Tänään on 22 Helmi 2019, 02:01


Siirtyminen hahmosivuista foorumiesittelyihin!

Foxwoodin stadion on kaupungin suurin urheilukeskus juoksuratoineen, viheriökenttineen ja 25 000 henkeä vetävine katsomoineen. Kaikki Snowfinchin suurimmat urheilutapahtumat järjestetään Foxwoodin stadionilla, mutta urheilukeskus on niiden ulkopuolella avoinna myös koulujen käyttöön ja talvisin esimerkiksi yleisöluistelulle. Stadionin yhteydessä, mutta erillisessä rakennuksessa palvelee myös kaupungin suurin uimahalli.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Siirtyminen hahmosivuista foorumiesittelyihin!

Viesti26 Tammi 2018, 23:05

Otsikko kertonee oleellisen, mutta selvennetään nyt vielä hieman tilannetta.

Tämä päätös tulee nyt siitä syystä että foorumiroolipeligenre itsessään on hieman heikoilla jäillä ja mitä olen tutkinut tilannetta, pakolliset hahmosivut eivät mitenkään lisää liittymishalukkuutta vaan päin vastoin ajavat jopa joitain pelaajia suorilta käsin pois. Koodaaminen ei kaikille kuitenkaan ole leipälaji ja viime vuosina on poistunut/huonontunut/muuttunut maksullisiksi monia ennen ilmaisia kotisivutilan tarjoajia. Se vaikeuttaa entisestään perinteisten hahmosivujen tekoa. Enkä haluaisi että mahdolliset vähäiset uudetkin pelaajat kääntyvät kannoiltaan sen takia että eivät osaa tai pysty tekemään hahmosivuja.

Tarkoituksena siis olisi että Snowfinchissä vaihdetaan entinen pakko hahmosivuista hahmoesittelyihin foorumilla. Ei kuitenkaan hätää, mikäli haluat pitää hahmosivut erillisinä, saat sen kaikin mokomin tehdä.


Yritän tämän viikonlopun aikana saada aikaiseksi foorumille alueen, jonne toivoisin jokaisen nykyisen pelaajan tekevän aiheen kaikista omista hahmostaan erikseen. Teen erikseen alueen hyväksymättömille hahmoille, älkää tehkö alueita sinne ellette ole tehneet uutta hahmoa. Kaikki jo joskus aikaisemmin hyväksytyt hahmot pysyvät edelleen hyväksyttyinä. Jatkossa uudet hahmot laitetaan sitten omalle hyväksymättömien hahmojen alueelle jonne hahmonhyväksyjä (tällä hetkellä minä tai veranthia) vastaa onko hahmo hyväksytty tai mitä mahdollisia puutteita/korjauksia hahmossa esiintyy. Jos olet uusi pelaaja, tee topick hyväksynnän saatuasi hyväksyttyjen hahmojen alueelle niin voit jatkossakin muokata hahmosi esittelyä. Jos olet vanha pelaaja, siirrämme esittelyn hyväksyttyjen hahmojen puolelle.

Toivon että kaikki tekevät kaikille hahmoilleen oman topickinsa. Voit topickiin sitten joko laittaa kaikki tiedot jotka ovat olleet ennen hahmosivuilla tai linkittää hahmosivusi. Molemmat käyvät yhtä lailla. Mikäli siirryt vain foorumiesittelyihin, toivoisin silti että linkität allekirjoitukseen hahmosi esittelytopickit. Suosittelen myös ottamaan varmuuskopiot esimerkiksi omalle tietokoneellesi hahmojesi tiedoista.

Mikäli tästä on jotain kysyttävää tai muita mielipiteitä, voi asiaa kommentoida alle. Tämä päätös on nimenomaan siitä syystä että uusien pelaajien saaminen peliin helpottuisi. Liittymisvieraskirja poistuu pian käytöstä oheisen muutoksen myötä, hahmolistaus-sivun jatkokohtaloa pääsivustolla mietitään mutta lähtökohtana olisi se että jatkossa hahmot löytyvät foorumilta.

Paluu Foxwoodin stadion ja uimahalli

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron