Tänään on 18 Tammi 2019, 15:55


Työpäivä

Tällä alueella pelataan ne Welldoniin sijoittuvat pelit, joille ei ole erillistä aluetta. Kaupunkiin saa vapaasti keksiä paikkoja, joista ei ole mainintaa missään: katuja, puistoja, kauppoja, pallokenttiä... kaikkea, mitä kaupungista voi kuvitella löytävänsä.
 • Kirjoittaja
 • Viesti

Puususi

Työpäivä

Viesti05 Touko 2014, 16:02

//Moi! Vaikka työpäivä onkin, joku voisi tulla moikkaamaan Laylaa//

Layla työskentelee suklaakaupassa. Sen nimi on Sweets for Sweethearts. Se myy sekä suklaata, kahvia, muffineita ja muita herkkuja. Suklaakaupan ulkoseinät ovat vaaleanpunaisen ja suklaanruskean peitossa. Sisältä siitä tulee mieleen vanha-aika, hiukan baari jonka tiskille on vain laitettu kulhoihin muffineita ja suklaapaloja, ja seiniä koristeltu pinkillä.
Hassu paikka, mutta tarjoaa sopivan työn Laylalle. Hän ei ollut löytänyt parempaa rahanlähdettä, ja suklaakauppa oli tuntunut sopivalta. Layla keittiön puolella leipoi ja pursutti suklaata muotteihin, ja välillä oli kassalla.
Tänä päivänä hän toimi kassalla. Hän hymyili, otti vastaan tilauspyyntöjä ja myi herkkuja. Laylaa huvitti nähdä pienten lasten ilmeet, kun he pääsivät kaupan sisälle. Laylaa itseään eivät herkut kiinnostaneet, ja oli mukava katsoa lasten iloa. Oli myös mukava nähdä jonkun pojan tulevan tiskille ja pyytävän suklaatilauksen, jossa oli suklaata sydänrasiassa. Ilmiselvästi tyttöystävälle tai ihastukselle. Jotkut pysähtyvät vain kahvitauolle ja mutustamaan jotain kuppikakkua.
Layla ei työaikanaan ajatellut mielialaansa. Tänään hän oli ihan hyvällä tuulella, ei huonolla muttei kovin hilpeälläkään.

//Äh tylsä teksti en keksi parempaa//
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Työpäivä

Viesti06 Touko 2014, 18:52

[Puususi, offline-alueen peliviestien tulee olla vähintään 15 riviä pitkiä, eli kirjoittaessa sen valkean tekstilootan täydeltä. Jos oma tekstilaatikkosi on näyttösi takia eri kokoinen, laita minulle viestiä. Täällä asiasta tarkemmin :) Liityn tässä samalla hujauksella peliin, jos sopii?]

Mona Chekanova

Mona oli kävelemässä koulusta bussipysäkillä, kun kulki ohi suklaakaupan ohitse. Pari aikuista naista oli juuri tulossa ulos liikkeestä ja avoimesta ovesta leijui ulos ihana tuoksu. Monan maha päästi petollisen kurahduksen ja hän pysähtyi tuijottamaan liikkeen ikkunaa, jos luki isolla Sweets for Sweethearts. Ei mitenkään Monan tyylinen nimi, mutta muuten hänellä ei ollut moittimista. Kaupan sisällä kaikki näyttivät niin iloisilta ja tytön vatsa päästi toisenkin kurahduksen, ikään kuin kannustaen tätä avaamaan oven ja astumaan sisään. Bussiin ehtiminen jäi kakkoseksi vatsalle, kun hän melkein huomaamattaan olikin jo liikkeen sisällä tuijottamassa täysiä hyllyjä ja vaaleanpunaisia seiniä.
Hetken hän oli tyytyväinen ihan vain paikallaan seisoskellen ja ympärilleen katsellen, kunnes vatsalaukku ilmoitti taas olemassaolostaan. Hän kaivoi lompakon koululaukustaan ja asteli tiskin ääreen, istuen korkealle jakkaralle, joka sekin oli hempeän värinen. Mona tutkiskeli listaa hetken aikaa ja antoi muutaman muun asiakkaan tilata ja ostaa haluamansa ennen kuin vaatisi vuoroaan. Seuraavaan bussiin oli vielä aikaa, joten hänellä ei ollut mikään kiire.

Mona avasi ylisuuren neuletakkinsa nappeja ja otti taskustaan hiuslenkin. Nuoren myyjänaisen ollessa vielä kiireinen, hän kietaisi ruskean hiuspehkonsa muhkealle nutturalle, jotta se pysyisi poissa silmiltä hänen tehdessä läksyjä. Vihdoin tuli hänen vuoronsa ja Mona tarjosi myyjälle hymyä.
"Vaniljakaakao ja tuollainen tuplasuklaamuffinssi, kiitos," hän tilasi ja kaivoi lompakostaan valmiiksi kymmenen dollarin setelin maksaakseen tilauksensa.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Puususi

Re: Työpäivä

Viesti06 Touko 2014, 19:30

//Kiitos ja toki mukaan saa tulla. Kyllä näyttöni venytti tekstiä sitä kirjoittaessani, huomasin juuri kun testasin. Ärrr, surkea näyttö//

Layla nosti katseensa kassakoneesta tyttöön, joka oli juuri tehnyt tilauksen. Hän ei kiinnittänyt ulkonäköön huomiota, kunnes jo vastasi:
"Päivää." Layla naputti kassakonetta. "Selvä. 5 dollaria."
Hetken silmänräpäyksessä Layla pani merkille ovesta astuvat seuraavat asiakkaat. Heitä oli neljä, kaikki noin kaksikymppisiä punk-miehiä. He kävelivät rehvakkaasti kassalle päin, hiukan outo hymy kasvoillaan, joka ei merkinnyt hyvää. Muutama tönäisi hiukan edessään kulkevaa asiakasta, joka päästi tympääntyneen ärähdyksen.

Layla valitettavasti tunsi nämä pojat. Ei hyvin, mutta tiesi vähän taustaa. He olivat lähipaikan ärsyttävät gangstat, jotka välittivät vain itsestään. Työttömiä, juoppoja, kaikkea epäviisasta. Layla ei halunnut heitä kauppaan, koska he tulivat vain norkoilemaan pöytään ja kyyläilemään naisia. Layla oli muutama kerran uskaltanut käskeä heitä suksimaan kuuseen, kun oli ollut ennen kassalla.
Pisin poika taisi olla nimeltään James, Layla ei ollut varma. Muiden nimiä hän ei muistanut hyvin, joku heistä taisi olla Nathan...
Pojat eivät näyttäneet juopuneilta. Layla toivoi, että pojat tulisivat vain ostamaan suklaata uusille tyttöystävilleen - joita on ollut heillä varmaan muutama tusina, ja suhde on kestänyt joka kerralla tasan tarkkaan 10 minuuttia - ja häipyisivät pois.

Nyt he kuitenkin kävelivät kohti kassaa, idioottihymyt kasvoillaan. Layla valmistautui häipymiskäskyyn, jota varmasti joutuisi käyttämään. Hän ei voinut kätkeä tarkkaavaista ja hiukan huolestunutta ilmettä kasvoiltaan. Hän toivoi, että tyttö kassalla antaisi rahat ja lähtisi nopeasti.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Työpäivä

Viesti06 Touko 2014, 20:04

[Tämä selvä :D]

Monan tilauksen hinnaksi tuli tasan viisi dollaria ja hän oli jo valmiina ojentamaan rahansa, kun liikkeen ovi kävi jälleen. Sisään astuneet tyypit eivät kuitenkaan vaikuttaneet vakioasiakkailta - ei sillä, mitäs Mona tiesi punkkareiden vapaa-ajan vietosta - päätellen heidän käytöksestään. Yhteensä neljä, Mona laski mielessään kun he itsevarmasti löntystivät kohti kassaa. Tyttö vilkaisi myyjää, ja huomasi tuon katseesta, että nuo oudosti hymyilevät tyypit eivät olleet niin vieraita kuin olisi voinut olettaa. Myyjällä oli tiukka ilme, mikä antoi sen kuvan etteivät he olleet mitään hyvänpäiväntuttuja. Pari lasta liikkeessä oli jäänyt tuijottamaan, ja ylipäätään koko paikka tuntui hiljentyneen vähän, ikään kuin jäätyneen sillä sekunnilla kun nuo astelivat sisään.

Mona istui vakaasti jakkarallaan, ja silmäili poikia neutraalilla ilmeellä. Hän ei ollut hyvä pitämään suutaan kiinni tällaisissa tilanteissa, mutta vielä he vaikuttivat suhteellisen harmittomilta. Jos kävisi tuuri, ja he haluaisit vain suklaata? Harvoin Monalle kuitenkaan kävi tuuri, joten siihen ei ollut luottamista. Tyttö pysyi valppaana paikallaan, edelleen se kymmenen dollaria kädessään. Hän laski sen pöydälle siltä varalta, jos pitäisi liikkua äkkiä. Osittain ADHD:nsa takia Mona ei ollut hyvä tappelun kaihtamisessakaan, vaan vastasi herkästi yllytykseen. Niin hölmö brunette ei kuitenkaan ollut, että olisi luullut pärjäävänsä kaikille neljälle, mutta yhdelle tai kahdelle ainakin saisi vahinkoa aikaan, jos niikseen tuli. Kuitenkin hän toivoi etteivät he aloittaisi mitään typerää, keskellä päivää ja ihmisten ilmoilla - menisivät vaan koteihinsa riehumaan.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Puususi

Re: Työpäivä

Viesti07 Touko 2014, 16:03

//Vielä tiedoksi, että noita neljää poikaa voit myös sinäkin ohjailla.//

Layla vetäisi tytön rahat tiskiltä ja laittoi ne kassakoneeseen, sitten laski pöydälle otettavaksi vaihtorahat. Layla huomasi tytönkin vilkaisevan poikia. Layla koitti karistaa huolestuneen ilmeen kasvoiltaan ja hymyillä tytölle.
"Olkaa hyvä" Layla sanoi ja hymyili.
Pojat astuivat nyt kassalle asiakastytön sivulle. He eivät luoneet häneen mitään katsetta, vaan koittivat hymyillä ystävällisesti Laylalle. Hän koitti hymyillä takaisin, mutta se oli vaikeaa.
"Puoli kiloa tummasuklaata pussiin, kiitos" etummainen poika, jonka Layla oletti Jamesiksi, sanoi. Hänellä oli musta, ylös rasvattu kiiltävä tukka, ja tummat nahtatamineet.
Ällöttävä, Layla ajatteli.
Muut kolme poikaa seisoivat takana. Kahdella oli myös mustat hiukset, kolmannella oli vaalea tukka ja pisaminen naama. Kaikkien vaatteet uhkuivat mustaa ja hopeisia piikkejä.
Layla huomasi yhden pojista, vaaleatukkaisen, vilkaisevan hitaasti brunettea tyttöä.
Layla laski kassakoneella maksun. "Selvä, 10 dollaria" hän sanoi. "Tuleeko yhteinen?"
"Kyllä."
Layla nyökkäsi. Hän otti viereisestä kulhosta tuplasuklaamuffinin ja ojensi sen asiakastytölle. "Odottakaa muuta tilaustanne. Käyn hakemassa nuorten miesten suklaat ja nuoren neidin vaniljakaakaon."
Layla ei mielellään olisi jättänyt kassalla odottavaa tyttöä yksin poikien kanssa, mutta olihan paikalla muitakin. Eikä Laylalla kauan kestäisi.
Layla lähti tilauksen mukana keittiön puolelle. Ovi oli suoraan hänen takanaan, eikä kassanpuolella olevat nähneet sisään. Vain keittiöstä näki kassalle.
Layla astui ovesta sisään ja sulki sen. Hän huikkasi työntekijöille: "Vaniljakaakao ja puoli kiloa tummasuklaata."
Layla katsoi ikkunan läpi kassanpuolelle ja tarkkaili silmä kovana neljää poikaa. Työntekijät puuhasivat vaniljakaakaon parissa, ja pian se tuotiin Laylalle vietäväksi. Hän päätti odottaa vielä tummasuklaata, jota muut keräsivät puolen kilon pussiin kaapista.

//Saat keksiä, mitä kassan puolella tapahtui, vai tapahtuiko mitään.//
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

 • Viestit: 218
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
 • Paikkakunta: Tampere

Re: Työpäivä

Viesti18 Touko 2014, 18:34

[okei :D aloitin vähän varovasti etten hypi varpaillesi]

Mona sai vaihtorahansa takaisin ja tuli niiden tyyppien vuoro olla palveltavana. Tyttö hiukan kummasteli heidän valintaansa, mutta tyytyi katsomaan heitä vähän varuillaan. Hän sai muffininsa, ja myyjä katosi takanaan olevista ovista sisään noutamaan tilauksia. Etummainen kääntyi kavereidensa puoleen ja he naureskelivat siinä keskenään jotain, mistä Mona ei saanut selvää. Heidän jutellessaan takimmainen poika, se ainut vaaleahiuksinen, käänsi katseensä Monaan. Tyttö ei kaihtanut tämän katsetta vaan tuijotti suoraan silmiin ja nosti toista kulmakarvaa tylyyn sävyyn.
"Mitä oikeen tuijotat?" Mona tivasi blondilta, joka ei vieläkään kääntänyt katsettaan pois. Tyttö siristi silmiään ja tajusi jätkän näyttävän etäisesti tutulta. "Hetki... Tunnenko mä sut?"
Poika valahti punaiseksi ja hänen kolme kaveriaan kääntyi heidän suuntaansa ja seurasi keskustelua.
"Joku tyttökaverisko?" yksi kysyi, mutta poika pudisti päätään.

Mona tuijotti vielä tiiviisti poikaa, kunnes yhtäkkiä muisti - Mona oli tullut kerran tappelussa väliin ja pelastanut kyseisen tyypin toiselta mustalta silmältä. Hän oli itse saanut kyllä siitä inhottavan mustelman käsivarteensa. Poika kuitenkin vaikutti siltä, että haluaisi vajota maan alle, joten Mona ei sanonut asiasta mitään.
"Tuskin tunnen, mun moka," Mona kuitenkin totesi ja päästi pojan pälkähästä. Muut tuijottivat häntä vähän epäilevästi mutta kohauttivat olkiaan. Tyttö kun ei muistanut tappelun toista osapuolta, joka saattoi hyvinkin seistä siinä hänen vieressään, hän jätti asian sikseen koska ei halunnut aiheuttaa hankaluuksia kaupan henkilökunnalle.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Paluu Muu Welldon

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron