Tänään on 22 Helmi 2019, 02:18


Short offline -pelialueen poistuminen käytöstä

Täältä löytyvät tärkeät ilmoitusasiat: jokaisen pelaajan kannattaa lukea aina kun tälle alueelle on tullut uusia viestejä. Alueelle aiheita saavat tehdä admin tai moderaattorit ilman erillislupaa.

» Pikakertaus Snowfinchin käytännöistä (uudet pelaajat, käykää läpi!)
» Uutiset (päiv. 26.1.2018)
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

 • Viestit: 848
 • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
 • Paikkakunta: Mli

Short offline -pelialueen poistuminen käytöstä

Viesti10 Touko 2014, 20:05

  x Foorumilla toiminut lyhyemmän offline-pelaamisen mahdollistanut short offline -pelialue on poistettu käytöstä.
  x Offlinen rajoitukset muuttuvat: entinen tarkka vaatimus 15 kirjoitetusta tekstirivistä muuttuu suositukseen väh. 150 sanasta
  x Online -pelialue pysyy normaalisti toiminnassa
  x Toisin sanoen; short offline poistuu ja nyt kaikki normaali offline -pelaaminen siirtyy perinteisesti omille pelialueilleen. Enää ei ole tarkkaa vaatimusta peliviestin mitasta vaan pelkästään suositus.

Ei kuitenkaan hätää, pelit ovat edelleen tallessa! Kaikki sofflinepuolella olevat pelit on siirretty vastaaville offline-pelialueille. Kaikkien pelien alussa ei lukenut selkeästi kaupunginosaa tai pelipaikkaa, joten niiden kohdalla on asiaa pyritty selvittelemään lukemalla. Pelit on pääsääntöisesti siirretty peliviestin alussa ilmoitettuun pelipaikkaan tai paikkaan, jossa hahmot pelin alussa ovat. Jos jokin pelisi on mielestäsi väärässä paikassa, ilmoita asiasta minulle tai werucchille niin siirrämme pelisi. Voit myös ilmoittaa jos haluat mielummin jatkaa entisen soffipelisi loppuun onlinena, niin siirrämme pelin sinne.

Kysy tarvittaessa jos olet jostain epävarma.

Paluu Ylläpidon ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron