Tänään on 22 Helmi 2019, 01:51


Snowfinch-awards?

Täältä löytyvät tärkeät ilmoitusasiat: jokaisen pelaajan kannattaa lukea aina kun tälle alueelle on tullut uusia viestejä. Alueelle aiheita saavat tehdä admin tai moderaattorit ilman erillislupaa.

» Pikakertaus Snowfinchin käytännöistä (uudet pelaajat, käykää läpi!)
» Uutiset (päiv. 26.1.2018)
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Snowfinch-awards?

Viesti22 Loka 2013, 16:51

werucchi kirjoitti:Awards, joka on ainakin caralialaisille tuttu juttu, on siis vuodenvaihteen jälkeen tapahtuva leikkimielinen äänestys, jossa päätetään Snowfinchin asukkaista parhaiten erilaisiin titteleihin sopivimmat, esim. vuoden opiskelija, vuoden ystävällisin, vuoden juoppo, yms. Kyseessä on kaikille pelaajille avoin äänestys, jossa kaikki hahmot, jotka on tuotu Snowfinchiin vuonna 2013, ovat mukana. Äänestyksen päätyttyä ja kun äänet on laskettu, voittajat julkaistaan kera jokaista eri titteliä varten räätälöidyn oman bannerikuvan, jonka voi laittaa hahmosivulle.

Snowfinch -awardsia ehdotettiin kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa, mutta pelaajakunta oli vielä liian pieni toimiakseen kunnolla. Siispä nyt, kun pelaajia on yli 30 ja hahmoja noin huimat 80, tämä saattaisi peräti toimia!
Joten kysymys kuuluu, että onko teillä mielenkiintoa tälläiseen? Kyseessä on kaikille avoin ja yhteinen "tapahtuma", tällainen pelaajia yhdistävä juttu. Awards järjestettäisiin siis vasta vuoden 2014 alussa, joten sinne on vielä muutama kuukausi, mutta hyvä olla ajoissa liikkeellä. Tämä on siis vielä otsikon huutomerkistä huolimatta ehdotuksen tasolla, eli vain jos saadaan tarpeeksi kannatusta, voidaan awards järjestää!

Mielipiteitä, kysymyksiä, ehdotuksia? :)


___

Chikatsuno kirjoitti:Kannatan, kannatan ja vielä kerran kannatan! :3 Harmitti kun tämä ei edellisellä kerralla toteutunut, joten jos nyt onnistuisi, kun todellakin enemmän immeisiä pyörii tälläpäin~

___

werucchi kirjoitti:VIHDOIN. Kiitos Chika, kun annoit toivoa teidän rivipelaajien puolesta. Ihmisiä on yli kolmekymmentä, ja silti kellään ei ollut mitään sanottavaa. Nyt on edes yksi puolesta :D
Mielipiteitä, ihmiset!!

___

Silkki kirjoitti:Kuulostaa kivalta :) Toivottavasti tämä järjestyy!

___

Varja kirjoitti:Idea hyvä niin kauan ku ihmiset jaksaa ja viitsii osallistua. Toistaiseksi muutenki tuntuu hivenen jähmeältä toiminta täällä ylipäätään, mutta mistäs sitä toisaalta tietää vaikka tällä sais vähän innostusta lisättyä.
Että vihreetä valoo täältä.

___

Ylläpidon huom.// Kokosin kaikki kerääntyneet kommentit tähän samaan jotta keskustelua voidaan jatkaa sujuvasti eikä ihan tyhjältä pohjalta.
Poissa
Avatar

veranthia

Ylläpitäjä

  • Viestit: 218
  • Liittynyt: 23 Loka 2013, 11:38
  • Paikkakunta: Tampere

Re: Snowfinch-awards?

Viesti13 Marras 2013, 15:18

Yllätys yllätys, tämä meneekin sitten jäähylle. Rekkausdeadline on ylihuomenna ja vain puolet porukasta on täällä, mikä todennäköisesti sitten tarkoittaa aikamoista laskua sekä pelaaja- että hahmomäärissä. Kiitos kuitenkin teille jotka ilmaisitte kiinnostusta. Ehkä sitten ensi vuonna.
historiikki » treffipalsta » arttinurkka » tilaustyöt

» ɢɪɴɢᴇʀ ᴄʜᴀsᴇ
» ᴍᴏɴᴀ ᴄʜᴇᴋᴀɴᴏᴠᴀ

Like a letter printed in red, printed in red
There's a price up on your head, on your head
Devils got you on the run, on the run
But you can't hide once it's begun, it's begun

Paluu Ylläpidon ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron