Ohjeistus avataresta ja allekirjoituksesta

Täältä löytyvät tärkeät ilmoitusasiat: jokaisen pelaajan kannattaa lukea aina kun tälle alueelle on tullut uusia viestejä. Alueelle aiheita saavat tehdä admin tai moderaattorit ilman erillislupaa.

» Pikakertaus Snowfinchin käytännöistä (uudet pelaajat, käykää läpi!)
» Uutiset (päiv. 26.1.2018)

Ohjeistus avataresta ja allekirjoituksesta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 21 Loka 2013, 12:22

Pieniä asioita jotta foorumi pysyisi myös avatarien ja allekirjoitusten osalta siistinä.

    Avatar

• lisää avatar kohdasta Omat asetukset -> Profiili -> Avatar
• asetettu minimikoko on 10 x 10 pikseliä
• asetettu maksimikoko (leveys x korkeus) on 140 x 180 pikseliä
• kun lisäät itsellesi avataren, mieti kuitenkin tarkkaan tarvitseeko sen olla niin iso. Avataren kokorajoitus on toistaiseksi niin väljä jotta avatarella saa olla joko pituutta tai leveyttä hieman enemmän mutta älä tee molemmista suunnista maksimikokoista avatarea. Se venyttää kohtaa jossa profiilitietosi on eikä välttämättä näytä siistiltä. Jos liian suuria avatareja alkaa tulla liikaa niin maksimikokoa tullaan pienentämään. Siinä vaiheessa jos avataresi koko on sekä pituus- että leveyssuunnassa 140 pikseliä tai yli, mieti josko voisit rajata tai pienentää sitä. Muista myös että joskus pieni on kaunista.
• Jos et itse osaa tehdä avatarea mutta haluat sellaisen, käy kysymässä asiasta vaikka foorumin Huutokauppa-osiossa - eiköhän joku vapaaehtoinen sillekin löydy tekijäksi.

    Allekirjoitus

• lisää allekirjoitus kohdasta Omat asetukset -> Profiili -> Allekirjoitus
• jos alapuolisessa laatikossa on ruksittuna Älä salli BBCode:a, ota se pois
• allekirjoitukseen voi lisätä tekstiä tai kuvan
lisää allekirjoitukseen linkit hahmojesi sivuille! Joko piilotettuina lyriikoihin/tekstiin tai kuvina tai niminä, kunhan ne ovat siellä ja helposti löydettävissä.
mietithän minkä pituinen allekirjoitus näyttää vielä hyvältä. Pitkä allekirjoitus näyttää rasittavalta ja jälleen kerran alkaa venyttää foorumin mittoja. Jos allekirjoituksessasi on paljon tavaraa, mieti josko voisit pienentää kuvaa, lyhentää tekstiä, pienentää fonttia tai muuten siistiä sitä. Muista että fontin kokoa pystyy vaihtamaan helposti ja pienempi teksti vie vähemmän tilaa. Vältä myös räikeitä tekstejä - ne harvemmin näyttävät hyvältä ja useammin sattuvat silmiin.
• jos lisäät allekirjoitukseen kuvan, älä tee siitä jättimäisen kokoista. Pituutta maksimissaan noin 350 pikseliä ja leveyttä maksimissaan noin 100 pikseliä, kiitos.

    Kysy jos on kysyttävää tai et ole jostain asiasta varma. On parempi jos ottaa askarruttavat asiat esille.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Paluu Ylläpidon ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron