Tänään on 22 Helmi 2019, 01:49


Uusi foorumi ja sen mukana karsiutuneet käyttäjät

Täältä löytyvät tärkeät ilmoitusasiat: jokaisen pelaajan kannattaa lukea aina kun tälle alueelle on tullut uusia viestejä. Alueelle aiheita saavat tehdä admin tai moderaattorit ilman erillislupaa.

» Pikakertaus Snowfinchin käytännöistä (uudet pelaajat, käykää läpi!)
» Uutiset (päiv. 26.1.2018)
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Uusi foorumi ja sen mukana karsiutuneet käyttäjät

Viesti02 Marras 2013, 13:59

Ajattelin vain tehdä tällaisen simppelin ilmoitusluontoisen viestin, nyt kun ihmiset alkavat kotiutua pikkuhiljaa uudelle foorumille. Perusominaisuuksiltaan tämä foorumi on samanlainen kuin edeltäjänsä, ilman chat-ominaisuutta. Foorumit.fi on ilmoittanut vanhan foorumin poistuvan 3.11, joten aikaa pelastaa vanhoja pelejä on enää huomiseen asti. Sen jälkeen kaikki Vanhat pelit -alueen tekstit lukotetaan eikä sinne saa enää tehdä uusia aiheita. Luonnollisesti pelit ovat siellä luettavissa.

Mitä sitten tulee fooruminvaihdon yhteydessä kadonneisiin käyttäjiin, olen lähettänyt vanhalla foorumilla jokaiselle Snowfinchin pelaajalle yksityisviestin fooruminvaihdosta ja niille jotka eivät ole vielä rekisteröityneet uudelle foorumille lähetin sähköpostin asiasta muutama päivä sitten. Ilmoitin sähköpostissa pelaajille että 15.11 asti he voivat rekisteröityä uudelle foorumille normaalisti, jonka jälkeen hahmolistat siistitään ja sen jälkeen voi uudelleen liittyä liittymisvieraskirjan kautta normaalisti. Näin saamme hahmolistat siisteiksi kahdessa viikossa ja käyttäjäsiivous tuli hoidettua tässä samalla.
Tämä vain tiedotusluontoisena asiana. Pääsivuston hahmolistat siistitään siis 15.11 jälkeen jolloin hahmolistalta poistuvat niiden pelaajien hahmot, jotka eivät ole rekisteröityneet uudelle foorumille.

Paluu Ylläpidon ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron