Tänään on 18 Tammi 2019, 16:20


Javier Roy

Hyväksyttyjen mieshahmojen esittelyt tänne.
 • Kirjoittaja
 • Viesti
Poissa
Avatar

Varja

Pikkuvanha

 • Viestit: 154
 • Liittynyt: 23 Loka 2013, 12:08

Javier Roy

Viesti11 Maalis 2018, 18:34

  Kuva
  Faithfully I wish to be the one to save this world from evil
  but I’m only me and we need everyone for this

  ★ Machinae Supremacy - Pieces

  Nimi: Javier Roy
  Sukupuoli: Mies
  Ikä: 25v/mielivaltainen ikääntyminen
  Ammatti: Tatuoija

   LUONTEESTA
  Javier on ennen kaikkea tyyni ja vakaa. Saahan hänet suuttumaankin halutessaan, mutta mies ei pahemmin lähde rähinöintiin mukaan, vaan jättää sen omaan arvoonsa. Hän ei myöskään arvosta väkivaltaa, ja useimmiten kääntää vain toisen posken joutuessaan tappeluun. Sitä ei tosin tapahdu usein, vain jos keskustelukumppani kyllästyy hänen ainaiseen tyyneyteensä.

  Javier on asennoitunut muusikkouteensa ajattelemalla maailman mahdollisimman paljon kauniina asioina ja jopa runoina. Vaikka hän enemmän säveltää kuin sanoittaa, joskus jokunen riiminpätkä päätyy lauluksi asti. Hän ei tosin itse usein laula. Mummojen kauhuksi ulkonäöstään huolimatta mies on kovin hyväntahtoinen ja avittaa rollaattoriväen ovesta tai tien ylitse. Asiakaspalveluammatti on hänelle juuri Se Oikea, joidenkin asiakkaidensa kanssa hän saattaa jumittua rupattelemaan pitkäksikin aikaa.

  Ja vaikka hän onkin ystävällinen ja luonteeltaan miltei unelmavävy, ei hänkään jokaisen ihmisen kanssa niin tule toimeen. Hän ratkaisee asian hiljenemällä ja antamalla toisen päätellä mitä haluaa. Yleensä hän toki pyrkii luomaan itsestään hyvän kuvan (eihän koskaan voi tietää, vaikka vastaantulija olisi hänen tuleva asiakkaansa!).

  Mies ei tuomitse, eikä puhu pahaa. Häntä voinee pitää lojaalina ja uskollisena, koska salaisuudet eivät tuota ongelmia pysyäkseen salassa, eikä pettäminen parisuhteessakaan tulisi koskaan hänen mieleensä. Yllytyshullu hän saattaa tosin olla, ja tatuointien määrästä voi päätellä myös, ettei fyysinen kipu ole este eikä niinkään edes hidaste.

   ULKONÄÖSTÄ
  Väsyneitä vihreitä silmiä korostaa useimmiten tumma smokey-tyylinen silmämeikki (yleensä se on eilinen, tai toissapäiväinen, tai viimeviikkoinen, ei Javier niinkään panosta meikin pois pesemiseen vaikka suihkussa käykin). Vaaleat huulet taittuvat monesti pieneen hymyyn ja erityisesti ulkosalla niiden välistä voi löytää tupakan. Iho on vaalea ja univelkojen sekä kokaiinin ohentama.

  Mies ei ole erityisen lyhyt, hänen päälakensa hipoo 185cm merkkiä. Javierissa ei myöskään ole hitustakaan liikaa rasvaa; vain aikoinaan treenatut lihakset estävät luiden läpi paistamisen. Vatsan lihakset eivät ihan yllä sixpackin mainitsemiseen, mutta käsivarsien lihakset ansaitsevat maininnan. Koivet miehellä ovat tosin melko kapoiset tikut, mutta jotenkin hän onnistuu kuitenkin näyttämään sopusuhtaiselta. Vaaka näyttää päivästä ja syömismuistista riippuen 70-75kg.

  Vaatetukseensa mies valitsee tummia sävyjä – mustaa, harmaata ja joskus punaista – mutta voi hänet löytää valkoinenkin paita päällään. Niitit, piikit, revityt ja kulutetut vaatekappaleet sekä nahka kuuluu ihan vakiovarustukseen. Hän suosii ihonmyötäisiä hihattomia ja laskee niittivyönsä usein matalalle. Hatut ovat out, koska mustat hiukset on oltava näyttävästi ja hyvin paikoilleen suittuina. Hiukset noin muuten ovat lyhyehköt, miltei piikeittäin suoriksi vedetyt pörröt, vasemmalla puolella näkyy siisti sivusiili. Javierin onneksi hiukset yleensäkin asettuvat ihan itse melko hyvin, eikä niiden kanssa tarvitse edes pahemmin sytyttää sotia.

  Sivusiili paljastaa 10mm mustan plugivenytyksen korvalehdessä, jollainen löytyy myös toisesta korvasta. Vasemmassa kulmassa komeilee myös kulmakoru ja alahuuleen on lävistetty pallo, jonka mies silloin tällöin jaksaessaan vaihtaa renkaaseen. Lävistysten lisäksi vartalo on koristeltu pitkälti taidokkaasti tehdyillä tatuoinneilla (esimerkiksi chest piece on yksinkertainen georgia-fontilla kirjailtu teksti ”So golden the silence, so silver the talk. Fear the box of pandora if unleashing its stalk.”, oikean käsivarren musta nauha, joka pirstoutuu lentäviksi linnuiksi ja vasemman olkapään nurinpäin käännetty tasakylkinen kolmio).
  Kaikesta huolimatta miehen olemus on rauhallinen ja ystävällinen.

   AIEMMIN
  Javierin vanhemmat asuivat maalla hieman kauempana kaupungista, kun poika syntyi. Maalla eläminen ei tosin sopinut pojan levottomalle isälle, joten vanhemmat erosivat Javierin ollessa seitsenvuotias. Välit isään pysyivät hyvinä ja yritteliäisyys periytyi isältä pojalle. Isä on ammatiltaan musiikinopettaja ja hän tavallisten koulutuntien ohella opettaa varakkaiden perheiden lapsille kitaransoittoa. Omalle pojalleen hän antoi sentään tunteja ihan ilmaiseksi.

  Poika jäi äitinsä kanssa asumaan peltojen keskelle. Siellä hän oppi arvostamaan luonnonkauneutta ja äidiltään hänen onnistui kopioida seesteys itseensä. Hänen äitinsä kävi työkseen kokkaamassa lähimmälle ala-asteelle lounasta, ja harrastuksenaan neuloo sukkia ja lapasia. Ehkä yliannostuksena villasta Javier ei enää kyllä pue yhtäkään neulottua vaatekappaletta päälleen.

  Muutaman vuoden kuluttua vanhempien erosta, Javierin äidin isä otti ja potkaisi tyhjää, minkä seurauksena äidin äiti muutti heidän luokseen. Oli heidän talossaan tilaa, ja sekä äiti että poika olivat hyvin iloisia saadessaan kokin ja leipurin talouteensa. Isoäiti harrastaa vanhoina päivinään lasimaalausta ja puupiirrosta, ja sai Javierinkin kiinnostumaan taiteesta. Isoäiti kannusti poikaa piirtämään ja myöhemmin, peruskoulun ja muutaman vuoden musiikkiopiston jälkeen, hakemaan tatuointiliikkeistä oppipojan paikkaa.
  Mutta ennen pojan opiskeluja Javierin äiti löysi ala-asteen matikan opettajasta itselleen uuden miehen. Mieskin muutti saman katon alle ja he saivat Javierille siskopuolen. Javier ehti asua vain muutaman vuoden tytön kanssa vanhempiensa luona, ennen kuin seitsemäntoistavuotiaana muutti omilleen kaupunkiin.

  Kavereita Javierilla on ollut tarhaikäisestä asti. Miehen tyyni olemus on aina kerännyt epätoivoisia lähelleen, hänellä lienee jokin rauhoittava voimakenttä ympärillään. Sydänystäviä hän ei tosin ole onnistunut saamaan toistaiseksi, eikä sen puoleen vakavia suhteitakaan.
  Siskon kanssa hän kirjoittelee silloin tällöin sähköpostia, tyttökin on nyt muuttanut sivistyksen pariin maalta. Javier pitää tiiviisti yhteyttä vanhempiinsa ja isovanhempiinsa – verisuku on hänelle yllättävän tärkeä.

   ASUNNOSTA

  Pieneen kellariin rakennettuun yksiöön pääsee valoa maanrajassa sijaitsevista matalista ikkunoista. Asunnossa ei ole paljoa kalusteita; esimerkiksi sängyn virkaa vetää levitettävä sohva ja tv-taso on metallitynnyri. Musiikki on vahvasti läsnä niin kitaroina kuin vinyylilevyinäkin. Asunnossa vallitsee lämmin valaistus. Kämpän pienuutta korostavat puiset tummat seinät ja katto. Lattia on vuorattu räsymatoilla.

   MUUTA
  Soittelee kitaraa
  Pitää sisustamisesta ja somistamisesta
  Juhlii mielellään

   MUILTA
  Kuva
  © kujakettu

Paluu Miehet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron