Tänään on 22 Helmi 2019, 02:59


Felcia Moira Hayes

Hyväksyttyjen naishahmojen esittelyt tänne.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Felcia Moira Hayes

Viesti24 Huhti 2018, 18:16

Kuva

Nimi: Felcia Moira Hayes
Sukupuoli: Nainen
Syntynyt: 23.11., 29 vuotta
Ammatti: yrittäjä, pitää omaa pubia nimeltä The Irish Fox
Puhuu kieliä: englanti, iiri, ranskan perusteet
Pelityspaikka: Snowfinch
Pelaaja: kujakettu
Ensiesiintyminen Snowfinchissä: 26.2.2011.

ULKONÄKÖ
Felcia on pienikokoinen ja siro nainen. Pituutta häneltä löytyy 163 cm ja painoa normaalisti. Kurveja naiselta kuitenkin löytyy ihan kohtuullisesti sillä hänellä on varsinkin leveä lantio sekä muodokkaat jalat. Vyötärö on suhteellisen selkeä ja rinnat sopusuhtaisen kokoiset. Nainen on enemmän lanteikas kuin rintava.

Naisen kasvot ovat suhteellisen pehmeät, soikion malliset. Hänen nenänsä on suora, leuka pieni ja siro ja huulet täyteläiset. Silmät ovat suurehkot. Väriltään vasen naisen vasen silmä on vihreä, oikea silmä taasen puoliksi sininen ja puoliksi vihreä. Felcia meikkaa yleensä näyttävästi mutta kuitenkin siististi, ja hänellä on tyypillisesti kissamaiset eyelinerrajaukset silmissään sekä usein myös huulipunaa huulissaan.
Naisen hiukset ovat luonnostaan punaiset ja hiusvärin johdosta hänellä on myös haaleita pisamia kasvoissaan jotka näkyvät kesäisin selkeämmin. Naisen suorat hiukset yltävät hieman olkapäiden yli ja jakaus sijaitsee vasemmalla puolella. Hiusten laatu on karkeaa. Felcia sävyttää hiuksiaan oranssimmasta punaisesta kirkkaanpunaisiksi.

Felcia pitää lävistyksistä ja tatuoinneista. Tämän vasemmassa kädessä on pieni aurinkotatuointi muistona hänen kuolleesta isästään, kaulassa naisella on tatuoituna kelttiläinen onnen solmu. Oikeassa korvassa Felcialla on viisi korvareikää joista kolmessa ylimmässä hän pitää piikin mallisia nappikorvakoruja, kahden alimman koruja hän vaihtelee yleensä erilaisiin riippuviin korviksiin. Vasemmassa korvassa on neljä korvareikää joista myös alimpien koruja hän vaihtelee.

Felcian tyyli on tilanteisiin sopiva ja käytännönläheinen. Hän pitää lähes poikkeuksetta hameita, housuja hänen päällään näkee suhteellisen harvoin ellei hän ole harrastamassa liikuntaa. Paidoissa hän pitää erilaisista kauluspaidoista sekä siitä että paidat ovat varsin syvään uurrettuja. Hän miettii asukokonaisuudet varsin tarkasti.
Työvaatteisiin kuuluu valkoinen kauluspaita, jossa on ¾-hihat, sekä musta esiliina jossa on kevyt pitsireuna ja tasku, jossa Felcia pitää muistikirjaa ja kynää. Lisäksi asuun kuuluu hieman polvien yli menevä vihreä hame sekä mustat korolliset kengät.

Felcian ääni on matalahko ja siitä kuulee että nainen on voimakastahtoinen. Irlantilaisaksentti kuuluu yleensä selkeästi puheesta. Puhetapa on rauhallinen ja selkeä mutta naisen ääni on kuitenkin eläväinen eikä suinkaan tylsä ja puuduttava. Nainen myös puhuu usein huomaamattaan käsillään.

Felcialla on hyvä ja suora ryhti, ja hän kulkee selkä suorana sekä pää pystyssä. Yleensä Felcia kävelee pitkiä ja nopeita askeleita sillä tavalla kuin hänellä olisi aina kiire.

LUONNE

Felciasta saa ensivaikutelmana kuvan kauniista ja järjestelmällisestä nuoresta naisesta joka kuitenkin paljastuu helposti paljon monipuolisemmaksi kuin mitä ensimmäisenä antaa ymmärtää.
Nainen on uusien ihmisten seurassa hiljainen ja varautunut ja onkin tarkkailijaluonne. Hän tekee havaintoja ympärillään olevista ihmisistä ja tapahtumista mielummin kuin lähestyy ihmisiä. Asiakaspalvelutyön tiimellyksessä hän toki osaa olla mukava ja jutella niitä näitä mutta itsestään hän ei yleensä kerro paljoa vieraammille tuttavuuksille ellei ole aivan pakko.
Felcia on myös introvertti ja uupuu siitä jos joutuu olemaan pitkään aktiivisesti sosiaalinen. Siksi hän viettää mielellään vapaa-aikansa pääasiassa yksin tai kotona kissansa kanssa. Joskin osasyy siihen että hän viettää aikaansa paljon yksin on myös se että hän on sosiaalisesti hieman kömpelö ihmisiin tutustuminen on hänelle hankalaa. Pintapuolisista ystävyyssuhteista hän ei niin välitä vaikka toki kanta-asiakkaita kohteliaisuudesta voi kadulla tervehtiäkin - hän etsii enemmänkin syviä ystävyyssuhteita mutta niiden muodostaminen on hankalaa kun on niin etäinen kuin Felcia.

Huumorintajua naiselta löytyy aivan riittävästi, varsinkin sarkasmin ja itseironian muodossa. Hän on myös järjestelmällinen ja tarkka siisteydestä, pitäen näin huolen että sekä hänen pubinsa että asuntonsa ovat useimmiten putipuhtaita - joskaan täysin elämättömiltä ja sieluttomilta paikkojen ei tarvitse siisteydestä huolimatta näyttää eikä muutama paperi tai lasi pöydännurkalla yleensä häiritse sen kummemmin.

Nainen on temperamenttinen ja omaa vahvoja mielipiteitä. Hän on feministi ja poliittiselta suuntaukseltaan varsin vihreä, mutta hän usein turhautuu ihmisten piittaamattomuuteen sekä tietämättömyyteen asioista ja siksi pitää usein suunsa kiinni vaikka jotkut ohikuullut puheenaiheet kävisivätkin hermojen päälle. Uskontoasioiden puolesta hän on lähinnä pakana ja kiinnostunut luonnonuskonnoista.
Felcia kuuntelee usein sivusta vaikeitakin keskusteluaiheita säästääkseen omia hermojaan koska väittely on useimmiten varsin tuloksetonta ja uuvuttavaa. Jos hän kuitenkin hermostuu riittävästi, oli aihe sitten vaikea tai tavanomaisempi, tekstiä tulee kyllä varsin runsaasti. Nainen on varsin liukaskielinen ja puhuukin helposti vastapuolensa pussiin päästyään vauhtiin.

Felcia on varsin herkkä ja empaattinen ja se onkin varmaan suurin syy miksi hän on ulkopuolisten seurassa usein helposti hieman tylyn tai tunteettoman oloinen - se on suojamekanismi hänelle itselleen. Hän ei halua näyttää vieraille kuinka herkkä on ja kokee sen itsekin usein hieman raskaana joten asia on helpompi maskeerata pois ja pitää lähinnä omana salaisuutena.

Hän viihtyy luonnossa parhaiten ja viettää mielellään vapaa-aikaansa tehden pitkiä kävelylenkkejä metsän siimeksessä, kenties laulellen samalla tai soittaen huiluaan - joskus myös istuen jonkin puun juurella piirtämässä.


MENNEISYYS
Felcia syntyi Dublinissa sateisena marraskuun iltana. Hänen äitinsä ja isänsä olivat molemmat irlantilaisia, äitinsä 32-vuotias ja isänsä 36. He molemmat rakastivat alusta asti suunnattomasti pientä esikoistaan ja hoivasivat tätä suurella rakkaudella koko sen ajan kun Felcia asui kotona.

Felcia eli lapsuutensa onnellisena, vaikka sisaruksia hänellä ei ollutkaan. Elämänsä ensimmäiset kaksi vuotta hän eli Dublinissa, mutta sen jälkeen Felcia perheineen muutti Irlannin länsirannikolle maaseudulle, Mayoon. Ystäviä tytölle löytyi naapuritaloista sekä koulusta, ja Felcia ssolmi muutaman hyvin syvän ystävyysuhteen jotka kestivät koko sen ajan jonka hän eli Irlannissa - ja joihin hän edelleenkin pitää yhteyttä. Musiikki oli lapsesta asti tytölle tärkeää, ja aina jos häntä masensi tai hänellä oli huolia, hän kuunteli musiikkia. Ystävät olivat hänellä myös tukena.
Felcia menestyi koulussa hyvin, ja vaikka aina hänkään ei jaksanut olla kovin ahkera, silti hän pärjäsi varsin hyvin.

Felcia aloitti huilunsoiton ollessaan kymmenen ja soitti aktiivisesti viisi vuotta tunneilla. Hän edelleen soittaa omaksi ilokseen sekä pitää arteenaan tallessa sitä huilua jonka hänen isänsä osti hänelle hänen syntymäpäivälahjaksi kun hän täytti 11.
Teini-iässä, 15-vuotiaana, Felcian kiinnostus koulunäyntiin oli alamäessä hänen ihastuttuaan. Tyttö oli aivan unelmissaan eikä voinut keskittyä mihinkään kunnolla. Hän tyynnytti silloinkin mieltään soittamalla tai kuuntelemalla musiikkia. Kun hän oli 16, hän ja poika aloittivat seurustelun, jota kesti yli vuoden varsin onnellisesti. Suhde ei olisi ehkä silloinkaan kariutunut ellei olisi tapahtunut jotain odottamatonta.
Felcian isä nimittäin kuoli sinä loppusyksynä jona Felcia olisi täyttänyt kahdeksantoista. Tämän isä ei ollut ollut kuin vasta reilu nelikymmenvuotias mutta tämä menehtyi ärhäkään syöpään. Suru sokaisi Felcian ja lopulta Felcia ja Michael päättivät suhteensa Felcian aloitteesta. He ovat kuitenkin edelleen hyvissä väleissä ystävinä ja pitävät toisiinsa yhteyttä. 18-vuotispäivä tuli ja meni ja lopulta seuraavan kevään aikana Felcia pääsi taas hitaasti tolpilleen ja surun yli.

Felcia oli opiskellut vaikka mitä, mutta häneltä loppui into kaikesta eikä hän oikein tiennyt alaansa. Hän ei tiennyt mitä tehdä tulevaisuudellaan.
Vaikka tyttö rakastikin kotiaan, hän lopulta päätti yhdeksäntoistavuotiaana muuttavansa muualle opiskelupaikan ja työn löytämisen toivossa. Hän otti pienen aurinkotatuoinnin käteensä muistoksi isästään ja päätti lähteä Kanadaan. Oikeastaan se oli vain hetken mielijohde, mutta Felcia päätti kuunnella sitä ja toimia sen mukaan - mitä menetettävääkään hänellä olisi?

Niin Felcia pakkasi tavaransa ja lähti Kanadaan jossa hän muutti asumaan merenrantakaupunkiin nimeltä Snowfinch. Hän kokeili kaikenlaista ja kävi erilaisia yrittäjyyskursseja. Lopulta nainen kouluttautui tarjoilijaksi, sitten baarimikoksi. Felcia lopulta keksinyt mitä hän tekisi, hän nimittäin perustaisi irlantilaishenkisen pubin.

Lopulta Felcia sai perustettua pubinsa Snowfinchin keskustaan. Hänen isänsä jättämästä perinnöstä oli ollut suuri apu, mutta myös hänen äitinsä tuki ja avustus olivat olleet ensiarvoisen tärkeitä. Felcia oli joutunut ottamaan myös pienen lainan, mutta siitä oli hyötyä. The Irish Fox oli avannut ovensa ja siellä tarjottaisiin juomia sekä pientä purtavaa - pubissa kävijät saisivat myös nauttia aidosta irlantilaisesta musiikista jota hän oli koko ikänsä niin kovasti rakastanut. Kaikki etsiminen, miettiminen ja puurtaminen oli kuin olikin siis lopulta tuottanut tulosta, ja Felcia uskoo vakaasti että hänen isänsä auttoi häntä niin perinnön kuin henkisen voiman kautta eniten. The Irish Foxin tiskin takana onkin muistolaatta omistettuna Felcian isälle.

GALLERIA
Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

FAN ART
Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva
© veranthia, © veranthia, © Nawa, © veranthia, © sitruunainen, © nezabudka

NIPPELITIETOA
-Felcia on ollut olemassa jo vuodesta 2008 asti - ja muuttunut sekä kasvanut monta kertaa matkalla.
-Felcian suosikkivuodenaika on talvi. Nainen kuitenkin pitää vuodenaikojen vaihtelusta ja lähinnä inhoaa kuumaa hellettä sekä marraskuun pimeyttä ja synkkeyttä.
-Naisen lempiruokaa ovat erilaiset lohiruuat sekä mausteiset eksoottiset ruuat. Suosikkijuomiin kuuluvat hyvät valkoviinit.
-Felcia ei voi sietää tummaa suklaata eikä olutta.
-Felcian salaisia paheita ovat erilaiset sarjakuvat sekä fantasiakirjat.
-Felcia rakastaa kissoja. Hän pitää kuitenkin lähes kaikista eläimistä sekä matelijoista. Myös ketut ovat erityisen lähellä hänen sydäntään.
-Felcia pitää kovasti huonekasveista ja hänen asuntonsa pursuaakin erilaisia kasveja. Hän myös kasvattaisi mielellään itse erilaisia yrttejä ja vihanneksia.
-Felcia soittaa poikkihuilua.
-Nainen pitää kovasti erilaisista kortti- ja lautapeleistä.
-Felcia kärsii masennuksesta sekä ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriöstä. Hänellä on hoitokontakti sekä mieto lääkitys tämän takia.
-Felcia omistaa viisivuotiaan bengalinkissanaaraan nimeltään Lucy.

Paluu Naiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron