Tänään on 18 Tammi 2019, 16:33


Lavender Underwood

Hyväksyttyjen mieshahmojen esittelyt tänne.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

Varja

Pikkuvanha

 • Viestit: 154
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 12:08

Lavender Underwood

Viesti11 Maalis 2018, 19:27

  Kuva
  Let them find the real you, buried deep within
  Let them know with all you've got that you are not your skin

  ★ SiXX:A.M. - Skin

  Nimi: Lavender Underwood
  Kutsutaan: Lavender
  Sukupuoli: Mies
  Ikä: 21v/mielivaltainen ikääntyminen
  Ammatti: Maskeeraaja-parturi-kampaaja

   LUONTEESTA
  Lavender on tunteiden pyörremyrsky; ei montaa hetkeä jaksa pysyä samalla mielellä. Villisti iloittuaan saattaa kuluttaa iloenergiansa minuuteissa nollaan ja surkutella yksinäistä kohtaloaan tai hukkunutta kultakalaansa – myös selvänä.
  Mies innostuu helposti uusista tuttavuuksista ja on usein pidemmän aikaa hilpeänä, ja Lavender avautuu puolitutuillekin jos aaltopituus on oikea. Mies odottaa toiselta osapuolelta samanlaista avoimuutta ja usein joutuukin pettymään. Pettymys vetää Lavenderin vaahtokylpyyn kuohuviinilasillisen kanssa, mikä onneksi piristää useimmiten.
  Humaltunut Lavender on monin kerroin pahempi kuin tuuliviiri tornadon kourissa. Ei tarvitse paljoa poikkipuolista sanaa sanoa, kun miehen mieli on pahoitettu ja hän painuu ulos tupakalle mököttämään. Nikotiini piristää samoin kuin vaahtokylpy ja ajatukset selkiytyvät tarpeeksi, joskus jopa riittävästi pyytämään anteeksi käytöstään.
  Lavender on yhtä luottavainen kuin on avoinkin, ja samoin loukkaantuu jollei saa automaattisesti vastakaikua. Joka tapauksessa tämä mies nauttii draamasta: sekä sivusta seuraamisesta, että siihen itse sotkeutumisesta.
  Suurimmat tunteet Lavender siirtää päänsä sisältä kankaalle ja paperille. Mieluisimmat tekniikat miehelle ovat erilaiset sekatekniikat, kuten akvarelli ja puupiirros tai muste ja peitevärit, ja akryylit.

   ULKONÄÖSTÄ
  Tämä mies on kovin tarkka ulkonäöstään.
  Lavenderin paras tuntomerkki on pitkät, paksunnäköiset hiukset. Hiuslaatu tosin ei ole järin hyvä; värinpoistojen ja kuumien käsittelyjen jäljiltä hius vaatii kunnon silikonikerroksen ollakseen sileä ja kiiltävä. Ja sen se saa. Lavender huolehtii hiuksistaan ja säännöllisesti kirkastaa väriään. Hiusten sävy seilaa lilasta vaaleanpunaiseen, mutta on aina tarkasti yksivärinen.
  Lavender muotoilee kulmakarvansa pakkomielteen omaisesti langalla ja värjää ne vaaleanpunaisiksi Japanista tilaamallaan värillä.
  Pitkät, kaartuvat ripset ovat luonnostaan jo näyttävät, ja maskara korostaa vaaleansinisiä, kirkkaita bambinsilmiä entisestään. Lavender meikkaa silmänsä mustalla ja valkoisella, iltahumuihin mies terästää glitterillä ja kirkkailla väreillä.
  Posliininvaalea iho tuskin tarvitsee minkäänlaista korjailua. Jo miehen piirteet ovat veistoksellisen kauniit ja erilaisilla korostus- ja häivytysväreillä Lavender saa kasvoistaan ja ihostaan tismalleen virheettömän.
  Vaatetukseltaan Lavender on yhtä vaihteleva kuin luonteeltaankin: jonain päivänä verhoutuu valkoisiin farkkuihin ja pörröiseen villapaitaan, mutta seuraavana päivänä vetää ylleen nahkaisen niitein koristellun biker-rotsin ja reteät mustat revityt farkut. Lavenderin vaatteet ovat aina valittu harkintaa käyttäen ja ovat kuin hänen noin 175-senttiselle vartalolleen luodut. Mies on hoikka, jäntevä ja sopusuhtainen miehenalku, joka treenaa pitääkseen kroppansa itselleen riittävän timminä.
  Lavender kokee olevansa työstään riippuvainen, hän rakastaa päästää luovan minänsä valloilleen ja tehdä ihmiset iloisiksi.
  Ja sehän onkin Lavenderin päätavoite:
  Tehdä ihmiset iloisiksi.

   AIEMMIN
  Lavender syntyi varakkaaseen perheeseen Toronton kaupunkiin Kanadaan, missä elikin ensimmäiset yhdeksäntoista elinvuottaan. Lavender oli vanhempiensa silmäterä ja ihan syystäkin: poika oli kympin oppilas ja harrasti tunnollisesti taiteita lukemisen ja maalaamisen muodossa. Poika oli aina ajoissa kotona, eikä koskaan jäänyt kiinni mistään kielletystä. Lavender alkoi jo ensimmäisillä luokilla hioa omaa omaperäistä tyyliään ja hänen vanhempansa tukivat häntä jokaisessa käänteessä; milloin hiukset kärähtivät porkkananoransseiksi, milloin uusi lävistys tulehtui ja milloin iho reagoi voimakkaasti uuteen meikkiin.
  Lavender on perheen ainoa lapsi, joten hän pääsi kokemaan vanhempien jakamattoman hellän huomion. Yhdessä he kävivät piknikillä, isänsä kanssa pyörälenkeillä ja äitinsä kanssa Lavender pyöri vaatekaupoissa ja kirjastossa. Poika olikin oikea lukutoukka alimmilla luokilla, vanhemmaksi kasvaessaan niteet vaihtuivat elokuviin ja kuvalliseen taiteeseen.
  Vasta täytettyään 17 miehenalku kokeili ensimmäistä kertaa tupakkaa ja alkoholia kaveriensa kanssa. Kokeilut uhkasivat muuttua tavaksi ja samalla Lavenderin kaveripiiri laajeni. Näin ollen kaverit myös auttoivat miehen takaisin jaloilleen ja kiltisti koulun penkille. Tupakat jäivät miehen takataskuun ja sinne vaihtuu aina täysi aski edellisen loputtua.
  Peruskoulun jälkeen Lavender suuntasi kampaaja-alalle, jonne intohimo hänet ohjasi. Lavender on lahjakas kaikessa, mihin ryhtyy koko sydämellään, joten mies nautti ja viihtyi koulussaan oikein hyvin. Valmistuttuaan maskeeraaja-parturi-kampaaja-tittelillä Lavender päätti lähteä jo maailmaan ja jättää vanhempansa vanhenemaan yhdessä.

   ASUNNOSTA
  Fringesterin rajamailla sijaitsevan vanhahkon kerrostalon lohkeilleet seinät sulkevat Lavenderin pienen kodin sisäänsä. Mies on tehnyt olonsa kotoisaksi vaalealla ja niukalla sisustuksella – tärkein elementti asunnossa on valo, jota tulvii niin suurista ikkunoista kuin useista kirkkaista lampuistakin, ja jota useat peilit huoneistossa heijastavat. Raikkaassa asunnossa leijailee aina hento sitruunantuoksu.

   MUUTA
  Polttaa Marlboro Gold Touchia
  Syö nallekarkkeja
  Juo viinejä ja tequilaa

   KUVIA
  Kuva Kuva Kuva

   MUILTA
  Kuva
  © negsu

  Kuva
  © kujakettu

Paluu Miehet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron