä hänen oppilaastaan, joka taisi kerätä jonkinlaisia kortteja ja oli aika hyvä piirtämään, mikäli hän muisti oikein.
"Aivan, hyllyt voivat näemmä olla hyvin petollisia," hän naurahti. "Onneksi ei käynyt pahemmin."

Mies rupesi keräilemään paketteja ja kysyi samalla mitä Drystan oli vailla - joku muu olisi varmaan odottanut, että toinen sai järjesteltyä loppuun, mutta walesilaismiehen tapoihin kuului muiden auttaminen. Hän kumartui lattialle ja keräsi muutamia pakkauksia käsiinsä toinen toisensa päälle. Hän tarjosi sylissään olevia paketteja vaaleahiuksiselle ja mietti vastaustaan.
"Öö, no... Ajattelin jotain historiaan liittyvää lautapeliä. Siis viktoriaaniselta ajalta. Oppilaani käyvät vähän malttamattomiksi tunneilla, niin ajattelin josko pelin pelaaminen olisi mukavaa vaihtelua," mies selitti ja antoi katseensa vaeltaa ympäri pientä liikettä.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Avatar
veranthia
Ylläpitäjä
 
Viestit: 218
Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
Paikkakunta: Tampere

Re: Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

ViestiKirjoittaja Hypocrate » 10 Touko 2014, 17:42

"Niinpä, niinpä"
Aaron tuli kiittäneeksi aika monta kertaa, nyökkineeksi ja hymyilleeksi vähän nolona, mutta viimein hylly oli pystyssä ja suurin osa paketeistakin kasattu takaisin. Pahiten kärsineet, kulmuiset setit blondi taas oli nostellut tiskille, hän tarkistaisi ne myöhemmin ja katsoisi, voisiko niitä pelastaa vai kohtaisivatko ne alennustarrakohtalon. Vähän kyllä harmitti.

Sinisilmä kaappasi loputkin laatikot asiakkaan sylistä, kiitti vielä kerran ja asetti myyntiartikkelit paikoilleen. Yksi kansi käännettiin loistamaan kohti liiketilaa.
Peli-intoilijana Aaron innostui heti, kun asiakas esitteli ideoitaan. Loistavaa! Olisipa hänenkin kouluaikoinaan tehty tuollaista. Ei sillä, että ponnaripäällä olisi ollut keskittymisvaikeuksia. Tyypissä kun oli nörtin ja pätijän vikaa, opiskelu oli hauskaa. Oli hiukan ihme, että Aaron ei ollut ajautunut millekään akateemiselle alalle, vaan oudoksi yksityisyrittäjäksi.

"Kuulostaa oikein hyvältä idealta. Olette siis opettaja?" Aaron hieraisi melkein koomisesti käsiään yhteen, let the hunt begin!
"Minkä ikäisiä oppilaanne ovat? Jotkin pelit saattavat sisältää... materiaalia, joka ei sovi kaikista nuoremmille, jotkut voivat taas olla vain liian vaikeita." Hm... Viktoriaaninen aika. Kyllä häneltä varmasti jotain löytyisi.
Hypocrate
 

Re: Anteeksi, voisitteko olla avuksi?

ViestiKirjoittaja veranthia » 18 Touko 2014, 17:00

Drystan päästi sisäisen helpotuksen huokauksen, kun myyjä totesi hänen ideansa olevan hyvä. Eihän miehen mielipide tietenkään automaattisesti vastannut lukiolaisten mielipidettä, mutta ainakin alan harrastaja ei pitänyt häntä aivan hölmönä sitä ehdottaessaan.
"Jep - historian opettaja Drystan Meyrick, hyvää päivää. Ja kyllä ne oppilaat ovat lukioikäisiä, vaikkei sitä aina ihan uskoisi..." Drystan naurahti. Hän oli ollut yläasteenkin opettajana ja tiesi että nämä kaksi erosivat toisistaan paljolti, mutta joinakin päivinä saattoi kyllä vähän mietityttää, että missäs sitä taas oli opettamassa.

"Eli kuten arvata saattaa, niin sellaisia... noh, kait keskitasoisia pelejä, jotka saisi loppuun noin tunnissa. Se olisi aika idyllistä. Niin ja tietenkin jos viktoriaaniselta ajalta ei löydy, voisin vilkaista niitä muitakin historian tapahtumiin liittyviä lautapelejä."
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun
Avatar
veranthia
Ylläpitäjä
 
Viestit: 218
Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
Paikkakunta: Tampere


Paluu Muu Welldon

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron