Tänään on 22 Helmi 2019, 01:50


Muistutuksia aikajanoista ja niiden päivittämisestä!

Hahmojen aikajanat sievään järjestykseen tänne, kiitos. Jos et tiedä mikä aikajana-alueen idea on, lue ohjeistus täältä.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Muistutuksia aikajanoista ja niiden päivittämisestä!

Viesti21 Loka 2013, 14:46

Alkoiko otsikkoa lukiessa mietityttää milloin on viimeksi tullut päivitettyä aikajanaa? Olisiko hyvä hetki tehdäkin se juuri nyt?

Ensinnäkin, muistutuksena niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille se, että aikajana täytyy tehdä! Se helpottaa omien pelien selaamista jälkeenpäin ja kanssapelaajatkin pääsevät selaamaan pelejäsi helpommin. Auttaa myös pitämään nimensä mukaisesti pelit ajallisesti hyvässä järjestyksessä. Muistakaa käyttää aikajanoja! Jos siis et ole vielä tehnyt aikajanaa, tee se nyt. Muista että jos sinulla on useampi hahmo, teet kaikkien aikajanat samaan topickiin.

Jos taas sinulla on olemassa aikajana mutta se on ollut pölyttymässä päivittämättömänä kuukausitolkulla, eikö olisi hyvä hetki päivittää se ajan tasalle? Aikajanan päivittäminen ei vaadi paljon vaivaa silloin kun sitä päivittää säännöllisesti. Kun aloitat uuden pelin, voit saman tien käydä linkittämässä sen aikajanaasi. Vie aikaa ehkä kymmenen sekuntia, joten ei todellakaan ole turhan vaikea homma.
On myös ihan kätevä ja suositeltava vaihtoehto kirjoittaa ylös joko aikajanatopickiin tai aiheen otsikkoon milloin aikajanaa on käyty viimeksi päivittelemässä. Silloin mahdollinen aikajanan selaajakin tietää miten ajan tasalla listaus on ja osaa varautua siihen löytääkö etsimänsä pelin aikajanalta vaiko ei.

Jos siis omaatuntoasi kaihertaa nyt milloin olet päivittänyt aikajanasi tai oletko tehnyt sitä ollenkaan, käypäs kaiken varalta tarkistamassa. Ja vaikka päivittelemässä. 8)

Paluu Aikajanat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron