Tänään on 18 Tammi 2019, 15:28


Jikita Okeke

Hyväksyttyjen mieshahmojen esittelyt tänne.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

Varja

Pikkuvanha

 • Viestit: 154
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 12:08

Jikita Okeke

Viesti11 Maalis 2018, 19:09

  Kuva
  You think the only people who are people,
  are the people who look and think like you
  But if you walk the footsteps of a stranger
  you'll learn things you never knew, you never knew

  ★ Vanessa Williams - Colors of the Wind

  Nimi: Jikita Okeke
  Sukupuoli: Mies
  Ikä: 17v/mielivaltainen ikääntyminen
  Ammatti: Opiskelija (datanomi)
  Kielet: Englanti, ranska


   LUONTEESTA
  Ennen kaikkea poika on ujo. Hän ei mielellään poistu asunnostaan, eikä varsinkaan jorise turhia vastaantulijoille. Hän rakastaa istua sisällä ja pelata videopelejä – ja etenkin katsoa elokuvia ja sarjoja. Hän ihailee itsevarmoja, sosiaalisia ihmisiä ja rakastaa kuunnella tarinankertojien juttuja, muttei koskaan uskalla mennä pyytämään. Hän hermostuu pienimmästä ja vetäytyy entistäkin enemmän kuoreensa. Suuret ihmisjoukot ja hämmentävät tilanteet saattavat aiheuttaa paniikin, samoin kuin kaikki tilanteet, joissa joutuu vähääkään esiintymään. Jo kaupan kassalla puhuminen voi olla liikaa.
  Hänellä ei ole todettu masennusta, koska hän ei ole koskaan uskaltautunut lääkärille tai terveydenhoitajalle saakka. Poika kuitenkin itse epäilee sairastavansa masennusta, ja yrittää peittää sen etenkin vanhemmiltaan mahdollisimman hyvin. Hän ei halua olla koskaan vaivaksi kenellekään, vaan mieluummin on näkymätön ja kuulumaton. Jossain määrin hän kuitenkin onnistuu olemaan hieman tohelo, teet saattavat läikkyä pitkin pöytää ja saattaapa hän joskus kävellä päin lasioveakin.
  Hän tykkääkin juoda teetä, erityisesti vihreät teet ovat hänen makuunsa.

   ULKONÄÖSTÄ
  Eebenpuun sävyiset kiiltävät hiukset kehystävät kapeahkoja kasvoja ja kahvinväriset silmät tuikkivat otsahiusten takaa iiriksen keskustan kuparinvivahde välkkyen. (silmien väri yritetty demonstroida tässä) Silmät ovat tarkkaavaiset, joskin hieman surumieliset, ja kirkkaat luoden kasvoihin selkeän kiintopisteen. Nenä ja huulet ovat pienet ja kapeat, eivätkä pahemmin erotu tai saa huomiota silmien rinnalla. Kulmat ovat luonnostaan melko kapeat ja tummat, hoidetun näköiset.
  Iho pojalla muistuttaa väriltään 70 % tummaa suklaata, ja hän verhoaa sen mieluiten tummiin pehmoisiin pitkiin kalsareihin ja raidallisiin neuleisiin. Pitkävartiset itseneulotut villasukat palmikkokuviolla tai muilla koristeilla kuuluvat myös kotiasuun.
  Jos poika joutuu lähtemään ulos, vetää hän jalkaansa kirkkaanväriset ja erikoisesti kuvioidut haaremihousut ja ylävartalolleen paksun norjalaisen villapaidan. Vuodenajasta riippumatta jaloista löytyy ulkosalla violetit tennarit ja sisällä villasukat.
  Poika on pienikokoinen; sekä lyhyt, alle 160cm, että hoikka ja hintelä. Hänellä on pitkät kauniit sääret ja jalkoihin verrattuna lyhyehkö selkä. Pojan kasvot ovat jopa hieman veistoksellisen kauniit, pitäen kuitenkin miehekkyytensä. Miehen mittoihin hän ei tosin ole vielä yltänyt ruumiinrakenteeltaan. Hiukset ulottuvat miltei olkapäille ja ne on leikattu repien kerroksiksi. Sivujakaus luo otsalle vinon ja huolettoman otsatukan, jonka taakse voi pahimpina hetkinä piiloutua.
  Hän ei meikkaa, eikä ole lävistetty tai tatuoitu.

   MENNEISYYDESTÄ
  Hänen vanhempansa olivat tavanneet toisensa töissä lähikaupungissa ja he rakastuivat, mutteivät koskaan menneet naimisiin. Jo hiekkalaatikolla hänet eristettiin muista lapsista, koska hän oli erivärinen. Poika ei siitä ollut moksiskaan, hän viihtyi hyvin yksin ja leikki iloisesti ulkona läpi vuosien.
  Alakoulussakin häntä kiusattiin. Poika viihtyi sarjakuvien ja piirrettyjen maailmassa, joku saattoi kutsua häntä jopa nörtiksi. Koulu hänellä kiinnosti, eritoten matikka ja kemia. Opettajien suosioon hän ei koskaan päässyt, koska ei välittänyt viitata tai vastata tunneilla. Ei hän myöskään olisi vanhempana enää uskaltanut avata nokkaansa koko luokan kuullen.
  Ylemmillä luokilla kiusaaminen loppui, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua: Jikita tunsi olonsa ulkopuoliseksi, eikä edes yrittänyt tehdä kontakteja muihin oppilaisiin. Hän oli kuitenkin menestynyt oppilas ja kotona varsin ilomielinen, joten asiaan ei sen kummemmin puututtu.
  Hän sai pikkusiskon ollessaan 12-vuotias ja tyttö on vienyt siitä lähtien suuren osan vanhempien huomiosta. Se ei tosin tätä poikaa haittaa, hän pitää saamastaan omasta tilasta.
  Peruskoulutuksen jälkeen hän haki opiskelemaan datanomiksi viereiseen Snowfinchin kaupunkiin ja sai paikan. Näin ollen hän sai vihdoin jättää vanhempiensa kodin taakseen ja muuttaa omaan pikkuruiseen yksiöön uuteen kaupunkiin.

   ASUNNOSTA
  5. kerros.
  Pikkuruiseen yksiöön ei juuri muuta mahdu kuin seinän viereen työnnetty pieni sänky ja vaatekaappi, vastapäätä taso televisiolle, viereiselle seinälle ruokapöytä kahdelle ja pieni pöytätaso tietokoneelle. Sängyn alle on työnnetty lankakori ja muutama laatikko pikkutavaralle. Kalusteet ovat eriparia, vallitseva väri on tapettien mintunvihreä. Seinille on ripustettu elokuvajulisteita.

   MUUTA
  Neuloo harrastuksekseen
  Tykkää Tim Burtonin tuotannosta
  Haluaisi osata luistella hyvin

   MUILTA
  Kuva
  © kujakettu

  Kuva
  © kujakettu

Paluu Miehet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron