Kuulen sun äänesi veden alta

Onlinepelejä voit pelata kun pelikaverisi on samaan aikaan paikalla. Onlinepelaaminen on aktiivista pelaamista ja viestipituus on offlinepeliä lyhyempää, jotta peli pysyy aktiivisena. Pelin alussa tulee mainita, mihin paikkaan peli sijoittuu. Jos peli jää kesken, voit jatkaa sitä ollessasi taas samaan aikaan paikalla pelikaverisi kanssa.

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 18 Joulu 2017, 17:43

Miehen alkaessa tehdä töitä halusin vain maata hiljaa silmät kiinni, mutta hetken kuluttua Ana sanoikin jotain. Raotin toista silmääni vilkaistakseni miestä ja halusin kohauttaa olkiani, mutta se tässä makaamisessa oli ikävää, että ei oikein voinut elehtiä.
"Ainahan se tatuointikuume on päällä", vastasin, mutta jäin kuitenkin pohtimaan miehen kysymystä. "Ehkä nyt vain oli oikea aika."

Annoin silmieni painua takaisin kiinni ja rentouduin tutun, hakkaavan kivun alla. En varsinaisesti ollut suurin ystävä kivun kanssa, mutta ei tatuointien tekeminen nyt niin pahalta tuntunut, varsinkin koko selkäkuvan tekemisen jälkeen. Ja kylkien, ne vasta olivatkin olleet kipeät, joten sikäli rinta nyt ei tuntunut oikein missään.
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 18 Joulu 2017, 18:45

Irwin tuntuu rentoutuvan laittaessaan silmänsä kiinni. Se on ihan hyvä, hän oli vaikuttanut hieman jähmeältä aiemmin tänään. Se ei tietysti varsinaisesti ollut mitään uutta sen perusteella mitä häntä nyt tunsin, mutta tokihan se helpotti omaa työskentelyäni ja rentoutumistani kun vaikutti että hänelläkin oli ihan hyvä olla.

Kysymykseni kohdalla huomaan että hän raottaa hieman silmäänsä ja toteaa hetken hiljaisuuden jälkeen että ainahan se tatuointikuume oli päällä. Naurahdan kevyesti samalla kun kastan taas koneen kärkeä musteeseen.
"No se on kyllä totta. Ja jotkut kuvat pyörivät pitempään pöytälaatikossa ennen kuin tuntuu että iskee se sopiva hetki."
Tuntuu että Irwin on mielummin tatuoidessa hiljaa, joten en haastele sen enempää. Toiset tykkäsivät rupatella ja toiset eivät, minulle se oli aika se ja sama. Kunhan musiikkia oli taustalla ja asiakas paikoillaan niin keskittyisin ihan hyvin. Tatuointikoneen surina oli sitä paitsi omalla tavallaan myös hypnoottista ja rauhoittavaa.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 18 Joulu 2017, 18:51

Ana tuntui tajuavan haluttomuuteni keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä ja jätti minut rauhaan. Makasin aloillani mahdollisimman rentona kädet kylkiä vasten ja annoin ajatusteni harhailla levollisesti ympäriinsä. En voinut olla tuntematta pientä epämukavuutta tuntiessani miehen käden rintaani vasten, mutta ylipuhuin itseni sietämään sitä.

Ana vaikutti turvalliselle, tai ainakin tähän mennessä jo tutulle, joten yritin pysytellä tiukasti aloillani. En edes muistanut milloin viimeksi joku olisi koskettanut minua muusta syystä kuin törmäten kaupassa, joten olihan se outoa.

Hengitin syvään tuntiessani hetkellisesti kovempaa kipua tatuointikohdassa ja avasin silmäni katsoakseni Anaan.
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 18 Joulu 2017, 19:03

Työskentelen kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa, sitten Irwin avaa silmänsä ja vilkaisen häntä.
"Ei kai satu liikaa?" kysäisen ja nostan koneen hetkeksi hänen iholtaan.

~*~

Kone surisee vielä hetken kunnes nostan sen pois ja hengitän syvään.
"Noniin, se olis siinä", sanon sitten ja lasken koneen pöydälle, katsellen vielä hieman työni jälkeä Irwinin rinnassa. Omasta mielestäni kuva näytti varsin hyvältä enkä olisi halunnutkaan tuottaa Irwinille pettymystä - hän oli kuitenkin varsin mukava hiljainen järkäle. Ja en tuntenut paljoakaan edes varsin mukavia tapauksia.
"Vilkaise peilistä miltä näyttää. Voin korjailla vielä jotain jos tuntuu että se sitä tarvitsee", sanon sitten. Venyttelen hieman käsiäni ja haukottelen hieman. Menihän siinä kuitenkin muutama tovi.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 18 Joulu 2017, 19:07

Lopulta rentouttava kidutus oli ohitse ja Ana hellitti otteensa minusta. Makasin vielä hetken paikallani ennen kuin nousin varovaisesti ensin istumaan ja sitten seisaalleni. Kävelin peilin eteen katsomaan tatuointia arvioivasti ja kohotin kulmiani nähdessäni sen.

Astuin lähemmäs peiliä tutkiakseni kädenjälkeä ja vertasin sitä mielessäni sen vastapariin. Ne eivät olleet täysin identtiset, kuten alkuperäiset kuvatkaan eivät olleet ja kallistin hyväksyvästi päätäni.

"Erittäin hyvät värit", totesin ja käännyin katsomaan Anaa. Kohtasin miehen katseen hetkeksi. "Kiitos."
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 18 Joulu 2017, 19:22

Annan Irwinin rauhassa nousta ja heräillä tatuointikoomastaan. Nousen ylös tuolista ja venyttelen hieman jäseniäni, riisuen sitten hansikkaat ja heittäen ne roskiin. Huuhtaisen hieman käsiäni ja käännyn sitten vilkaisemaan Irwiniä joka tutkii peilin ääressä työni jälkeä.

Erittäin hyvät värit. Virnistän Irwinille.
"Olepa hyvä", sanon sitten, tyytyväisenä että kuva näytti kelpaavan. "Oli ihan mukava duuni. Melkein unohti että tatuoi ihmistä kun olit niin hiljaa", naurahdan sitten.
"Joskus joku on kyllä nukahtanutkin tuoliin, se oli hieman huvittavaa."

"Laitetaas sitten kelmu siihen päälle", totean ja menen sivupöydän ääreen.
"Hoito-ohjeet muistanet? Kuvien perusteella oot muutaman tatskan jo hoitanut", naurahdan huvittuneena samalla kun otan kelmupaketin esille.
"Käyntikortin takapuolella pitäis kyllä kans lukea tatskan hoito-ohjeet jos ne nyt on mielestä lipsunut syystä tai toisesta", jatkan sitten.
Rinta olisi hieman hankala kohta kelmuttaa. Vilkaisen hieman arvioivasti Irwinin rintaa.
"Haluutko mielummin että teippaan palan vai kieritetäänkö sut kelmupakettiin?" tokaisen hieman huvittunut sävy äänessäni ja kelmurulla kädessäni.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 18 Joulu 2017, 19:27

Ana vaikutti heti paljon puheliaammalle, kun olin avannut sanaisen arkkuni. Hymähdin miehen selonteolle ennen kuin kävelin takaisin tatuointituolin luokse ja istuin alas.

"Jos uskot pystyväsi teippaamaan minut pysyvästi ja ilman jesaria niin antaa mennä vain", sanoin huvittuneeseen sävyyn. "Kelmutuskin käy, jos se on enemmän tapaistasi."

Odotin melkein innolla mitä mies keksisi, kylkien kanssa olin ollut kelmussa kuin joulukinkku pussissa.
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 18 Joulu 2017, 19:44

Katselen arvioivasti Irwinin rintaa ja naurahdan hänen vastaukselleen.
"Jotenkin minua hieman epäilyttää kuinka hyvin pelkällä teippauksella kelmu mahtaa pysyä kiinni", totean sitten.
"Rullataanpas sut vaikka kivaan kelmukapaloon. Nostas kädet ylös", totean sitten ja levitän kelmua.

Minua hieman naurattaa kun kierran karvaisen viikinkimiehen kainaloiden alta kelmurullan kanssa rullaamassa häntä pakettiin. Muutaman kierroksen tehtyäni jätän kelmun loppupalan hänen rinnalleen ja teippaan vielä pään kiinni aiemmin rullattuun kelmuun.
"Jospas se tuolla pysyisi", naurahdan.
"Toivottavasti en vetänyt kelmua liian kireälle että saat vielä henkeä."
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 18 Joulu 2017, 20:06

Mies oikeasti teippasi minut kuin kinkun. Katselin meitä peilin kautta epäuskoisen näköisenä ja laskin käteni vasta sitten, kun Ana oli teipannut kelmun kiinni rinnan kohdalta.

"Onneksi tänään ei tarvitse nähdä ketään", mutisin ja pyöräytin silmiäni miehelle, koska tiesin ihan hyvin näyttäväni varsin mielenkiintoiselle kelmutettuna. Nousin ylös ja palasin sinne, missä vaatteenikin olivat vetäen varovasti paidan päälleni. Hetken aikaa mietin, olisiko sittenkin pitänyt katsoa selän tatuointia, kun oli peilit ja kaikki, mutta vedin vain paidan pääni ylitse ja asettelin sitä hetken. Lopulta olin tyytyväinen lopputulokseen ja käännyin Anaa kohti.

"Paljonkos me tästä sovittiin?"
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 18 Joulu 2017, 20:16

Nauran kun Irwin toteaa että onneksi ei tarvitse enää tänään nähdä ketään.
"Noh, yritä ainakin paita pitää päällä", virnistän huvittuneena.

Irwin menee hakemaan vaatteitaan, minä jään siivoamaan tavaroita paikoilleen. Pukeuduttuaan hän kääntyy puoleeni ja kysyy hinnasta.
"Oisko 200 sopiva hinta? Saat hieman alennusta", virnistän sitten.

Dave on yllättävää kyllä edelleen liesussa kun menen tatuointihuoneesta tiskin ääreen jossa laukkuni edelleen nököttää muiden tavaroiden kanssa tuolilla. Vilkaisen kelloa seinällä. Noh, eiköhän se ilmestyisi vielä, olisi sillä kuulemma tässä iltasella vielä ainakin yksi asiakas. Minä ajattelin taputella työpäiväni kohta kasaan ja mennä ehkä kotiin luonnostelemaan.

"Mitenkäs päivä tästä jatkuu?" kysäisen Irwiniltä jutustelevaan sävyyn samalla kun venyttelen vielä hieman kipeitä käsiäni. Kaivan tupakka-askia laukustani, johan tässä oli harvinaisen pitkään tullut oltua ilman.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 19 Joulu 2017, 17:39

Mies virnisti minulle ja puhui jotain paidan pitämisestä päällä. "No yritän kovasti, yleensä en koe mieletöntä halua keekoilla alasti pitkin maita ja mantuja", vastasin ja kopeloin takkini taskuja. Höristin vähän korviani Anan suuntaan, jotta kuulisin takkini rapistelulta sen sanat ja lopulta sain sopivan summan tietooni. 200. Olin varautunut enempään, joten kävi oikein hyvin minulle.

Kaivoin rahat taskusta ja laskin ne nopeasti ennen kuin käännyin ojentamaan ne miehelle, joka näytti kopeloivan tupakka-askiaan. Jouduin hetken aikaa miettimään oliko minulta mennyt jotain ohi korvien.
"Sanoitko jotain?" kysyin sitten lievästi hämmentyneenä, koska olin taas vaipunut ihan ajatuksiini, joten hyvinkin mahdollisesti miehen sanomiset olivat menneet ohi korvien.

Korvat koristeena ja putkinäkö, perinteinen miehen määritelmä.
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 19 Joulu 2017, 17:59

Irwin ojentaa minulle rahat. Olisin voinut pyytää helpostikin 250 tuosta työstä mutta kerrankos sitä vähän heltisi kun oli jonkun kanssa edes vähän paremmissa väleissä.
"Kiitti", sanon hänelle ottaessani rahat vastaan ja koska en jaksa laittaa niitä lompakkooni, tungen ne vain housujeni taskuun. Aika huoletonta, mutta kyllä minä ne kohta siirtäisin paremmin talteen kunhan jaksaisin. Tupakkaa janosin tällä hetkellä kovemmin kuin rahojen tarkkaa asettelua paikalleen.

Heitän nahkatakkia niskaani kun Irwin kysäisee josko sanoin jotain, jolloin naurahdan.
"Kunhan höpötin, ei mitään oleellista. Kyselin vain että mites päivä tästä jatkuu."
Heitän huivin summittaisesti kaulaani.
"Tuutko samalla ovenavauksella ulos?" kysäisen samalla kun laitan tupakan suupieleeni.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 19 Joulu 2017, 18:09

Nyökkäsin miehelle, kun se otti rahat vastaan ja käännyin nahkatakkiani kohti. Vedin sen päälleni, suoristin karvahuppua ja poimin sitten harmaanmustan huivin, jonka köytin kaulaani. Kävin taskut lävitse, etten unohtanut mitään ja yritin samalla varoa rintaani, etten ensimmäisenä saisi kelmuja irtoamaan ja joutuisin heittäytymään uudelleen puolialasti.

Ana toisti sanomansa ja kysyi sitten, lähtisinkö samalla ovenavauksella ulos. "Ajattelin käväistä kaupan puolella ja mennä takaisin kotiin", vastasin rehellisesti ja astelin ulos ulko-ovesta miehen edellä. Minulla alkoi olla jo nälkä. Seisahduin oven ulkopuolelle, katsahdin autoani ja siirsin sitten katseeni takaisin mieheen.
"Onko sinulla sitten suuriakin suunnitelmia?"
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja kujakettu » 19 Joulu 2017, 18:18

Astelemme ulkoilmaan samalla kun Irwin selittää käyvänsä kaupassa ja menevänsä sitten jälleen kotiin. Suojaan tupakkaa hieman kädelläni tuulelta kun sytytän sitä, ja kun saan ensimmäiset henkoset keuhkoihi, tunnen miten rentoudun.
Irwin kysyy onko minulla suuriakin suunnitelmia, ja henkäistyäni uudemman kerran tupakastani, naurahdan kevyesti.
"Ei nyt sentään. Mietin josko taputtelisi tämän työpäivänä tähän ja menisi kotiin luonnostelemaan. Saa Dave sitten tehdä oman asiakkaansa rauhassa."

Juuri kun pääsen mainitsemasta asiasta, kulman takaa astelee vastaan tuttu irokeesi. Heilautan kädelläni ja Dave astelee luoksemme.
"Saitte työt valmiiksi?" mies kysäisee ja nyökkään.
"Aattelin lähteä himaan tässä piirustelemaan jos ei haittaa. Saan keskityttyä paremmin. Pärjäiletkö?" kysäisen sitten ja tumppaan tupakan, sytyttäen kuitenkin saman tien vielä toisen.
"Joo, eiköhän se onnistu. Palaillaan sit huomenissa. Meen nyt tekee vähän valmisteluja, asiakas tulee kohta. Nähdään", Dave sanoo, nyökkään ja hän katoaa sisälle pienen kilahduksen saattelemana.

Hengähdän syvään ja poltan rauhassa toista tupakkaani. Eiköhän tämä nyt riittäisi hetkeksi. Olin kyllä ihan parantumaton tämän röökinpolttoni kanssa. Kunnon tervakeuhko.
Avatar
kujakettu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 849
Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
Paikkakunta: Mli

Re: Kuulen sun äänesi veden alta

ViestiKirjoittaja Zarroc » 19 Joulu 2017, 18:23

Nyökkäilin Analle, kun se sytytti tupakkansa ja vastasi sitten kysymykseeni. En kerennyt edes miettiä vastaamista ennen kuin miehen työkaveri - David? Dave? Mikä? - tuli kulman takaa ja miehet vaihtoivat muutaman sanan. Siesoin paikallani hetken aikaa ennen kuin kaivoin autonavaimet taskustani.

"Onnea luonnosteluun", totesin sitten emmittyäni ja vilkaisin autoani kohti. "Ja kiitos tästä."

Heilautin kättäni miehelle ja lähdin harppomaan kohti autoani.

IRWIN POISTUU.
Avatar
Zarroc
Aikuinen
 
Viestit: 657
Liittynyt: 24 Loka 2013, 15:31

EdellinenSeuraava

Paluu Onlinepeli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron