Tänään on 22 Helmi 2019, 01:51


Iris Härma

Hyväksyttyjen naishahmojen esittelyt tänne.
  • Kirjoittaja
  • Viesti
Poissa
Avatar

kujakettu

Ylläpitäjä

  • Viestit: 848
  • Liittynyt: 19 Loka 2013, 12:46
  • Paikkakunta: Mli

Iris Härma

Viesti05 Helmi 2018, 18:46

Kuva

Nimi: Iris Härma
Sukupuoli: nainen
Syntynyt: 2.1, 48 vuotta
Ammatti: matkailualan yrityksen toimitusjohtaja
Puhuu kieliä: viro, englanti, venäjä, espanja ja ranska
Tyttäret: Milena †, Nana (13 vuotta)
Pelityspaikka: Snowfinch
Pelaaja: kujakettu
Ensiesiintyminen Snowfinchissä: 11.11.2012


ULKONÄKÖ
Yleisilme Irisin kasvoilla on joko täydellisen mitäänsanomaton, ylenkatseinen, hapan tai puhtaan vittuuntunut. Ilmeet ovat useimmiten paljon ennemmin negatiivisia kuin positiivisia, ja on paljon helpompi saada Irisin kasvoilla näkymään raivo kuin pyytteetön hymy. Tarpeen vaatiessa Iris kyllä osaa takuuvarmasti olla ilmeetön, useimmiten vain ei satu huvittamaan.

Iris on varsin pieni ja vaalea naisihminen, mutta tiettyä huokuvaa arvovaltaa hänestä löytyy siitä huolimatta runsain mitoin. Pituutta hänellä ei ole kuin vaivaiset 152 senttimetriä, painoa on juuri sopivasti tai ei ainakaan pahasti liiaksi. Irisistä näkee tämän olleen nuorempana kaunis mutta ikä on hieman kauhduttanut Irisin yleisilmettä. Hänellä on leveä lantio, suhteellisen pitkät ja muodokkaat jalat, selkeä vyötärö ja pienehköt rinnat. Hänellä on myös pieni terve vatsa, jota Iris kuitenkin inhoaa ja pahimpina päivinä hän haluaisi tunkea itsensä korsettiin vain että ei tarvitsisi tuijotella itseään sellaisena millaisena vuodet ovat hänet tuoneet. Hänen painonsa kuitenkin heittelee johtuen stressistä ja sen tuomista pitkistäkin syömättömyys- tai ahmimiskausista sekä ryyppyputkista.

Irisillä on karkean malliset, terävät kasvot. Hänellä on pienet korvat (joissa molemmissa on yksi korvareikä), korkeahkot poskipäät, terävä leuka sekä paksut huulet joiden suupielet painuvat luonnostaan alaspäin. Nenä on suurehko, suora, terävä ja pitkä, eli toisinsanoen se herättää huomion ja helposti tekee diivamaisen olemuksen, moisen nenän kanssa kun on helppo kulkea niin ikään nokka pystyssä. Silmät ovat suuret, syvän tummanruskeat väriltään sekä hieman ulkonevat. Luomet ovat raskaat ja ripset luonnostaan pitkät. Kulmat ovat vaaleat ja huolella muotoonsa nypityt. Meikkiä Irisillä on yleensä aina muttei yleensä liioitellusti - ripsiväriä, huulipunaa, usein tosin myös tummaa luomiväriä joka ei tee raskasluomista olemusta mitenkään keveämmäksi. Otsa on korkeahko mutta yleensä enimmikseen hiusten peitossa.
Irisin hiukset ovat hyvin vaaleat, niin että kirkkaalla kesäsäällä niitä voisi luulla miltei valkeiksi. Iris pelkää harmaita hiuksia joita ei onneksi ole vielä näkynyt, mutta hän elää toivossa että hänen vaaleassa olemuksessaan niitä ei huomaisikaan. Hänen hiuksensa ovat karkeat ja ohuet mutta niitä on paljon. Ne ovat varsin suorat, mutta Iris usein taivuttelee ja kihartelee latvoja jonkin verran. Luonnostaan hänen hiuksensa ovat hieman laineikkaat lähillä kostealla säällä. Mitaltaan ne yltävät hieman kainaloiden alapuolelle. Jakaus on hieman vasemmalla puolella, mutta hiustyyli itsessään on hyvin mutkaton. Irisin hiukset ovat alinomaan silmillä ja ne ovat usein hieman sotkuiset siloitteluyrityksistä huolimatta. Nopea nuttura on ainoa muu kampaus avointen hiusten lisäksi minkä hänellä saattaa nähdä, hän kun ei hiuksiaan oikein osaa eikä jaksa muuten laittaa. Jos joku hänen hiuksensa laittaa niin se on yleensä hänen tyttärensä Nana.

Irisin vaatteet korostavat tämän olemusta - ne ovat suhteellisen asialliset, toimisto-/työvaatemaiset. Iris käyttää yleensä alinomaan jakkupukuja tai ainakin polven alapuolelle yltäviä kynähameita. Muodot vaatteissa ovat yksinkertaisia ja selkeitä, ei turhia kuvioita eikä turhan paistavia värejä - tummahkoa sinistä, ei niin voimakkaan punaista, mustaa.. kaikenkaikkiaan toimistovaatevärejä. Paidat ovat usein puolipitkähihaisia joissa on avara pääntie ja kaulus sekä käännettävät hihansuut napituksilla. Takit saattavat sitten ollakin mahtipontisempia, eikä turkiskaan ole mitenkään olisi poikkeuksellinen näky Irisin päällä. Takeissa on usein joko hyvin korkea tai muulla tavoin näyttävä kaulus tai valtava turkisreunus. Iris omistaa myös lukuisia irtonaisia turkiksia ja höyhenpuuhkia joita voi pitää harteilla ilman takkia. Mitään urheiluvaatteita tai edes mitään rentoja t-paitoja Irisin päällä ei ikinä näe - hänet pitäisi varmaankin pakottaa pukemaan sellaisia. Housuja tämä käyttää välillä myös, mutta oikeastaan vain mustia pitkiä liituraitahousuja.
Mitä Irisin kenkiin sitten tulee, niiden suhteen hän on lähinnä varsin itsetuhoinen. Iris kokee olemukseensa kuuluvan voimakkaasti korkeakorkoiset korkokengät vaikka hänen oikea jalkansa on pysyvästi vaurioitunut eikä korkokenkien käyttäminen todellakaan tee jalalle hyvää, minkä lääkärikin on monesti todennut. Niinpä kaikesta mahdollisesta kivusta huolimatta Iris pitää itsepintaisesti korkokenkiä eikä hän työaikana koskaan onnu jalkansa kanssa - töistä lähdettyä hän saattaa sitten matkalla bussipysäkille linkata hyvinkin pahasti. Iris kestää kivun hammasta purren ja se vaikuttaa osana myös tämän ärtymykseen varsinkin työilmapiirissä. Iris ei hirveän mielellään käytä kävelykeppiä koska hän kokee sen vanhentavan häntä kamalasti, mutta välillä pahimpina päivinä hänen on vain pakko käyttää sitä. Iris on kuitenkin hankkinut varta vasten tyylikkään mustan kepin joka antaa hänen olemukselleen sellaisen säväyksen että sen lähinnä kokee kuuluvan kalustoon.

Kaikesta huolimatta Iris kulkee aina hyvässä ryhdissä ja arvokkaasti, oli hän miten pahalla päällä tahansa tai koski häneen miten paljon hyvänsä. Askelet ovat lyhyitä sekä harkittuja mutta tarpeen vaatiessa hyvinkin nopeita.
Ilmeet ovat tosiaan useimmiten jollain tavalla negatiivisia silloin kun Iris on vuorovaikutuksessa jonkun kanssa - muun ajan hän on lähinnä ilmettömän, lievästi alakuloisen tai alati hieman häirityn näköinen, niinkuin kaikki ärsyttäisi häntä. Irisillä on kyllä huumorintajua, mutta hän itse lähinnä käyttää omaansa vittuiluun, naljailuun, sarkasmiin, ironiaan, mustaan huumoriin ja kaiken kaikkiaan kaikilla tavoilla muiden ihmisten rasittamiseen. Hänen kielensä on terävämpi kuin uusi keittiöveitsisarja, eikä Iris todellakaan jakele kohteliaisuuksia auliisti. Ääni itsessään on kantava, kantaaottava ja matalahko, jossa kuuluu alituinen pisteliäisyys. Kiroamista Iris harrastaa aika huoletta vaikka töissä yrittääkin pitää kiroilun mininmissään.

LUONNE
Ulospäin voimakastahtoisen näköinen uranainen. Voimakastahtoinen Iris todellakin on, uranainen ei kenties niin täysin omasta tahdostaan mutta kantaa imagonsa huolella. Usein Irisin perusilme on aika välinpitämätön, kopea tai muuten vain jotenkin negatiiviseen sävyyn tyhjä. Hän on kuitenkin myös oikea rääväsuu ja kiroaa minkä ehtiää jos jokin menee pieleen, ja Irisin näkökulmasta asiat menevät alinomaan pieleen. Iris on todella temperamenttinen ja on kova huutamaan jos oikein rupeaa vituttamaan - muuten Iris lähinnä jakelee alituisen sarkastisia, pisteliäitä, naljailevia, nenäkkäitä tai muuten vain ilkeitä välikommentteja. Osaa Iris oikeasti olla asiallinen, kohtelias ja ihan mukavakin, mutta aika harvoin sattuu kohdalle ihminen jolle Iris haluaa olla sellainen.
Iris ei itsekään pidä itseään mitenkään kovin hyvänä, mukavana tai tutustumisen arvoisena ihmisenä, joten voisi todellakin väittää että kaikesta ylenkatseellisesta diivailusta huolimatta Irisillä on todella huono itsetunto. Hän on hyvin suorapuheinen ja kiivastuessaan saattaa pahimmillaan sanoa todella pahasti jostakusta toisesta tai kertoa ihan liikaa omista ajatuksistaan. Iris ei nimittäin juurikaan normaalisti kerro omista ajatuksistaan ja murheistaan toisille. Sen sijaan hän hukuttaa pahan olonsa viskiin ja tupakkaan, josta hän kantaa jatkuvaa syyllisyyttä kun hänellä on lapsikin kotona. Iris kuitenkin antaa Nanan viettää paljon aikaa kavereidensa kanssa ja yökylässä jolloin Iris voi itse rauhassa surra itseään ilman niin suuria tunnontuskia.

Kaikesta huolimatta Irisillä on todella paljon sisua eikä tämä yleensä ole ikinä, ikinä valmis luovuttamaan eikä antamaan omia periaatteitaan periksi tai pyörtämään puheitaan. Hän kulkee aina suoraselkäisenä ja vain todella satunnaisesti iskee pistoksia jolloin Irisistä todella tuntuu ettei hän jaksa.
Irisillä on kokoisekseen naiseksi yllättävän paljon voimaa eikä hän pelkää käyttää sitä - tosin jos joku iskee takaisin niin siinä käy helposti huonosti muunmuassa Irisin huonon jalan eikä muutenkaan niin rotevan rakenteen takia. Toisaalta usein jo pelkkä Irisin tulinen asenne voi olla yllättävänkin pelottava.

Iris on kokenut kovia ja on kova nainen - mutta hänessäkin on se puoli joka kaipaisi kipeästi ystävää ja juttuseuraa sillä hän kokee jatkuvasti olevansa maailmassa ihan yksin.

MENNEISYYS
Irisin menneisyys on ollut pitkälti hyvin sekava, täynnä ravaamista sinne tänne ja saavutuksina ei paljoakaan mitään joka häntä itseään liikuttaisi. Irisin isä on virolainen, siitä tulee hänen erikoinen sukunimensä Härma. Hänen äitinsä sen sijaan oli englantilainen ja nimeltään Bennett. Myöhemmin Irisin ensimmäinen tytär vaihtoi sukunimensä Bennettiksi.

Lapsuus tai nuoruus ei ole oikeastaan niin oleellista. Iris oli temperamenttinen jo pienestä asti, hyvä kielissä ja menestyi tahtomattaan liiankin hyvin asioissa. Iris olisi nimittäin paljon mielummin pysytellyt taka-alalla ja huomaamattomana koska hän on aina vihannut näyttävässä asemassa olemista, peläten sen tuomaa vastuuta sekä ahdistuen muutenkin toisten itseensä kohdistuvasta huomiosta. Hän kuitenkin on ollut aina ahkera ja hyvä asioissa joihin paneutuu ja se sai hänet pitkälle koulu- ja myöhemmin työelämässä.

Iris on aina syistä tai toisista ollut enemmänkin yksin. Ystävät ovat vaihtuneet, vuodet vierineet, ihastukset ja rakkauden kohteet kadonneet. Nuorena aikuisena hän tapasi kerran venäläisen miehen johon hän rakastui palavasti ja jonka kanssa hän sai tyttären, Milenan. Mies kuitenkin jätti hänet jo kauan ennen lapsen syntymää vastaamatta enää koskaan yhteydenottoihin ja se särki Irisin sydämen pahemman kerran.

Iris ei osanut käsitellä vanhemmuutta sydänsurujensa keskellä eikä asiaa auttanut hänen nuori ikänsä eikä se että ketään ei ollut auttamassa. Lapsen ja äidin suhteesta kasvoi hyvin etäinen ja vanhemmalla iällä Irisin tytär alkoi käyttäytyä suorastaan vihamielisesti äitiään kohtaan. Milena muutti pois kotoa kuusitoistavuotiaana ovet paukkuen eikä sen jälkeen enää ottanut koskaan yhteyttä äitiinsä. Tytär tuntui olevan kiinnostuneempi isänsä suvusta ja halusi etsiä oman elämänsä koska hän ei tullut äitinsä kanssa lainkaan toimeen. Milenalla oli myös jo nuorena päihdeongelma joka siirtyi nopeasti alkoholista kovempiin huumeisiin. Vuosia myöhemmin Iris kuuli tyttärensä kuolleen 21-vuotiaana ilmeisestikin tahalliseen huumeiden yliannostukseen. Iris ei ole koskaan tiennyt kuinka suhtautua asiaan, joskin hän kokee että oli hänen vikansa että Milenan elämä päättyi niin nuorena ja niin ikävästi. Heidän välinsä kuitenkin olivat hyvin tulehtuneet ja vihamieliset ja he olivat tapelleet alinomaan, Milenan käyden usein jopa käsiksi äitiinsä. Irisin jalka vammautui pysyvästi eräässä rajummassa yhteenotossa Milenan ja erään tämän tuttavan kanssa muutama vuosi sen jälkeen kun Milena oli lähtenyt kotoa. Kyseinen tapaus jäikin viimeiseksi kerraksi kun Iris tapasi tyttärensä ennen kuin kuuli tämän kuolemasta.

Iris on menestynyt uraelämässä omasta mielestään liiankin hyvin. Hän on harrastanut matkustelua jonkin verran niin työnsä perästä kuin huvikseenkin ja tutustunut lähemmin muunmuassa virolaisiin sukujuuriinsa, asuenkin Virossa viitisen vuotta. Lopulta Iris muutti työn perässä Snowfinchin kaupunkiin Kanadaan, jossa Iris sai ylennyksen paikalliseen matkatoimistoon toimitusjohtajaksi.

Alkoholin käyttö on aina ollut paha tapa Irisillä koska hän ei kestä omia ongelmiaan selvin päin - ei kyllä humalassakaan mutta silti Iris yrittää jatkuvasti hukuttaa murheitaan alkoholiin. Niin Irisillä on ollut lähinnä surullisia irtosuhteita tai lyhyitä parisuhteita koska hänestä on muutenkin tuntunut siltä että ei kelpaa kenellekään. Yhden yhden illan jutun seurauksena Iris tuli raskaaksi 35-vuotiaana, kolme vuotta sen jälkeen kun Milena oli lähtenyt kotoa.
Tällä kertaa Iris on kovasti yrittänyt olla tyrimättä, tätä pientä tyttöä hän rakastaa ja hän on yrittänyt huolehtia tästä parhaansa mukaan mutta vanhat ongelmat ovat silti olleet koko ajan Irisin painolastina.

Työ asemassa josta Iris ei pidä vie liikaa aikaa mutta palkkaakin on pakko saada ja alan vaihtaminen olisi liian riskialtista. Iris on pitänyt huolta että hänen tyttärensä on hyvässä koulussa ja että tällä toivon mukaan on ystäviä ja muutenkin kaikki hyvin - toisin kuin Irisillä itsellään joka tuntee aina olevansa yksin. Pelkkä alituinen stressi ja ahdistus jo sinällään vaikuttaa vahvasti Irisin muutenkin ärhäkkään temperamenttiin, sekä se fakta että Iris on itsekin vahvasti sitä mieltä että kukaan ei pidä hänestä eikä kannatakaan pitää.

GALLERIA
Kuva Kuva

FAN ART
Kuva
© kuunkehrä

NIPPELITIETOA
-Iris on yksiä ensimmäisistä roolipelihahmoistani ja on ollut olemassa vuodesta 2008.
-Iris on itsestäni se kärttyyntynyt ja vittuuntunut puoli.
-Iris rakastaa talvea ja pakkasta.
-Iris polttaa reilusti tupakkaa. Se riippuu hieman päivistä, mutta normaalisti päivässä kuluu aski tai parikin.
-Irisillä on hyvin paha tapa juoda murheisiinsa. Voisi väittää että hänellä on alkoholiongelma.
-Iris ei pidä näkyvillä olemisesta ja siksi hän ei erityisesti pidä johtotehtävissä olemisesta vaikka onkin hyvä työssään.
-Iris pitää muunmuassa viskistä ja rommista. Kahvia kuluu myös runsain mitoin, teetä jonkin verran.
-Iris käy mielellään ravintoloissa ja maistelee erilaisia makuja maailmalta. Hän ei ole nirso ruokien suhteen ja kokeilee mielellään lähes mitä tahansa uusia ja eksoottisia ruokalajeja.
-Irisillä on 13-vuotias tytär, Nana. Hän tuntee usein syyllisyyttä koska ei mielestään ole tälle tarpeeksi hyvä äiti vaikka yrittääkin parhaansa.
-Oikeasti Iris ei ole todellakaan niin kamala kuin mitä antaa muille ymmärtää. Hän on vain hyvin väsynyt, kärsinyt ja jäänyt vellomaan itsesyytöksiin.

Paluu Naiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron