Tänään on 22 Helmi 2019, 02:29


United States of Whatever

Dockstonin kampusalueella sijaitseva asuntola, joka voi majoittaa n. 240 opiskelijaa. Asuntola on jaettu kolmeen kerrokseen, joilla jokaisella on a- ja b-puoli, joiden päädyissä on (yhteensä 6) solukeittiö-olohuone. Huoneita on sekä yhden että kahden hengen asuttavia ja jokaisessa on kylpyhuone.
Rakennuksessa on keskellä pääovet, sekä kummassakin päädyssä sivuovet, joista kaikista pääsee portaikkoihin. Rakennuksessa on myös kaksi hissiä.
Asuntolassa on erikseen ruokala, jossa tarjotaan neljä ateriaa päivässä.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

  • Viestit: 218
  • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
  • Paikkakunta: Tampere

United States of Whatever

Viesti23 Loka 2013, 18:01

Chikatsuno

[[Hoijjjj, Werusieni ja Chen tänne! Tapahtumapaikkana Dockstonin asuntola.]]

Syvällinen huokaisu, kun Cier potkaisi rullatuolia kauemmaksi pöydästä ja järsi viattoman lyijykynän päätä, okaisten hihattoman hupparinsa ja farkkunsa samalla asiallisempaan asentoon. Ei, sanat eivät vain tulleet, hän ei keksinyt, mitä olisi kirjoittanut tuoreimmasta levystä. Se oli hyvä, tavallaan, mutta kuitenkin samalla ei sitä bändin parhaintakaan. Hän oli lupautunut tuottamaan sisältöä kaverinsa musiikkiblogiin myös Kanadassa ollessaan, mutta tällä hetkellä homma ei käyttänyt lainkaan. Perhana nyt sentään, ehkä se johtui siitä että hän ei ollut läppärillään. Sen sijaan hän oli jättänyt mokoman huoneeseensa, ja ihan varta vasten raahautunut asuntolan työtiloihin. Sen olisi pitänyt motivoida häntä, mutta ei. Tällä hetkellä hänen päänsä sisältö tuntui valuvan pihalle päänahan kaljuista kohdista.

Ehkäpä lisää kahvia?

Taikka sitten juurikin se kahvi oli pikkuhiljaa tuhoamassa hänen ajatuskykynsä, hämärtämässä tajunnan ja pistelemässä poskeen hänen sanallisia lahjojaan. Mutta silti, ei kai vielä yksi kupillinen ketään tappaisi? Vielä kun hän oli kätevästi tuohon sitä keittänyt.
Karmiinitukka siis nousi päättäväisesti, haki uuden kupin kahvia, istahti näyttöpäätteen ääreen nostaen jalat pöydälle ja jyrsien sitä samaa pirun kynää, toivoen neronleimausta.

---------

werucchi

[werusieni tulloooo~]

Chenguang Jiao

Chen puuskahteli välillä turhautuneena kävellessään kohti asuntolan tietokonehuonetta. Hänen oma kannettavansa oli päättänyt ryhtyä asentamaan jotain koko koneen jumittavaa päivitystä, niin ettei tyttö voinut tehdä sillä yhtään mitään, ennen kuin koko päivitys oli suoritettu loppuun. Lähtiessään se oli kirinyt muutamaan prosenttiin, mutta siihenkin oli mennyt lähemmäs puolta tuntia. Kerta asuntolalla sitten oli vapaasti käytettäviä tietokoneita, Chen tyytyisi sitten niihin.

Hän löysi viimein oven, joka vei työtilaan ja avasi sen. Hän kuitenkin jäätyi hetkellisesti oviaukkoon, kun huomasi sen punahiuksisen vaihtaripojan kahvikupin kanssa yhden koneen ääressä. Chen oli toivonut voivansa olla yksin, ihan sen puolesta että voisi tehdä mitä lystäsi, kuten katsoisi uusimmat jaksot parista animesta kaiuttimet päällä. Pettymyksestä hieman hartiat lysyssä, hän sulki oven ja istui sanaakaan sanomatta vapaana olevan koneen ääreen ja käynnisti sen. Pitäisi varmaan tyytyä lukemiseen sitten, ettei hän saisi pojalta outoja katseita osakseen.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Paluu Kampusalueen asuntola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron