Tänään on 22 Helmi 2019, 02:37


Keira Ana Clara Vásquez

Hyväksyttyjen naishahmojen esittelyt tänne.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Keira Ana Clara Vásquez

Viesti23 Helmi 2018, 21:10

Kuva

Nimi: Keira Ana Clara Vásquez
Kutsumanimi: Keira
Sukupuoli: nainen
Syntynyt: 6.7., 23 vuotta
Ammatti: opiskelee tanssin opettajaksi (samba), työskentelee sivutoimisesti erilaisissa töissä viikonloppuisin
Synnyinmaa: Brasilia
Puhuu kieliä: brasilianportugali (äidinkieli), englanti, espanja
Uskonto: katolilainen
Pelityspaikka: Snowfinch
Pelaaja: kujakettu
Ensiesiintyminen Snowfinchissä: 18.7.2013

ULKONÄKÖ
Pituutta tältä nuorelta naiselta löytyy noin 172 senttimetriä ja painoa hänellä on normaalisti. Keira urheilee säännöllisesti sekä tanssiharrastuksensa parissa että salilla ja lenkillä käyden. Hän pitää myös uimisesta. Tämä pitää naisen kehon notkeana sekä lihaskunnon hyvänä. Keiran keho on naisellinen näköinen mutta kärppämäisen solakka. Hänellä on selkeät kurvit, joskin lantio on kapeahko ja rinnat taasen suuret. Naisen kävelytyyli on usein hieman kiireistä vaikkei hänellä kiire olisikaan - askelet ovat pitkiä ja joustavia.

Keira on kaunis nuori nainen ja yksi hänen näyttävimpiä piirteitään ovat hänen hiuksensa. Mustat hiukset ovat pitkät (yltävät lapaluiden yli, suorana yltäisivät rutkasti pidemmälle), tuuheat, ja luonnostaan miltei korkkiruuvikiharat. Toisinsanoen Keiralla on todellinen hiuspehko jota ei ihan hetkessä kesytetäkään; pahoina päivinä kampa voikin jäädä hiuksiin kiinni. Keira pitää hiuksiaan yleensä auki mutta urheillessaan ponnarilla. Joskus hän saattaa yrittää suoristaa hiuksiaan tai letityttää ne kiinni pienille leteille mutta useimmiten naisen tapaa hiukset vallattomasti levällään.

Keiran iho on väriltään suklaanruskea. Kuten hänen hiuksensa, kulmatkin ovat Keiralla mustat. Suuret silmät ovat väriltään niin intensiiviset ruskeat että näyttävät enemmänkin mustille ja niitä koristavat tummat mutta varsin lyhyet ripset. Nenä on suora ja leveä ja naisen huulet ovat hyvin täyteläiset. Nenän vieressä kasvojen oikealla puolella on kauneuspilkku. Korvareikiä Keiralla on vain yhdet ja hän pitää niissä toisinaan renkaita muttei usein välttämättä mitään. Tatuointeja naisella on yksi mutta se ei ole kovin näkyvässä paikassa: hänellä on kolibri oikealla puolella alavatsaa, lantioluun lähellä, sekä napakoru.

Keiran tyyli on rento mutta naisellinen ja hän pitää erityisesti pitkistä saappaista, korkeista koroista, korkeavyötäröisistä housuista, napapaidoista ja väljistä, ohuista paidoista. Vaatteet ovat yleensä asialliset ja aistikkaat mutta myös sopivasti rennot. Hameita Keira ei yleensä pidä mutta mekkoja maun mukaan, lähinnä kuitenkin juhlissa tai kesähelteillä.

LUONNE
Keira on eloisa ja räväkkä nuori nainen. Hän on kuin kala vedessä silloin jos on tiedossa villiä juoksentelua, tanssia tai mitä tahansa aktiivista hauskanpitoa. Tyttö pitää juhlimisesta ja osaa olla ottamatta asioita turhan vakavasti. Toki hän osaa olla myös ihan järkevä tarpeen vaatiessa ja saattaakin joskus yllättää tietäväisyydellään. Nuorikko pitää myös lukemisesta ja hänellä on hyvä muisti joten tiedonjyväset jäävät hänen pääkoppaansa helposti.

Keira haluaa mieluusti tehdä uhkarohkeitakin temppuja oikealla päällä ollessaan, ja varsinkin alkoholi tarpeeksi nautittuna saa tytön heittämään helposti kaiken varovaisuuden nurkkaan. Keira on myös kokeillut kannabista useammankin kerran muttei käytä sitä millään muotoa vakituisesti.

Keira saattaa olla uusien ihmisten seurassa alkuun vähän kylmän oloinen. Hän arvioi yleensä tarkkaan millaisesta seurasta pitää ja millaisesta ei. Jutun alkuun päästyä tai ainakin heti kun Keira on päättänyt onko ihminen tutustumisen arvoinen, puheliaisuus ja aktiivisuus pääsevät valloilleen ja sitten se onkin menoa. Kun Keiran kanssa pääsee nimittäin vauhtiin, ei sitä tiedäkään mistä voi itsensä löytää.

Syvällisiä ihmissuhteita Keiralla ei ole kovinkaan paljon sillä tytön mielenkiinto ei välttämättä riitä tarkempaan tutustumiseen. Hän kaipaa niin paljon uutta ja mielenkiintoista että hänellä ei ole esimerkiksi monia pitkäaikaisia ystävyyssuhteita vaan ystävät ovat vaihtuneet paljon vuosien varrella ja seurustelusuhteet ovat kaatuneet tytön mielenkiinnon puutteeseen. Ei hän silti täysin toivoton ihmisten kanssa ole. Keira on vain lähempään tutustumiseen loppujen lopuksi todella nirso ja yllättävän varovainen. Kaikkiin voi tutustua pintapuolisesti ja aina voi pitää hauskaa mutta Keiralla on ongelmia oikeasti rauhoittua ja päästää joku lähelleen.

Keira on uskovainen vaikkei asiasta paljon puhukaan eikä anna sitä juurikaan ilmi. Kirkossa hän käy juhlapyhinä muttei oikeastaan muuten eikä tyttö rukoile esimerkiksi päivittäin. Voisi kai siis sanoa että tyttö on enemmänkin tapauskovainen kuin mikään harras katolilainen.

Kaikenkaikkiaan Keiraa voisi kai sanoa luonteeltaan tuliseksi ja intohimoiseksi. Keira on pitkävihainen ihminen mutta tappelemisessa hän on toivottoman huono. Siitä huolimatta tämä saattaa haastaa riitaa jopa isoille miehille oikeasti tulistuessaan.

MENNEISYYS
Aléxia ja Eduardo Vásquezin keskimmäinen lapsi, Keira Vásquez, syntyi helteisenä heinäkuun päivänä Brasilian sydämessä, Rio de Janeirossa. Vanhempi sisar Lorena oli juuri täyttänyt neljä vuotta pikkusiskon syntyessä, ja vaikka oli mukavaa saada sisko niin asia oli Lorenalle aluksi vaikea koska tämä pelkäsi jäävänsä vähemmälle huomiolle. Kasvaessaan sisarukset tulivat kuitenkin todella läheisiksi ja Lorena onkin jäänyt Keiralle ainoaksi ihmiseksi jolle hän todella pystyy kertomaan kaiken. Vanhemmat sen sijaan ovat olleet tytölle aina hieman etäisiä, näiden huomion olleen yleensä suuntautunut enemmän esikoiseensa tai myöhemmin syntyneen kuopukseen. Keira rakastaa kyllä vanhempiaan kyllä mutta ei tunne näitä niin läheisesti.

Keira pärjäsi koulussa aina hyvin, erityisesti kiinnostuneena biologiasta, musiikista ja liikunnasta. Tyttö aloitti tanssiharrastuksen nuorella iällä, rakastuen siihen välittömästi. Myös erilaiset pallopelit kuten jalkapallo olivat tytön mieleen ja suurimman osan päivistään hän vietti aina ulkona pelaten ja leikkien muiden kanssa. Isosisko oli paljon rauhallisempi luonteeltaan ja keskittyi enemmän lukuaineiden opiskeluun koulussa, pitäen erityisesti äidinkielestä ja matematiikasta. Toisinaan Keira oli todella tympääntynyt siitä ettei isosisko ollut niin räväkkä kuin tämä olisi toivonut, mutta toisaalta Lorenan kylmän viileä järkevyys on ollut usein Keiralle suureksi hyödyksi.

Aléxia ja Eduardo saivat vielä yhden lapsen Keiran ollessa seitsemän ja Lorenan ollessa yksitoista. Pikkuveljen nimeksi tuli Miguel ja tästä kasvoi aikamoinen riiviö ajan mittaan, täynnä energiaa kuten Keira.

Lapset kasvoivat, ja Lorena halusi lukion suoritettuaan jatkaa yliopistoon lukemaan lääketiedettä. Hän muutti kotoa ja matkasi opiskelujensa viemänä ennen pitkään niin Amerikassa kuin monissa Euroopan valtioissakin. Keira jäi kotiin ja tunsi olonsa todella yksinäiseksi isosiskon lähdettyä, olihan tämä loppujenlopuksi ollut Keiran vankin tuki ja turva. Teinityttö ajautui kokeilemaan kavereidensa kanssa erilaisia päihteitä välillä runsaastikin ja koulunumerotkin tippuivat muutaman asteen. Tanssiin ja liikuntaan Keira kyllä panosti edelleen mutta vanhemmat olivat silti huolissaan muutoksesta. Tyttö oli usein viikonloppuisin ulkona kavereidensa kanssa ja ei mennyt pitkäänkään kun hänelle tarjottiin pilveäkin. Keira ei sanonut ei, hän oli halukas kokeilemaan. Kokemus oli tytölle osin pelottavakin mutta siitä huolimatta hän on polttanut pilveä myös myöhemmin.

Keiralla kerkesi olla muutama lyhyt suhde teinivuosinaan mutta ne eivät kestäneet loppujenlopuksi kun tämä ei itse jaksanut panostaa niihin. Hauskanpito tuntuikin olevan enemmän hänen juttunsa ja tyttö aikoi jättää vakavammat seurustelut ajalle jolloin hän osaisi sellaista arvostaakin. Tanssi ja hauskanpito olivat hänen nuoruuden avainsanansa eikä hän ole niistä edelleenkään luopunut. Vanhempien poissaollessa saatettiin pitää bileitä kotonakin, ja jos Keiran olisi pitänyt vahtia Miguelia niin hän lähetti tämän kaverin luo yöksi.

Keira kuitenkin suoritti opinnot kunnialla loppuun kohtuullisin arvosanoin ja päätti lopulta haluavansa itsekin seikkailla ympäri maailmaa kuten siskonsa. Hän suuntasi ensin Amerikkaan mutta koska isosisko oli parhaillaan Kanadassa, se houkutteli Keiran perässään muuttamaan Kanadassa sijaitsevaan Snowfinchiin jossa hän jatkoi sambanopettajaksi tähtääviä opintojaan.

SUKULAISSUHTEET
Lorenan toinen nimi tulee hänen isänsä äidin nimestä ja Keiran toinen nimi hänen äitinsä äidin nimestä joka on myös hänen äitinsä toinen nimi.

Aléxia Ana Clara Vásquez (os. Ponce) - äiti (50 vuotta)
Eduardo Diego Vásquez - isä (49 vuotta)
Lorena Pietra Olivia Vásquez - isosisko (27 vuotta)
Miguel Renato Vásquez - pikkuveli (16 vuotta)


GALLERIA
Kuva Kuva

FAN ART
Kuva Kuva
© TuikKu, © veranthia

NIPPELITIETOA
-Keira rakastaa kuumaa ja hellettä ja pitää kesästä vuodenajoista eniten.
-Keira omistaa kaksi avoparikaija-papukaijaa, jotka ovat molemmat naaraita. Niiden nimet ovat Bianca ja Lara.
-Keira pitää tulisesta ruuasta ja tämän lempijuoma on Fanta.

Paluu Naiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron