Tänään on 22 Helmi 2019, 01:49


Gamette Nilsen

Hyväksyttyjen naishahmojen esittelyt tänne.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

Sasu

Pikkuvanha

  • Viestit: 145
  • Liittynyt: 26 Loka 2013, 09:28

Gamette Nilsen

Viesti20 Helmi 2018, 16:35

Gamette Nilsen

Kuva

Nimi: Gamette Andrée Nilsen
Lempinimet: Gem
Ikä: 32 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Kaupunginvaltuutettu
Puhumansa kielet: Ranska (äidinkieli), englanti, hitunen norjaa ja ruotsia
Synnyinmaa: Ranska
Kansalaisuus: Kanadalainen

ULKONÄKÖ

Gameten ulkonäössä yhdistyvät sekä ranskalaiset että norjalaiset piirteet. Skandinavialaiselta suvulta ovat peräisin vaaleat hiukset ja pohjoismaalaisen vaalea iho, lämpimänruskeat silmät taasen ovat ranskalaisen isän peruja. Paljon muuta Gamette ei sitten isältään ole perinytkään kuin silmien värin ja ruumiinrakenteen, joka kallistuu ennemminkin jäntevän kuin siron puolelle. Pituutta Gametelle on siunaantunut 166 senttiä, johon korot usein tuovat vielä pari senttiä lisää. Gamette ei milloinkaan kieltäydy hyvästä ruuasta laihdutukseen vedoten, muttei myöskään karta liikuntaa kaikin keinoin. Hän on sitä mieltä, että naisellisia muotoja ja kehon pehmeyttä ei pidä hävetä, tuputtivat mainokset sitten mitä hyvänsä. Vaaleaverikkö toki nauttii luonnossa liikkumisesta ja ulkoilusta, mutta jos on valittava herkullisen illallisen ja kuntosalikäynnin välillä, vaaka kallistuu hyvin nopeasti ensimmäiseen. Mutta kuten nainen itse sen sanoo: elämästä pitää aina välillä vain yksinkertaisesti nauttia!

Pitkiä hiuksiaan Gamette pitää töissä usein nutturalla, mutta vapaa-ajalla hänen kutrinsa ovat yleensä käytännöllisesti letillä niskassa. Naisen pyöreähkön mallisia, töitä varten kevyesti meikattuja kasvoja kehystää kuitenkin aina suortuva puolella tai toisella, välillä molemmilla. Gamette ei stressaa ulkonäöstään ja valitsee arkiaamuisin mieluummin kymmenen minuuttia lisää yöunia kuin perusteellisen tälläytymisen, mutta toisinaan hän saattaa panostaa pelikuvaansa ihan vain huvin vuoksi. Töihin lähtiessä vaatepulmat on helposti ratkaistu, sillä Gamette omistaa vain muutaman työkäyttöön soveltuvan jakkupuvun. Nämä kaikki koostuvat polvipituisesta hameesta ja bleiseristä, joiden seurana kaapissa on kauluspaitoja sekä muutama korkokenkäpari. Myöskään viikonloppuisin ei ole tavatonta nähdä Gamettea korkokengät jalassa kaupungilla, mutta kymmensenttiset piikkikorot ovat ehdoton-ei-listalla nyt ja ikuisesti.

Talvisin Gamette vetää jalkaansa luonnollisesti talvisaappaat, päällensä kevyemmillä pakkasilla villakangastakin ja kirpeämmällä kelillä iloisen punaisen toppatakin, ja tarvittaessa nappaa mukaansa myös pipon, käsineet ja kaulahuivin. Kesäisin vaatekaapista valituksi tulevat sen sijaan liehuvat kukkamekot, leveälieriset, iloisenväriset hatut ja sandaalit. Säänmukainen pukeutuminen on Gametelle tuttu käsite, ja syksyllä kiiruhdetaan töihin sitten vaikka kumisaappaat jalassa, jos kerran taivaalta tulee kaatamalla vettä. Käytännöllisyys ja mukavuus painavat siis paljon naisen kierrellessä vaateostoksilla, mutta Gamette osaa myös yllättää – päivästä riippuen pukeutuminen voi olla melkein mitä vain.

LUONNE

Hallitseva piirre Gameten luonteessa on kertakaikkinen positiivisuus, jolla on tapana pyrkiä pintaan tilanteessa kuin tilanteessa. Hymy vaaleaveriköllä on herkässä, ja hänen olemuksensa aina välillä suorastaan säteilee iloa ympäristöönsäkin. Peruskäyttäytymiseltään nainen on kuitenkin useimmiten vakaa ja tyyni. Ei silti puhettakaan siitä, että Gamette olisi sitä tyyppiä, joka vain seuraa maailman menoa vierestä. Totta on, että hän kyllä luottaa siihen, että asiat järjestyvät aikanaan, mutta passiivisuus on silti kaukana vaaleaveriköstä. Hän innostuu helposti kaikesta, mutta malttaa useimmiten myös hetken aikaa pohtia asioita, eikä vain säntää suuna päänä toimintaan. Pääsääntö kuitenkin on, että vaikka jonkin hienon idean toteuttamiselle olisi joitain esteitä, Gamette ennemminkin tarttuu reippaasti toimeen esteiden raivaamiseksi kuin jää voivottelemaan että ‘mitäs sitä nyt kun ei mennytkään ihan niin kuin piti’. Sen vaaleaverikkö kuitenkin myöntää, että on olemassa pulmia jotka eivät joissain olosuhteissa ratkea edes loppumattomalla tarmolla ja optimismilla. Niitä ei kuitenkaan ole paljoa, ja ainahan olosuhteet muuttuvat!

Äidiltään Gamette on perinyt jonkinlaista välittömyyttä, aitoutta ja avoimuutta, isältään taas sanavalmiutta. Ranskassa kasvatettu kun on, Gamette kyllä hallitsee kaikenlaiset käytöstavat ja etiketit, mutta ranskalaista kiivautta hän ei kuitenkaan ole perinyt. Vaaleaverikkö saattaa harmistua, ärsyyntyä, närkästyä, mutta suuttumaan häntä ei saa. Jotain aika kamalaa pitäisi tehdä, että Gamette olisi aidosti raivoissaan. Huonoja päiviä on kaikilla, mutta kiukusta kirkuminen ja jalan polkeminen eivät kerta kaikkiaan kuulu Gameten tapoihin. Mykkäkoulukin on puheliaalle vaaleaverikölle sangen äärimmäinen keino.

Yksi tärkeimmistä Ranskasta perityistä piirteistä, jotka Gameten käytökseen vaikuttavat, on rakkaus ruokaan ja ruuanlaittoon. Nainen on intohimoinen uusien reseptien kokeilija, eikä hänen kokkaamisensa todellakaan rajoitu ranskalaisen keittiön antimiin. Vaaleaverikkö ei ole koskaan opiskellut ruuanlaittoa, mutta itseoppiminen on tähän asti toiminut vallan mainiosti. Yritys ja erehdys ovat olleet mainioita opettajia, ja nykyään Gamette ei vain pidä ruuanlaitosta, vaan on myös hyvä siinä. Mikä siis olisi parempaa kuin maistuva, itsetehty illallinen työpäivän jälkeen? No tietenkin maistuva illallinen ystävän seurassa! Gamette on hyvin sosiaalinen ja tulee – tai ainakin yrittää kovasti tulla – kaikkien kanssa toimeen. Vaikka näin rakentuukin kattava tuttavien verkosto, on yksi läheinen ystävä naiselle kuitenkin tärkeämpi kuin kymmenen puolituttua yhteensä.

MENNEISYYS

Vaikka Gameten äiti on syntyperältään norjalainen, on vaaleaverikkö viettänyt koko elämänsä Ranskassa. Greta, hänen äitinsä, perheineen muutti Ranskaan melkein heti kun Greta oli syntynyt, joten hän kasvoi ranskalaiseksi. Samoin kävi Gametelle. Hänen isänsä, Jean, on syntyjään ranskalainen, asunut koko ikänsä Ranskassa ja tulee varmaankin elämään siellä koko loppuelämänsä. Kun myös Gretalla oli Ranskan kansalaisuus, ei ollut puhettakaan siitä että Gameten kotimaa olisi ollut joku muu kuin Ranska. Norjaan naisella ei ole samanlaisia suhteita vaikka hänen isovanhempansa, eli Gretan vanhemmat, muuttivatkin sinne takaisin melko pian Gretan mentyä naimisiin. Niinpä vain äidiltä peritty sukunimi muistutti tyttölasta arjen keskellä skandinaavisesta taustasta. Perhe vieraili Norjassa harvoin, sillä heillä ei ollut varaa jatkuviin edestakaisiin lentoihin. Koska Gamette ei näin ollen päässyt paljoa juttelemaan isovanhempiensa kanssa, ei hän ole oppinut puhumaan norjaa kuin ihan hieman. Gretakaan ei opettanut sitä hänelle, vaan sen sijaan pisti tyttärensä käymään ‘kielikylpyluokkaa’, jossa Gamette oppi puhumaan englantia. Käytyään koko peruskoulunsa käytännössä katsottuna kaksikielisesti, on naisen englanti nykyään lähes yhtä hyvää kuin ranska. Norjaa, ja sen sukulaiskieltä ruotsia, Gamette on ehtinyt elämänsä aikana opetella myöskin.

Gameten lapsuus oli kaikin puolin leppoisaa. Rakastavat vanhemmat, keskituloinen perhe, omakotitalo rauhallisella alueella ja hyvätasoinen koulu. Hänen ranskalaiset isovanhempansa, eli Jeanin vanhemmat, olivat paljon läsnä perheen arjessa ja paikkasivat näin Norjassa asuvat isovanhemmat. Koulussa Gamette oli ahkera ja tunnollinen, ja sai useasti kuulla äidiltään miten pääsisi vielä pitkälle elämässään valoisan asenteensa ja ahkeruutensa ansioista.

Kun peruskoulu ja lukio oli käyty, oli aika suunnata korkeakouluun. Gamette haki opiskelemaan lakia Ranskaan, muttei pettymyksekseen päässyt. Sinnikäs tyttö ei kuitenkaan lannistunut, vaan päätti pitää välivuoden ja hankkia elämänkokemusta. Ensin hän matkusti Norjaan tapaamaan isovanhempiaan. Työskentely Norjassa ei kuitenkaan kuulunut Gameten suunnitelmiin, sillä jopa isovanhempiensa kanssa hän puhui suurimmaksi osaksi englantia. Työt kotimaassa Ranskassa eivät myöskään houkutelleet nuorta naista, vaan hän lähti työnhakuun Kanadaan asti. Maa olikin kaksikieliselle Gametelle kuin tehty, ja kuinka ollakaan, ranskalainen lakiopisto muuttui ennen pitkää kanadalaiseksi yliopistoksi. Gamette haki opiskelemaan ja tällä kertaa myös pääsi sisään. Niinpä edessä oli läksiäis-/onnittelujuhlien jälkeen muutto Kanadaan.

Opiskelunsa vaaleaverikkö suoritti itä-Kanadassa, mutta kun yhteiskuntatieteiden opinnot olivat valmiit, muutti hän länsirannikolle. Gamette aloitti kunnallisissa tehtävissä ensin lähes roskakorin tyhentäjän tasolta, mutta pikkuhiljaa on kivunnut ylemmäs arvoasteikossa – kunnes nyt, reilut viisi vuotta kaupunkiin muuttonsa jälkeen, tuli juuri hiljattain valituksi kaupunginvaltuutetuksi.

SUHTEET

-Gameten paras ystävä on Llea Chahayaputri

FANART

(Tulossa)

TILPEHÖÖRIÄ

MUSIIKKIA
Daylight in Amestris
Valse De La Lune
Tip Toe Waltz

Gamette pitää: Aurinkoisista päivistä, sateisista päivistä, merenrannasta, keväästä, teatterissa käymisestä, komedianäytelmistä, keltaisista kukista.

Gamette ei pidä: Mustista vaatteista (itsellään, muut saavat pitää päällään mitä huvittaa!), kyynisyydestä, välinpitämättömyydestä, iltapäiväruuhkasta.

Paluu Naiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron