Tänään on 18 Tammi 2019, 16:07


Michael "Rakki" Pettry

Hyväksyttyjen mieshahmojen esittelyt tänne.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

Sasu

Pikkuvanha

  • Viestit: 145
  • Liittynyt: 26 Loka 2013, 09:28

Michael "Rakki" Pettry

Viesti23 Helmi 2018, 15:11

Michael Pettry

Kuva

Nimi: Michael Pettry
Kutsumanimi: Rakki. Ei voi sietää, että häntä kutsutaan hänen oikealla nimellään. Nimi Rakki tarttui mukaan jostain, ja on sittemmin jäänyt, vaikka Rakki saattaa esitellä itsensä myös valikoimalla täysin tekaistuja nimiä.
Ikä: 23 vuotta
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Pätkätyöläinen

ULKONÄKÖ

Pituutta löytyy 182 senttiä, vaakaa Rakki ei ole muutamaan vuoteen tainnut nähdäkään, puhumattakaan sellaiselle astumisesta. Liikkuva elämä, aktiivinen luonne ja vastuuttomien päähänpistojen toteuttaminen tuntuvat kuitenkin pitävän miehen kohtalaisen hyvässä kunnossa, vaikka onkin hieman epäselvää, saako Rakki aina tarpeeksi syödäkseen. Ei hän nyt sentään aliravitulta näytä, joskaan ei voi lihasmassallaan erityisemmin kehuskella. Rakki itse ei asiasta niin välitä - kunhan ei yhtäkkiä kutistu tai kasva paria kokoa, sillä uudet vaatteet tapaavat valitettavasti maksaa rahaa.

Rakin hiukset ovat talvisin hyvin lähellä mustaa, kesäaurinko taas haalistaa värin helposti vaaleammaksi. Miehen luonnostaan hieman taipuisat hiukset ovat niin pitkät, että yltävät hyvin ponnarille, ja kiinni mies niitä pitääkin; ei siitä mitään tule, että hiuspehko roikkuu koko ajan silmillä. Pitäähän Rakin päästä hyödyntämään kaikki tummanruskeiden silmiensä viehätysvoima.

Moni syntyperäinen kanadalainen näyttää Rakkiin verrattuna vähän kalpealta, minkä voinee pistää paitsi rusketuksen, myös kiinalaisen isoisän piikkiin. Myös Rakin kasvonpiirteistä voi löytää jotain aasialaisuuteen viittaavaa, mutta ei siinä määrin, että kukaan häntä erehtyisi pitämään ’autenttisena aasialaisena’, kuten Rakki on joskus todennut. Tehokkaammin huomion varmasti vie virne, jonka Rakin kasvoilla voi nähdä miltei aina.

Vaatteet saisivat Rakin mielestä olla suhteellisen käytännöllisiä – koska hei, kuka tietää milloin pitää yhtäkkiä sännätä juoksuun tai kiivetä aidan tai parin yli syystä tai toisesta – mutta ei ole miinus, jos ne myös näyttävät hyviltä. Rakki ei kuitenkaan jaksa erityisemmin panostaa vaateostoksiin, vaikka yllättävän siisteiltä hänen kuteensa yleensä näyttävät - ottaen huomioon että hänellä on välillä tapana elellä puolikodittomana. Kollarit, reisitaskuhousut, farkut, kaikki käy, mitä nyt sattuu kulloinkin olemaan puhtaana ja käsillä. Kesällä niiden kanssa jonkinlainen t-paita, talvella huppari tai ehkä pari, myös takki on vaihtoehto. Rakki pitää myös huiveista ja erityisesti lapasista, mutta toisaalta myös hukkaa niitä varmaan pienen korillisen verran joka talvi. Tennarit ovat tunnetusti aivan loistavat jokasään kengät. Jos Rakki saa itse valita vaatteidensa värit, hän käyttää pääasiassa maanläheisiä värejä – hän ei yleensä halua näyttää neonkyltiltä. Paino on tosin sanalla yleensä; Rakin päällä on erinäisissä tilanteissa nähty muun muassa pääasiassa paljeteista koostuva puvuntakki, kirkaankeltainen onepiece, kanapuku...

LUONNE

Rakki on ennen kaikkea hulttio. Hän ei jaksa kantaa huolta huomisesta, eikä häntä haittaa olla vastuuton. Ei Rakki pahaa tarkoita, mutta toisaalta hänellä ei myöskään ole tapana pyydellä jälkikäteen anteeksi tekosiaan. Suunnittelu ei ole koskaan ollut oikein miehen mieleen, ja välillä se saattaa kostautua. Toisaalta Rakilla on yleensä kummallinen kyky luikahtaa mistä vain kuin.. no, koira veräjästä. Puheenlahjoja häneltä tuntuu löytyvän, etenkin kiperissä tilanteissa, ja selittämällä sitä kai on tähänkin asti selvitty.

Rakki ei ole taipuvainen pohdiskeluun, vaan mieluummin pitää niin kovaa meteliä, etteivät ne kuuluisat äänet takaraivossa pääse turhan paljon nalkuttamaan. Rakki pysyy harvoin paikoillaan – mitä enemmän porukkaa ympärillä, sen varmemmin mies on koko ajan liikkeessä. Hän väittää, ettei varsinaisesti etsiydy huomion keskipisteeksi, mutta ei sellaiseksi joutuminen häntä haittaakaan. Rakki suhtautuu jokseenkin rennosti lähes kaikkeen. Maailma suuri, elämä lyhyt, mitä sitä turhaan niuhottamaan. Niin kauan, kun kukaan ei hypi silmille tai yritä pompotella, Rakki antaa asioiden mennä omalla painollaan ja sopeutuu melko helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kestäviä ystävyyssuhteita Rakilla ei ole tapana muodostaa, osin liikkuvan elämäntavan takia, osin ehkä muista syistä. Mitä ne muut syyt sitten ovat? Rakin toteamus asiaan on, että kaikkialla ei vain voi olla kiinnostavia ihmisiä. Totta ehkä sekin - on Rakki sen verran monta kaupunkia kolunnut, että ihmehän se olisi jos jokaisesta olisi sydänystävä löytynyt. Jos taustalla on jotain muutakin, sitä saa Rakista nyhtää ulos urakalla, mikäli haluaa tietää.

Rakki on tottunut liikkumaan kaupungeissa, mutta mikä tahansa kaupunkien puistoja villimpi alue saa hänet lähestulkoon hermostuneeksi. Hänen mielestään metsät ovat lähinnä villieläimiä ja sieniä varten, eikä Rakilla ole suurta kiinnostusta kumpaakaan kohtaan.

MENNEISYYS

Rakilla on varmasti kymmeniä tarinoita kerrottavanaan kaikesta, mitä hän on vuosien varrella nähnyt, ei häneltä tarvitse kuin kysyä. Perheestään Rakki kuitenkin pidättäytyy puhumasta ja kiertää aiheen mielellään mahdollisimman kaukaa, ja on hänellä siihen syynsäkin. Jos joku vaatimalla vaatii tietää – näitäkin on pari tullut vastaan – Rakki toteaa vain, että asui kotona suurinpiirtein yläasteen loppuun saakka, sitten kyllästyi ja lähti menemään. Tämän jälkeen hän hyvin sujuvasti siirtää puheenaiheen johonkin ihan muuhun. Siinähän se oikeastaan pähkinänkuoressa olikin, mutta Rakki ei varsinaisesti painota sitä tosiasiaa, että hänen lähtönsä syy – tai ei niinkään syy kuin viimeinen tikki – oli erityisen myrskyisä riita hänen äitinsä kanssa, jonka jälkeen Rakki käveli ulos heidän kotitalostaan, eikä ole sittemmin palannut. Kokonaisuudessaan kyse ei ollut mistään yksittäisestä riidasta, jonka jälkeen Rakki sai vain päähänpiston lähteä menemään, mutta ei Rakki sitäkään painota. Isoveljen varjoon jääminen ei ole asia, josta hän kovin mielellään keskustelee.

Viisitoistavuotiaan ei ollut helppoa selvitä omillaan. Rakki oli kuitenkin päättänyt, ettei hänellä ollut enää paikkaa johon palata, joten hän ei suostunut kääntymään takaisin. Tavalla tai toisella hän sitten pärjäsikin – yksityiskohtia kannattanee kysyä Rakilta itseltään. Ei se missään vaiheessa mikään kivetön tie ollut, mutta toisaalta, on Rakki silloin kartuttamiensa tietojen ja taitojen avulla tähänkin asti selvinnyt.

Äitinsä kanssa Rakki ei ole edelleenkään väleissä eikä luultavasti aio olla tulevaisuudessakaan, ja välttelee yhteydenpitoa perheeseensä parhaansa mukaan, mutta muuten asiat ovat kuulemma ihan loistavasti. Mitä sitä perheenjäsenillä, jotka eivät ole koskaan millään tasolla arvostaneet Rakkia, kun koko maailma on avoinna edessä? Kotoa lähdettyään Rakki on asunut milloin missäkin ja vaihtaa maisemaa tiheään tahtiin. Kun kaupunki alkaa kyllästyttää, olla liian tuttu tai muuten vain ahdistaa, Rakki siirtyy seuraavaan. Kanada on jo tullut varsin tutuksi, ja on Rakki yhdysvaltojenkin puolella käväissyt vähän tutkimassa, mutta viimeisin päähänpisto oli suunnata Kanadan itärannikolle, kaupunkiin nimeltä Snowfinch. Kämppäkin järjestyi yllättävän helposti: pari vanhaa palvelusta maksettuna takaisin ja yksi uusi, ja Rakki sai käteensä avaimet jopa puoliksi kalustettuun kerrostaloasuntoon. Hyvä on, hänen pitäisi olla siivosti, ja kun asunnon oikea omistaja palaisi takaisin Kanadaan, hänen pitäisi etsiä uusi kämppä, mutta ei Rakilla ole valittamista. Aina melkein oma kämppä rautatieasemalla nukkumisen voittaa.

PERHE

Claire Amelia Pettry > Rakin äiti. Rakki ei tule tämän kanssa toimeen, ei missään olosuhteissa.

Jack Pettry > Isänsä kanssa Rakki sentään pystyy puhumaan ilman, että keskustelu muuttuu heti kamalaksi huutamiseksi, mutta välttelee kyllä hänenkin kanssaan keskustelemista ihan yhtä liukkaasti kuin muidenkin perheenjäsenten.

Peter Jacob Pettry > Rakin isoveli. Rakki ei oikeastaan tiedä, miten suhtautuu Peteriin, mutta ei millään lailla positiivisesti ainakaan. Rakki on kaikkein tyytyväisin, kun hänen ei tarvitse nähdä Peteriä ollenkaan, the end.

TILPEHÖÖRIÄ

MUSIIKKIA

Alone Together - Fall Out Boy
Volar - Alvaro Soler
Wilson (Expensive mistakes) - Fall Out Boy

Rakki pitää: Juhlimisesta, vapaudesta, öisistä kaupungeista ja niiden valoista, väkijoukoista, spontaaniudesta, kahvista, tarpeettoman koristelluista ja monimutkaisista juomista (silloin kun niihin on varaa; sekä kahvit että alkoholijuomat lasketaan).

Rakki ei pidä: Säännöistä, rajoituksista, karpalojuomista, hisseistä, hiljaisuudesta, töihin lähtemisestä etenkään aikaisin aamulla, sitoumuksista, perhesuhteista keskustelemisesta.

Paluu Miehet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron